Fotball VM 2018 Live Streaming

Fotball VM 2018 Live Streaming

Fotball VM 2018 Live Streaming

Det er ikke så veldig lenge igjen til Fotball VM begynner. Du har kjøpt inn masse øl og potetgull og alt som gjenstår er å slå deg ned i godstolen og nyte 64 fantastiske kamper. Men hvor kan du se på alle kampene live? Les JohnnyBets guide til live streaming av Fotball VM for å finne ut.

1. Når starter det hele?

Avspark for viktigste fotball turneringen i hele verden er torsdag 14. juni. Mesterskapet varer til søndag 15. juli som gir oss nesten 31 dager på rad med kamper – det er selvsagt noen fridager når det kommer til kvartfinalene, men det blir en god måned av fotball allikevel.

Det er best for nordmenn når mesterskapet arrangeres i Europa og selv om Russland er på den østlige delen av kontinentet er avsparkstidene ganske vennlige for TV-tittere i Norge. De dagene i begynnelsen av gruppespill når det er tre kamper hver dag har generelt sagt avspark kl. 14, kl. 17 og kl. 20. Unntaket er lørdag 16. Når det er fire kamper – kl. 12, kl. 15, kl. 18 og kl. 21. Poenget er at kampene ikke pågår midt på natt og hvis du klarer og komme hjem fra jobben fort nok er det ingen grunn til å gå glipp av ett minutt av VM.

2. Hvor kan jeg se på Fotball VM?

Det er veldig bra for norske fans at alle kampene vises på TV. Det var en gang at nordmenn ble nødt til å skaffe diverse satellitt, kabel eller digitale kanaler eller bestille danske og svenske kanaler for å se på et helt mesterskap, men nå er det mye enklere.

All kamper fra Fotball VM 2018 sendes direkte på enten NRK eller TV2. Det blir delt mellom begge kanaler og du får ikke velge hvilken kanal du bruker for å se på en kamp. Dette kan bli irriterende enkelte ganger hvis du foretrekker kommentator teamet på en av dem, men det blir i hvert fall gratis å se på.

3. Online bookmakere som streamer kampene

Kanskje du ikke vil se på noen av de norske kanalene eller kanskje du blir ikke i nærheten av en TV skjerm under mesterskapet. Hvis du i så fall har en laptop, nettbrett eller smarttelefon og tilgang til WiFi eller mobil internett er det en annen mulighet – bookmakere som streamer kampene.

1xBet er en bookmakere som anbefales av JohnnyBet hvis det gjelder streaming. Hvis du klikker på en av lenkene våre og bruker vår eksklusive 1xBet kampanjekode ’JOHNNYBET’, kan du motta en 100% første innskuddsbonus på beløp opp til Kr. 1.200,- som ny spiller i tillegg til mange andre tilbud.

Nok en bookmaker som tilbyr live streaming av kamper er Bet365. Hvis du satser på en VM kamp hos denne bookmakeren kan du se på en live streamet kamp på deres nettside. Klikk på en av våre lenker for å komme til Bet365 og opprett en ny spillerkonto. Det er flere spennende tilbud som venter JohnnyBet spillere hos Bet365. Sjekk Bet365 Bonuskode for å være sikker på at du får det beste mulige tilbudet!

Les JohnnyBets betting tips artikler for å finne ut vår mening om hver kamp under årets Fotball VM.

kommenter Fotball VM 2018 Live Streaming

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly