Costa Rica - Serbia Tipping Odds

Costa Rica - Serbia Tipping Odds

Costa Rica - Serbia Tipping Odds

Nord Amerika mot Europa blir på menyen i denne kampen i Gruppe E. Både Costa Rica og Serbia blir betraktet av mange som de to lagene som ikke har muligheten i denne gruppen som også inneholder Brasil og Sveits, men blir det sånt? Les vår mening her.

Costa Rica - Serbia
Fotball VM 2018
17. Juni, 14:00
Cosmos Arena, Samara

1. Veien til VM

Det ble ikke så veldig overraskende at lille Costa Rica har kvalifisert seg til denne VM – det blir tross alt deres femte mesterskap siden 1990 – men det ble mer enn en liten sjokk at USA klarte ikke å kvalifisere seg sammen med dem. Nord Amerika, med Mexico som unntak, er sett på som en av de svakeste kontinentene i verdens fotball, men Costa Rica havnet på annen plass i gruppen. Ta titt på Tyskland - Mexico Tipping Odds.

Serbia vant sin kvalifiserings gruppe ganske lett og det var en ganske enkel pulje å komme gjennom i det at både deres sterkeste konkurrenter, Wales og Irland, presterte ekstremt dårlig i mange kamper.

2. Forrige kamper og odds

Dette blir første gang at Costa Rica og Serbia skal spille mot hverandre. Som nevnt blir dette Costa Ricas femte VM og de er langt bedre enn de fleste tror. I løpet av fire mesterskap har de slått Kina, Italia, Skottland, Sverige og Uruguay. De kom til kvartfinalen forrige gang da de tapte 4-3 på straffespark mot eventuelt annen plass lag, Nederland.

Dette blir mesterskap nummer tretten for Serbia. De har kommet videre fra gruppespill flere ganger – de har til og med fjerde plass fra 1930 og 1962 – men siste gang de smakte på cupspill var i 1998 da de også tapte for Nederland.

Bet365 synes at dette blir for mye for Costa Rica, selv om de har prestert bra i forrige mesterskap. De tilbyr odds av 5.00 på nordamerikanske laget. Serbia er favoritter på 1.90 og du kan satse på uavgjort på odds av 3,30.

3. Costa Rica - Serbia Betting Tips

Det er litt merkelig at oddsen på Costa Rica er så stor, særlig fordi de har slått mye større lag enn Serbia på tidligere mesterskap. Her på JohnnyBet ville vi ikke prøve å si at det blir bortkastet penger for de som satser på Costa Rica i det hele tatt, men vi har et annet tips som vi mener er litt tryggere.

Åpningskamper i mange mesterskap blir spilt veldig forsiktige og mange lag blir mer redd for å tape enn de har tro på å vinne. Med kamper mot Brasil og Sveits som står i vente på begge disse blir seier kanskje nødvendig her, men ikke garantert. Det står sikkert en ganske sjansefattig og forsiktig kamp foran oss her.

Dobbelsjanse - Costa Rica - Serbia - VM i Fotball 2018 - Beste odds
Rull ned for å se mer
Costa Rica eller uavgjort
1.83
1.88
1.90
Costa Rica eller Serbia
1.30
1.33
1.34
Serbia eller uavgjort
1.22
1.25
1.18
Referansekode JOHNNYBET
Velkomstbonus 1 - Bonus 100% opp til 5000 kr, Velkomstbonus 2 - Bonus 500% opp til 600 kr
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Bet med bonus Bet med bonus Bet med bonus
Siste oppdatering: 1529057038

Vi mener at det blir best å se på dobbelsjanse markedet for denne kampen. Costa Rica eller uavgjort kan backes på 1,90 og det synes vi er et solid veddemål.

Du kan vedde på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet nettsiden. Sjekk også Brasil - Sveits Odds for senere Gruppe E kampen, kl. 20:00.

kommenter Costa Rica - Serbia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly