Wilder - Fury Odds Tipping

Wilder - Fury Odds Tipping

Deontay Wilder mot Tyson Fury blir den boksekampen de fleste fansene av sportene har gledet seg til. Kampen finner sted på den 1. desember i Los Angeles (den 2. desember kl. 7:00 i Norge). Vi tar en kikk på begge boksere og gir deg et tips på kampen.

Wilder vs. Fury
WBC Tungvektstittelen
1. desember (2. desember i Norge)
Staples Center, Los Angeles.

1. Deontay Wilder

Deontay Leshun Wilder har vært i besittelse av WBC heavyweight tittelen siden 2015, og ble dermed den første amerikanske mesteren på den vekten i ni år. Det er den lengste perioden i boksinghistorie at det ikke har vært en amerikansk heavyweight-mester. Da han var amatør vant han en bronsemedalje i heavyweight-divisjonen på OL i 2008. Dette førte til hans kallenavn "The Bronze Bomber”.

Hans knockout-to-win statistikk står på hele 98%, med 19 knockouts i første runde, samt å ha stoppet hver motstander han noen gang har møtt. Han er en to-ganger vinner av Premier Boxing Champions Knockout of the Year-prisen, i 2016 og 2017.

Fra mars 2018 er Wilder rangert som verdens nummer to heavyweight av Transnational Boxing Rankings Board, bladet The Ring og BoxRec.

2. Tyson Fury

Tyson Luke Fury vant i 2015 den samlede WBA (Super), IBF, WBO, IBO, Ring magazine og lineal heavyweight titler, etter å ha slått den langvarige verdensmesteren Wladimir Klitschko.

Han ble senere fratatt IBF-tittelen senere samme år for å ikke kunne gi en kamp mot IBFs obligatoriske utfordrer, Vyacheslav Glazkov. I 2016 ga Fury fra seg WBA, WBO, IBO, og lineal titler etter en medisinsk undersøkelse og noen personlige problemer, og da han hadde også utsatt Klitschko-rematchen to ganger. I 2018, etter mer enn to års fraværelse fra sporten, fratok The Ring Furys siste gjenværende tittel.

Etter å ha blitt nektet muligheten til å bokse for Irland i OL, fikk Fury lov til å representere både Storbritannia og Irland etter å ha sporet sin familielinje til slektninger i Belfast og Galway.

3. Odds på Wilder - Fury kampen

Alle bookmakere har bestemt at Wilder er favoritten. William Hill har de høyeste odds på ham av rundt 1,73. Tyson Fury kan du satse på på odds av 2,20.

Deontay Wilder
vs
Tyson Fury
1543730400
Hva er din prediksjon?
Deontay Wilder vil vinne 0%
Uavgjort 0%
Tyson Fury vil vinne 0%

4. Wilder - Fury Betting Tips

Med boksing er det ikke alltid så lurt å satse på at en av deltagerne vinner kampen. Oddsene er ikke så bra på en seier og har ser vi 1,60 og 2,50 som ikke frister oss noe veldig. La oss gi deg noe Wilder - Fury oddstips:

Vi skal finne et annet utfall som du kan satse på. Wilder har knockout statistikker på sin side og odds av 4,33 at det skjer igjen her er ganske bra når du tenker at det har skjedd i 98% av hans kamper. Noe som også har skjedd ofte er at han vinner i første runden. Odds på det utfallet er 34,00 hos William Hill. Noe som kanskje er litt tryggere er at Wilder vinner i en av de tre første rundene. Odds på det er 7,50 hos William Hill og det er vårt tips foran denne spennende kampen.

Sats på denne kampen og andre boksekamper hos online bookmakeren William Hill. De tilbyr odds på de fleste sportene og hvis du klikker på en av lenkene våre for å opprette en ny spillekonto kan du benytte en bra velkosmtbonus.

5. Wilder - Fury Free Live Streaming

Wilder - Fury stream er dessverre et eksklusiv Showtime PPV tilbud. Det betyr at det vil være ganske vanskelig å se denne kampen direkte gratis. Store selskaper som Showtime gjør det nesten umulig å se kamper på andre plattformer uten betaling.

Men det er håp! 1xBet har tidligere bevist flere ganger at deres streaming tilbudet kan dekke selv de viktigste og de mest utilgjengelige kampene. Vi mener at det er verdt å sjekke 1xBet Live Streaming rett før kampen. Det er en stor sjanse at vi får Wilder - Fury streaming av høy kvalitet hos denne bookmakeren. Husk å bruke vår lenke og registrer deg med ett klikk for å få tilgang til streaming tilbudet.

Lett etter Wilder - Fury streaming rett før kampen via vår eksklusiv 1xBet lenke.
1xBet Live Streaming

kommenter Wilder - Fury Odds Tipping

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly