Vinter OL 2018 Odds

by JohnnyBet from
Vinter OL 2018 Odds

Vinter OL 2018

Det er bare noen få måneder igjen til Vinter OL i Sør Korea og vi ser frem til arrangementet og tar en kikk på oddsene blant de store idrettene. Les videre og får noen tips i JohnnyBets Vinter OL forhåndsvisning.

1. Sør Koreas Olympiske Vinterleker

Dette blir første OL i Sør Korea siden sommer OL i Seoul i 1988 og bare den tredje i Asia i Vinter OLs historie. Pyeongchang ble den utvalgte byen for den 23. vinter olympiaden og Sør Korea kommer til å bruke hele $13 milliarder på fasiliteter til den 16 dagers begivenheten.

vinter ol 2018 sør korea odds skiskyting betting tips norge

2. Hvem vinner fleste medaljer?

Unibet har allerede odds på sin nettside for mange hendelser i Vinter OL og dette er måten et land vinner hele OL på. Reglene er bestemt og det er avhengig av antall gullmedaljer hovedsakelig. For eksempel et land med to gull og ingen sølv slår et land med en gull og ti sølv og det er ikke antall medaljer av alle slag som gjelder.

Det er ingen overraskelse å se Norge som stor favoritt etter en sterk annen plass i Sochi i 2014 – Russland slo Norge med tre gullmedaljer, men de hadde hjemmebanefordel og det er ikke ventet at Russland blir så sterk her. Norge er kun 1,67 for å "vinne" Pyeongchang OL og det kan være en kamp om gullmedaljer med Tyskland som i dag har bare 2,75 i odds.

USA (8,00) og Kanada (12,50) er neste på oddslisten med Russland tilgjengelig å satse på med odds av 31,00. Sverige og Finland er de andre nordiske landene som deltar og de er sett på som sjanseløse med odds på henholdsvis 101,00 og 501,00.

Har vertsnasjonen noen realistiske sjanser til å delta blant de store navnene? Ikke ifølge Unibet, men hvis du har tro kan du skaffe odds av 61,00 på at historien gjentar seg.

3. Norges store sjanser

Nordmenn er veldig bra på ski og herrelaget er forventet å vinne 4 x 10km stafetten (1,65) og lagsprint fristil (2,40). Fantastiske Petter Northug kan ikke komme vekk fra Sør Korea uten medalje i kofferten og han kan backes på 6,00 i odds for å vinne klassisk sprint løpet.

La oss ikke avskrive damene og spesilelt Marit Bjørgen. Hun er kun 1,57 til å vinne 7,5km + 7,5km skiathlon men hele 12,50 i klassisk sprinten, som er veldig stor odds for en dame som bare fortsetter og fortsetter. Hvis du tror norske kvinnene vinner 4 x 5km stafetten kan du satse på latterlige lave odds av 1,12.

4. Vinter OL tips

Det er ikke ”bare” på ski at nordmenn klarer seg veldig bra, men også når de har et gevær i hendene. Vi snakker selvsagt skiskyting og en mann som har alltid prestert bra på toppnivået er Ole Einar Bjørndalen. Unibet tilbyr odds av 10,00 på at han vinner gull i en konkurranse og det er vårt store tips til Pyeongchang OL i februar 2018.

Sats på Vinter OL hos Unibet ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet. Nye spillere alltid får en bra velkomstbonus og da har du mer penger å bruke på alle våre sportsbetting tips.

Sjekk våre artikler om olympiske disipliner nedenfor.

kommenter VinterOl2018Odds
Comments (0)
Play responsibly 18+