Tyskland - Mexico Tipping Odds

Tyskland - Mexico Tipping Odds

Tyskland - Mexico Tipping Odds

Denne kampen i Gruppe F kommer mange til å se på som de beste av Europa mot de beste av Nord Amerika. Dette kan bli en klassiker som mange snakker om i flere år, eller det kan bli en typisk åpningskamp som blir forglemmelig. Vi på JohnnyBet kaster et blikk over kampen.

Tyskland - Mexico
Fotball VM 2018
17. Juni, 17:00
Luzjniki Stadion, Moskva

1. Kvalifisering til Russland 2018

Det er nesten et skam at vinnere av forrige VM, og så mange mesterskap før det, Tyskland måtte kvalifisere seg til denne turneringen. Men en ting Tyskland er bra på er å vinne fotballkamper. De vant alle 10 kamper i kvalikken, scoret 43 mål og slapp inn fire. Dette er et lag at andre burde være redd for.

Mexico hadde det ikke akkurat vanskelig heller. De måtte spille to forskjellige runder av gruppespill for å kvalifisere seg. De spilte 16 kamper og vant 11 av dem – de tapte kun en gang. Underveis scoret de 29 mål og slapp inn åtte. De blir sikkert ikke fryktet like mye som Tyskland og det bør huskes at Mexico trenger som regel ikke skifte opp til andre gir for å kvalifisere fra verdens svakeste kvalifiserings kontinent.

2. Innbyrdes kamper og odds

Tyskland og Mexico møter her for sjette gang. To tidligere kamper var privatlandskamper som begge endte uavgjort og det har blitt tre møter i mesterskap sammenheng. To av dem har vært i Confederations Cup – i 2005 ble det 3-3 og Tyskland vant 4-3 etter ekstra omganger, og i 2017 slo tyskerne meksikanerne 4-1 i Russland, som egentlig kan bli en indikasjon av det som kommer her. Siste gang disse to spilt mot hverandre i en VM var i Frankrike i 1998 og den gang vant Tyskland 2-1.

Det er ingen overraskelse i det hele tatt at Tyskland er favoritter foran denne kampen. Bet365 tilbyr 1,50 som blir sikkert største odds vi ser på Tyskland i grupespillet i Russland. Uavgjort er 4,50 og Mexico er nesten avskrevet med store 7,50 i odds.

Se våre Sverige - Sør-Korea Odds for neste kampen i Gruppe F. Besøk Bet365 nettside via vår link og sjekk hvis du kan se på Live Streaming av Gruppe F kampene!

3. Tyskland - Mexico Betting Tips

Vi kunne blitt late her på JohnnyBet og bare sagt ”sats på Tyskland” fordi det er nesten 100% sikkert at de vinner, men vi ville finne noen som var bedre enn 1.50 å satse på.

Vi vet at Tyskland scoret mer enn fire mål per kamp i gjennomsnitt under kvalifisering og at de scoret det samme antallet forrige gang de spilte mot Mexico. Vi vet også at de slipper inn få mål, men hvis de har scoret nok kan det hende at de slapper av litt mot slutten av kampen. Sats på en 4-1 gjentagelse hvis du vil (Bet365s odds er 23,00, forresten), men vi anbefaler at du satser på at Tyskland vinner og begge lag scorer. Dette er 3,20 i odds og belønner sikkert JohnnyBets spillere som følger våre tips.

Du kan satse på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet nettsiden. Besøk vår side og sjekk odds for hver eneste kamp under VM i Fotball 2018, for eksempel Brasil - Sveits Odds for kampen den 17.06.2018 kl. 20:00!

kommenter Tyskland - Mexico Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly