Tunisia - England Tipping Odds

Tunisia - England Tipping Odds

Tunisia - England Tipping Odds

Nok et lag som mange nordmenn liker å se på starter sin VM i dag. De tre løvene av England skal spille mot afrikanske Tunisia og det burde vært enkelt for troppen fra fotballøya, men blir det like lett som du tror? Kanskje ikke. Vi vurderer Englands sjanser i denne kampen her på JohnnyBet.

Tunisia - England
Fotball VM 2018
18. Juni, 20:00
Volgograd Arena, Volgograd

1. Kvalifisering til Russland 2018

Tunisia slo Mauritania 4-2 sammenlagt og deretter vant sin kvalikk gruppe og var ubeseiret i en gruppe som inneholdte Kongo, Libya og Guinea, ikke de vanskeligste motstanderne.

England vant også sin kvalifiserings gruppe og de klarte det også uten tap. 26 poeng fra 10 kamper er slettes ikke dårlig, men det er ikke første gang England har prestert bra under kvalifisering og det lønner seg ikke å ha for mye tro på det laget.

2. Innbyrdes oppgjør og odds

Det er ofte at VM gir oss kamper mellom to nasjoner som aldri har spilt sammen tidligere. Her ser vi to lag som faktisk har møttes to ganger før. Første gang var en privatlandskamp i 1990 som endte 1-1 og andre gang var for 20 år siden på VM i Frankrike i 1998. Den kampen endte 2-0 til England og det var mål av legendariske Alan Shearer og Paul Scholes som avgjorde det hele.

Bet365 har tilgjengelig odds foran denne kampen i Gruppe G. England er favoritter og har odds av 1.44. Tunisia er outsideren med odds av 9.50 og uavgjort kan satses på på odds av 4.33. Les også våre Belgia - Panama VM betting tips for tidligere Gruppe G kampen.

3. Tunisia - England Betting Tips

Som vi sa tidligere har England kvalifisert seg på strålende vis mange ganger før, men de har ikke vunnet et mesterskap siden 1966 og det begynner å bli lenge siden. Alle husker forrige EM da de også hadde en bra kvalikk før de slet seg gjennom gruppespill mot Wales, Russland og Slovakia før de ble slått ut av lille Island. Foran hvert mesterskap hører vi at ”football’s coming home” og så pleier det å være en gedigen skuffelse.

Blir det det samme denne gangen og? Muligens, men England burde ikke hatt store problemer med å slå dette afrikanske landet. De slår Tunisia og Panama og går videre fra grupen uansett resultat i siste kapen mot Belgia.

Pause/Fulltid - Tunisia - England VM i Fotball 2018 - Beste odds
Rull ned for å se mer
Tunisia - Tunisia
15.00
15.00
Uavgjort - Uavgjort
6.10
5.50
England - England
2.18
2.20
Uavgjort - Tunisia
17.00
17.00
Uavgjort - England
4.25
3.50
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Bet med bonus Bet med bonus
Siste oppdatering: 1529320523

England spiller ofte forsiktig og at de ”bare” slo Tunisia 2-0 forrige gang er bevis på det. Her på JohnnyBet mener vi at vi der en forsiktig og nokså kjedelig kamp her og det kan ta litt tid før vi ser noen action. Det hadde ikke overrasket oss hvis det ble 0-0 ved pause, men vi ser på pause/fulltids muligheter i stedet. Uavgjort/England er 3,50 i odds og det er vårt tips foran denne kampen.

Du kan satse på denne kampen hos online bookmakeren Bet365 ved å klikke på en av lenkene våre her på JohnnyBets nettsiden. På nettsiden kan du også finne våre tips for hver kamp under Fotball VM i Russland

kommenter Tunisia - England Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly