Spania - Marokko Tipping Odds

Spania - Marokko Tipping Odds

Spania - Marokko Tipping Odds

Vi kommer til siste kamper i Gruppe B i årets Fotball VM i Russland. Siste kampene i samme gruppe spilles samtidig og mens denne kampen pågår spiller også Iran mot Portugal. Sjekk våre Iran - Portugal Tipping Odds Her på JohnnyBet ser vi fram til en kamp der et av verdens beste lag tar imot et afrikansk lag som kan slite litt.

Spania - Marokko
Fotball VM 2018
25. Juni, 20:00
Kaliningrad Stadion, Kaliningrad

1. Det som står på spill

Etter all sannsynlighet blir det Spania og Portugal som kommer videre fra Gruppe B og det blir mer eller mindre avgjort før denne her kampen starter. Vinneren og andre plass lag fra denne gruppen møter de to lagene som avansere fra Gruppe A i neste runden og det blir sikkert Uruguay og Russland. Hverken av de to blir sett på som en trussel for Spania og det spiller egentlig ingen rolle hvem av dem de må spille mot om noen få dager.

Marokko derimot har nyttet nok en VM, men koffertene blir allerede pakket før denne kampen. De vet at de er en underdog og kommer sikkert til å bare se på denne som en treningskamp mens de prøver samtidig å unngå total ydmykelse.

2. Innbyrdes oppgjør og odds

Dette blir den aller første gang at Spania og Marokko møter hverandre i et mesterskap. Det har heller ikke vært noe treningskamp mellom disse to lagene tidligere.

Det er absolutt ingen overraskelse at Spania er betraktet som favoritter av bookmakeren Bet365 foran denne kampen. Oddsen på spanjolene er 1,36 og det er egentlig ganske stort når du ser at det er hele 36 plasser mellom disse to ifølge FIFA. Hvis du har tro på Marokko er deres odds 11,00 mens uavgjort er tilgjengelig på 5,00.

3. Spania - Marokko Betting Tips

Det blir egentlig ganske lett å tippe hvem som vinner denne kampen. Det blir Spania, helt uten tvil. Men 1,36 er odds som frister bare storspillere og vi ville ikke stanse noe som ville satse et par tusenlapper på det, men vi vil helst se på et annet utfall som gir bedre odds.

I pause/fulltid markedet er Spania/Spania 2,00 og det er mye bedre. Vi tviler ikke på at Spania kommer til å score i hvert fall et par ganger her og de er et lag som fokuserer veldig mye på angrep. Det burde bli lett for dem å ta ledelse før sidebytte.

Men en mye tryggere måte å satse på denne kampen blir at Spania vinner uten å slippe inn mål, noe som de kommer sikkert til å klare mot et lag som ikke er akkurat angrepsmestre. Odds på dette er 2,00 og det er vårt tips for denne kampen her på JohnnyBet.

Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Finn ut hvor du kan gjøre det og se Fotball VM 2018 live!

kommenter Spania - Marokko Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly