SP 2018 Klađenje

SP 2018 Klađenje

Iako je ostalo još više od 8 mjeseci do početka Svjetskog prvenstva, a još se ni ne zna velik broj sudionika, vodeće svjetske kladionice su već postavile kvote na pobjednika tog natjecanja. Biti će to 21. po redu SP, u kojem će sudjelovati 32 nacionalne selekcije. Odigrati će se ukupno 64 utakmice, na 12 stadiona u 11 gradova. Finale će se održati u Moskvi, na stadionu Luzhniki, kapaciteta 81 000. Najuspješnije nacije u povijesti SP su Brazil sa 5 naslova, te Njemačka i Italija sa 4. Pogledajmo kako stvari stoje prema mišljenju kladionica.

1. Svjetsko prvenstvo 2018 - Favoriti

Najveći favorit za osvajanje svjetskog zlata je Njemačka, na koju kvote iznose od 5 do 6.5. Na drugom mjestu nalazi se Francuska, sa kvotama čija je vrijednost u prosjeku od 6 do 7. Slijedi Brazil, na koji je prosječna kvota 7.5, te Španjolska sa 8.5. Krug 5 najvećih favorita zatvara Argentina na koju prosječna kvota iznosi oko 11. Kako favoriti stoje u kvalifikacijama ? Njemačka je završila grupu na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom, 10 pobjeda u 10 utakmica, i fantastičnom gol razlikom 43:4. S obzirom na taj podatak, nije ni čudno da su prvi favorit za osvajanje zlata. Francuska još uvijek nije osigurala prvo mjesto u grupi, trenutno ima 20 bodova, jedan više od drugoplasirane Švedske. Brazil je već osigurao prvo mjesto u južnoameričkim kvalifikacijama. 38 bodova u 17 utakmica je dovoljno za 10 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Urugvaja. Španjolska je, slično kao i Njemačka, dominantna u svojoj grupi. 8 pobjeda i 1 remi uz gol razliku 35:3 je dovoljno za prvo mjesto u grupi, koje je osigurano s obzirom da je drugoplasirana Italija na -5 kolo prije kraja. Argentina još uvijek nije osigurala nastup na SP, 25 boda u 17 utakmica mizeran je učinak za reprezentaciju takvog kalibra. Kladionice im ipak vjeruju, vjerojatno zbog ogromne individualne kvalitete koje posjeduju.

2. Mogli bi iznenaditi

Od petog do desetog mjesta nalaze se redom Belgija(kvota oko 16), Italija(19), Engleska(21), Portugal(26) i Kolumbija(31). Idućih pet mjesta zauzimaju Rusija(34), Urugvaj(41), Čile(41), Hrvatska(41) i Meksiko(67). Kao što vidimo, na listi se nalaze neki bivši prvaci svijeta (Italija 4 puta, Urugvaj 2, Engleska 1), kao i neke vrlo respektabilne reprezentacije koje se već godinama nalaze u vrhu svjetskog nogometa.

3. Totalni autsajderi

Od reprezentacija koje imaju veliku šansu za nastup na SP, najveći autsajderi su Sjeverna Irska, Škotska, Egipat, Saudijska Arabija i Australija. Kvote na njih u nekim kladionicama sežu i do 1000. Možemo reći da se njihove šanse mjere u promilima, te da bi njihovo osvajanje Svjetskog prvenstva bio senzacionalan uspjeh, te vrlo moguće i najveće iznenađenje u povijesti natjecanja.

komentirati SP 2018 Klađenje

za pravi novac
Za pare, Za novac
Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly
SP 2018 Klađenje Web directory
+ ADD URL free, www, add url