Sjakk VM 2018 Odds

Sjakk VM 2018 Odds

Sjakk er ikke det som mange tenker på når de tenker på morsomme sport, men det er et ganske taktisk spill og det kan bli like underholdende som spill som utvikler seg fort. Som en bonus er det selvfølgelig en nordmann med i mesterskapet, Magnus Carlsen. JohnnyBet kikker på arrangementet og gir Sjakk VM 2018 odds og tips på utfallet.

1. World Chess Championship 2018

VM i sjakk er ikke som mange andre mesterskap, men det er en tittelkamp mellom to deltakere. Regjerende sjakk verdensmester Magnus Carlsen utfordres av italienske Fabiano Caruana. Det hele skal spilles i London fra den 7. til den 28. november i år. Det blir 12 kamper, eller partier, mellom de to menn og den som står med flest seiere blir kåret til verdensmester i sjakk.

2. Deltakerne

Magnus Carlsen - Carlsen fyller 28 i år, men har vært VM mester i sjakk siden 2013. Dette blir kun tredje gang han forsvarer tittelen. Magnus Carlsen har også vært mester i lynsjakk tre ganger og hurtigsjakk to ganger.

Fabiano Caruana - Caruana har italiensk og amerikansk statsborgerskap og ble den yngste stormester i sjakk da han bare var 14 år gammel. Han er rangert som nummer to i verden bak Carlsen.

3. Sjakk VM Stillingen: Remis i alle 12 partier!

Sjakk er ganske spennende og med tro giganter som disse som slåss om tittelen er det ikke overraskende at det har blitt jevnt så langt i turnering. Per onsdag 28. november 2018 hadde det blitt spilt 12 omganger. Hver eneste en av dem har endt med uavgjort hittil. Noen av kampene har ikke involvert mange trekk og det minste antallet trekk har blitt 34. Kamp nummer en ble spilt i over 7 timer og ble dermed den tredje lengst varende kampen i mesterskapshistorie.

De siste, avgjørende partiene starter på onsdag. Regjerende verdensmester i øvelsen har ikke lett med Fabiano Caruana. Omspillet begynner 16.00 på onsdag.

4. Sjakk Verdensmesterskapet Odds

Odds på VM i sjakk 2018 hos Unibet er bare litt over 1.30 på Carlsen og Caruana er 3.50. Vi anbefaler å satse et små beløp på den amerikanske Caruna. Det er umulig å tjene på odds av 1.30 og resultatet kan fortsett bli overraskende for bookmakere.

Magnus Carlsen
vs
Fabiano Caruana
1543420800
Hva er din prediksjon?
Magnus Carlsen vil vinne 0%
Uavgjort 0%
Fabiano Caruana vil vinne 0%

5. Sjakk VM Betting Tips

Siden det har blitt uavgjort i hver eneste kamp i serien så langt hadde det blitt ganske lett å si at hele turneringen ender likt. Nå blir det enda mer spenning og med tre runder som gjenstår er det mer eller mindre sånn at deltageren som vinner første kamp vinner hele serien.

Vi mener at Carlsen er deltageren som er i best stand til å klare dette. Caruana har gjort noen tabber hittil og det er heldig for han at han ikke har tapt en kamp ennå. Sats på Carlsen nå at oddsen på han har blitt mye bedre med nye muligheter.

6. Sats penger hos anbefalte bookmakere! Se VM Live!

Du kan satse på VM i sjakk, samt mange andre sport og hendelser, på online bookmakeren Unibet . Hvis du klikker på en av lenkene våre for å komme til denne bookmakeren kan du motta en veldig fin bonus etter registrering. Du får nemlig en 200% første innskuddsbonus som betyr at bookmakeren dobler innskuddet ditt. De dobler alle beløp opp til Kr. 1.000,- for alle nye JohnnyBet spillere. Pengene kan brukes for å satse på sport eller andre hendelser på deres sportsbook avdeling. Det er selvsagt noen regler og vilkår og du må gjenspille bonusbeløpet et visst antall ganger før du kan ta pengene ut fra din spillerkonto. Du kan lese alle regler og vilkår på Unibets hjemmeside.

Vil du se VM i Sjakk direkte? Du kan finne den på NRK! Sjekk kringkasterens hjemmeside og klikk på Sport. Sjakk VM 2018 Live Stream finnes der og er tilgjengelig for alle som er i Norge. Så enkelt!

kommenter Sjakk VM 2018 Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly