Sjakk VM 2018 Odds

Sjakk VM 2018 Odds

Sjakk er ikke det som mange tenker på når de tenker på morsomme sport, men det er et ganske taktisk spill og det kan bli like underholdende som spill som utvikler seg fort. Som en bonus er det selvfølgelig en nordmann med i mesterskapet, Magnus Carlsen. JohnnyBet kikker på arrangementet og gir Sjakk VM 2018 odds og tips på utfallet.

1. World Chess Championship 2018

VM i sjakk er ikke som mange andre mesterskap, men det er en tittelkamp mellom to deltakere. Regjerende sjakk verdensmester Magnus Carlsen utfordres av italienske Fabiano Caruana. Det hele skal spilles i London fra den 7. til den 28. november i år. Det blir 12 kamper, eller partier, mellom de to menn og den som står med flest seiere blir kåret til verdensmester i sjakk.

2. Deltakerne

Magnus Carlsen - Carlsen fyller 28 i år, men har vært VM mester i sjakk siden 2013. Dette blir kun tredje gang han forsvarer tittelen. Magnus Carlsen har også vært mester i lynsjakk tre ganger og hurtigsjakk to ganger.

Fabiano Caruana - Caruana har italiensk og amerikansk statsborgerskap og ble den yngste stormester i sjakk da han bare var 14 år gammel. Han er rangert som nummer to i verden bak Carlsen.

3. Sjakk Verdensmesterskapet Odds

Unibet tilbyr odds på VM i sjakk 2018. De mener at Magnus Carlsen kommer til å forsvare tittelen sin igjen her og tilbyr odds av 1,40 på ham. Fabiano Caruana kan du satse pengene dine på på odds av 2,80.

Magnus Carlsen
vs
Fabiano Caruana
1543420800
Hva er din prediksjon?
Stem for å se resultatene

4. Sjakk VM Betting Tips

Det blir ikke lett å si noe annet enn at Magnus Carlsen vinner dette mesterskapet. Mesterskapet blir ikke fort og med 12 omganger som spilles i løpet av tre uker blir dette sakte spenning. Det er sjeldent at noe ikke går favorittens vei i sånne omstendigheter, men det kan være lurt her å bli litt upatriotisk.

Hadde det vært nummer en mot nummer to i noe annet, Premier League for eksempel, på nøytral bane hadde vi ikke bare anbefalt at du satser på favoritten heller. Her mener vi at Caruana har en god sjanse til å overta kronen fra Carlsen. Vi mener at det er lurt å satse en liten innsats på Italieneren på odds av 2,80 på Unibet.

5. Sats penger hos anbefalte bookmakere! Se VM Live!

Du kan satse på VM i sjakk, samt mange andre sport og hendelser, på online bookmakeren Unibet. Hvis du klikker på en av lenkene våre for å komme til denne bookmakeren kan du motta en veldig fin bonus etter registrering. Du får nemlig en 200% første innskuddsbonus som betyr at bookmakeren dobler innskuddet ditt. De dobler alle beløp opp til Kr. 1.000,- for alle nye JohnnyBet spillere. Pengene kan brukes for å satse på sport eller andre hendelser på deres sportsbook avdeling. Det er selvsagt noen regler og vilkår og du må gjenspille bonusbeløpet et visst antall ganger før du kan ta pengene ut fra din spillerkonto. Du kan lese alle regler og vilkår på Unibets hjemmeside.

Vil du se VM i Sjakk direkte? Du kan finne den på NRK! Sjekk kringkasterens hjemmeside og klikk på Sport. Sjakk VM 2018 Live Stream finnes der og er tilgjengelig for alle som er i Norge. Så enkelt!

kommenter Sjakk VM 2018 Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly