Russland - Saudi Arabia Tipping Odds

Russland - Saudi Arabia Tipping Odds

Russland - Saudi Arabia Tipping Odds

Endelig skal Fotball VM sparkes i gang og det er noe vi her på JohnnyBet og dere der hjemme har sett frem til i ganske lang tid. Det er utrolig å tenke at det er seks måneder siden trekningen av alle gruppene men nå er den her og vi har tips på denne åpningskampen og alle andre kamper som kommer i sommerens fotballfest.

Russland - Saudi Arabia
Fotball VM 2018
14. Juni, 17:00
Mordovia Arena, Moskva

1. Vertene får lov til å starte det hele

Det er en tradisjon i fotball mesterskap at vertsnasjonen starter det hele og denne kampen i Gruppe A blir ikke den som Russland frykter mest. Hele trekningen var faktisk ganske snill mot russerne og Egypt og Uruguay er heller ikke uslåelig. Russland vil ha stor tro på å gå videre til cupspill og den samme troen kommer mange gamblere også til å ha.

Russland kvalifiserte seg automatisk som vertsnasjon, men Saudi Arabia måtte gjennom en tøff kvalikkprosess. De klarte å unngå playoff kamper ved å havne på andre plass i en gruppe med Japan og Australia og de slo Australia kun på målforskjell. Av 18 kvalikk kamper, tapte de kun tre og er et lag som kanskje er litt bedre enn de fleste tror.

2. Innbyrdes kamper og odds

Som du finner ganske ofte i VM sammenheng har disse lagene aldri spilt mot hverandre før. Det er ikke så veldig overraskende at to lag fra forskjellige kontinenter og som ikke er blant de store lagene i fotballverden ikke har noe historie mellom seg. Dette er Saudia Arabias femte VM og Russlands fjerde – selv om det ble også sju i de gamle dagene av sovjetiske CCCP.

Foran denne kampen har Bet365 bestemt at Russland er favorittene og tilbyr odds av 1,44 at hjemmelaget åpner mesterskapet med en seier. Uavgjort er 4,40 og Saudi Arabia er hele 10,00 i odds.

3. Russland - Saudia Arabia Betting Tips

Saudia Arabia hadde en veldig imponerende kvalifisering, men de ble egentlig bare testet i kampene mot Australia og Japan – de andre asiatiske nasjonene de spilte mot er ikke akkurat kjent for å være fotball giganter. Det er likevel ganske bra for et land som er mest kjent for olje å komme til nok et mesterskap, da.

Russland kvalifiserte seg automatisk, men hvis de hadde måttet spille kvalifisering hadde de sikkert klart det. Deres største problem er at de ikke har spilt en kamp av stor betydning siden EM i 2016 da de tapte for både Wales og Slovakia. Fjorårets Confederations Cup, eller Prøve VM som vi også kaller det, var en skuffelse, men det beregnes som en turnering av privatlandskamper og ikke er noen prestisjefylt arrangement.

Dette skal bli en lett kamp for Russland, men odds av 1,30 er veldig gjerrig. Prøv deg isteden på handikapp. Russland (-1) er 2,25 i odds hos Bet365 og du vinner hvis Russland beseirer Saudi Arabia med to eller flere mål.

Russland - Saudi Arabia - Fotball VM 2018 - Handicapresultat
Bet Odds
Odds: 2.37 Sett et bet
Odds: 3.20 Sett et bet
Odds: 2.75 Sett et bet
Siste oppdatering: 1528968620

Sats på denne kampen på online bookmakeren med beste Russland - Saudi Arabia Tipping Odds, Bet365 ved å bruke en av våre lenker her på JohnnyBet. Opprett en konto og motta en veldig bra velkomstbonus. Du kan bruke bonusen til å vedde på vårt sportsbetting tips. Se opp for våre Fotball VM 2018 Odds på hver eneste kamp.

kommenter Russland - Saudi Arabia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly