Portugal - Spania Tipping Odds

Portugal - Spania Tipping Odds

Portugal - Spania Tipping Odds

Gigantene av Gruppe B møtes i hver sin første kamp i gruppen. Dette blir sikkert en klassiker mellom de to lagene som stort sett alle tipper til å gå videre fra denne gruppen. Mange seere over hele verden kommer til å se på denne kampen mellom to av Europas største lag.

Portugal - Spania
Fotball VM 2018
15. Juni, 21:00
Fisjt Olympiastadion, Sotsji

1. Kvalifisering til turneringen

Begge lag vant hver sin kvalifiserings gruppe. For Spania var det aldri i tvil og de tok hele 28 poeng fra 10 kamper og havnet fem poeng foran Italia. De var ubeseiret gjennom kvaliken.

Portugal måtte slite litt. De var en gruppe med Sveits og Ungarn som sterkeste konkurrenter og det ble ventet at de skulle vinne ganske lett. Etter et overraskende 0-2 tap mot Sveits i åpningskampen måtte Portugal kjempe for å ta første plass. De vant alle gjenstående kamper, inkludert en 2-0 seier over Sveits for å hevne seg, og gikk videre bare på målforskjell.

2. Innbyrdes kamper og odds

Disse to naboene har spilt mot hverandre utrolig mange ganger tidligere. Ikke så rart, egentlig, men det har vært hele 36 oppgjør mellom de to iberiske lagene i deres historie. Portugal har vunnet 12, Spania har vunnet 18 og det har blitt spilt 6 uavgjort. Det ser ganske jevnt ut, men mange av kampene var privatlanskamper. De har spilt mot hverandre åtte ganger i mesterskap sammenheng og Portugal har kun vunnet en av dem, i hvert fall etter 90 minutters spill. Spania har vunnet flest mesterskap, men ikke glem at Portugal vant VM for to år siden og er ikke akkurat et svakt ledd i europeisk fotball.

Bet365 ser på dette som Spanias kamp. Spanjolene er klare favoritter på odds av 2.04. Portugal er outsidere på hele 4.20 og uavgjort er 3.30.

Over/Under 2.5 mål - Portugal - Spania Fotball VM 2018 - Beste odds
Unibet Bet365
Rull ned for å se mer
Over 2.5 mål Unibet: 2.38 Bet365: 2.25
Under 2.5 mål Unibet: 1.60 Bet365: 1.61
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Siste oppdatering: 1529049583

3. Portugal - Spania Betting Tips

Dette blir kampen om hvem som topper gruppen til slutt og det er nesten synd at det spilles i første runden av kamper og ikke den siste. Med seier her er avansement nesten garantert, men tap blir ikke katastrofalt heller. Med gjenstående kamper mot Marokko og Iran (Marokko - Iran Tipping Odds) kommer begge lag til å tro at de kan ta seks poeng etter åpningskampen.

Det blir en sjanse for begge lag å vise hva de kan og hva kan forventes i resten av mesterskapet. Vi synes at 4,00 i odds på Portugal er altfor stort og en liten innsats på det kan belønne deg. Husk at Spania gikk på en skikkelig smell mot Nederland for fire år siden og det kan hende igjen her. Portugal er ikke et en-mann lag, men den mannen vi snakker om er nesten som en superhelt. Det er selvfølgelig Cristiano Ronaldo og hvis han starter kampen (han kommer nesten garantert til å spille hvert minutt for Portugal under mesterskapet) kunne odds av over 2,50 for han å score når som helst også bli fristende.

Sjekk tabeller med beste Portugal - Spania Tipping Odds og sats på denne kampen hos online bookmakeren Bet365 ved å klikke på en av lenkene våre her på JohnnyBet nettstedet. Registrer deg for en spillekonto og motta en veldig bra velkomstbonus. Denne bonusen kan du bruke til å vedde på våre sportsbetting tips. Etter at du har spilt på denne kampen, les andre artikkler om Fotball VM, for eksempel neste dagens Peru - Danmark Tipping Odds. Lykke Til!

kommenter Portugal - Spania Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly