Portugal - Marokko Tipping Odds

Portugal - Marokko Tipping Odds

Portugal - Marokko
Fotball VM 2018
20. Juni, 14:00
Luzjniki stadion, Moskva

Gruppe B er i gang igjen på Fotball VM og her skal vi se på hvordan Cristiano Ronaldo og kompani klarer seg mot et afrikansk lag de egentlig bør slå ganske lett. Her på JohnnyBet har vi vurdert denne kampen for deg.

1. Historikk

Russland 2018 blir Portugals syvende Fotball VM. De har klart en tredje plass i 1966 og en fjerde plass i 2016 men de kom ikke videre fra gruppespill i Brasil 2014. De er nåværende EM mestere og var semifinalistene i fjorårets Confederations Cup da de tapte for Chile på straffer.

Marokko spiller på et VM mesterskap for femte gang. De har kun kommet videre fra gruppespill en gang. På sitt eget kontinent har de vunnet African Cup of Nations en gang og har en tredje plass og to fjerde plasser.

2. Innbyrdes kamper og odds

Portugal og Marokko har spilt mot hverandre kun en gang tidligere. Det var i Mexico i 1986. Begge lag hadde to poeng fra de to første kampene i gruppespill og trengte seier for å avansere til sluttspill. Overraskende nok vant Marokko den kampen 3-1 og Portugal matte dra hjem.

Som forventet er Portugal favoritter hos Bet365. Det som kanskje er litt uforventet er at de er tilgjengelig på odds av 1.64. Vi hadde ventet noen mer i 1,25 området, så det er virkelig valuta for pengene. Uavgjort kan backes på 3.75, mens Marokko er 6.50 i odds. Etter en av de beste kampene så langt, bundet Portugal med Spania 3-3 med Ronaldos hattrick. Det virker som om de ikke burde ha problemer med å beseire Marokko i dag.

3. Portugal - Marokko Betting Tips

Trenger vi egentlig å si at Portugal vinner denne kampen? Trenger vi en gang å si at de kommer til å vinne ganske lett? Muligens ikke. I en kamp som denne kan det være som å skyte på åpent mål for han Ronaldo og hvis han ikke scorer minst en gang blir vi, og mange som ser på over hele verden, veldig overrasket. Men han slet litt under forrige VM. Hvert lag vet hvor stor trussel han er og prøver å markere han ut av spill. Da får noen av de andre spillerne sjansen til å imponere.

Det hadde ikke vært dumt å satse på Portugal på odds av 1,61. Som sagt hadde vi ventet mye mindre, men vi skal bli kanskje litt grådig å finne et tips med enda større odds.

Marokko vil prøve å stanse Ronaldo og når de gjør det gir de sikkert bort mange frispark. Hvem skal ta alle disse frisparkene? Ja, det stemmer – det blir han Ronaldo.

Begge lagene scorer
Bet Odds
Ja
Odds: 2.08 Sett et bet
Nei
Odds: 1.73 Sett et bet
Siste oppdatering: 1529402786

Vårt tips handler om mål og det hjelper hvis Ronaldo scorer. Vi mener at Portugal skal ha mange skudd på mål og at flere av dem skal sitte. Portugal til å score mer enn 3,5 mål er tipset og Bet365 gir odds av 3,75 på utfallet.

Se opp for våre tips på hver eneste kamp under Fotball VM. Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Finn ut hvor du kan gjøre det og se Fotball VM 2018 live!

kommenter Portugal - Marokko Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly