Polen - Senegal Tipping Odds

Polen - Senegal Tipping Odds

Polen - Senegal Tipping Odds

Endelig har vi kommet til siste gruppe i årets Fotball VM, Gruppe H. Polen er topp rangerte i denne gruppen og det er forventet at de kommer lett videre, men blir det som de fleste tror? Les JohnnyBets mening og tips om denne kampen.

Polen - Senegal
Fotball VM 2018
19. Juni, 17:00
Otkrytije Arena, Moskva

1. Kvalifisering til VM

Polen vant sin kvalikk gruppe og havnet fem poeng foran Danmark. De tapte kun en kamp underveis og scoret imponerende 28 mål i 10 kamper. Senegal slo Madagaskar 5-2 sammenlagt for å komme til gruppespill i det afrikanske kvalifiserings programmet. Da ble det ingen problemer og laget kom gjennom seks kamper uten tap, som var spesielt imponerende i en gruppe sammen med Sør Afrika.

2. Tidligere kamper og odds

Polen og Senegal, som mange kombinasjor av europeiske og afrikanske lag, har aldri spilt mot hverandre før.

Dette blir åttende gang vi ser Polen på et VM mesterskap og deres første siden 2006. De har rykket ut etter gruppespill i de to siste mesterskapene, men de har to bronsemedaljer fra 1974 og 1982. Senegal, derimot, har kun deltatt i en VM tidligere. Det var i Japan og Sør Korea i 2002 og den gang kom de til kvartfinalene.

Bet365 vente en ganske jevn kamp og ingen av lagene har odds under 2,00. Polen er favoritter med odds av 2.30, Senegal er 3.60 og uavgjort er 3.20.

3. Polen - Senegal Betting Tips

Polen har underprestert mye de siste årene, men nå ser det ut som om de er på riktig spor og de blir vanskelig å slå under kamper på dette mesterskapet. Det samme kan sies om Senegal – ingen VM i 16 år, men de kom gjennom kvalikken ubeseiret.

Polen er imponerende å se på, hovedsakelig på grunn av en mann – Robert Lewandowski. Han scoret 16 av Polens 28 mål under kvalifisering som er en europeisk rekord og han fortsetter helt uten tvil med dette i Russland. Det var ingen odds tilgjengelig da vi på JohnnyBet skrev om denne kampen, men hvis Bet365 tilbyr 2,50 eller bedre for at han scorer i denne kampen hadde det vært nesten dumt å ikke satse på han.

I og med at vi ser en kamp mellom to lag som er i bra form, synes vi at det blir en god del angrep her. Polen kan score mange mål hvis det trengs og vi mener at 2.30 er bra odds for deres åpningskamp. Begge lag til å score er 2,10 o det er et veldig sannsynlig utfall. Hvis du vil ha en liten innsats på en målfest er 3-2 til Polen 41,00 og 4-3 hele 251,00. Men at Polen vinner med nøyaktig ett mål blir vårt tips foran kampen. Bet365 tilbyr 3,60 for det utfallet. Les også våre tips for tidligere kampen i Gruppe H, Colombia - Japan VM Odds.

Du kan satse på denne kampen hos online bookmakeren Bet365 ved å klikke på en av lenkene våre her på JohnnyBets nettsiden. Sats på dine favoritter og sjekk odds for vinner av Fotball VM 2018!

kommenter Polen - Senegal Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly