PKR Bónusz kódok

PKR Bónusz kódok

PKR Bónusz kódok

Bónusz típusa Bónusz leírása
Kaszinó Üdvözöljük csomag akár £ / € 1200 + 50 ingyenes pörgetést
Póker Bónusz 200% akár 1000 € + 5 Casino forog + freeroll + VIP pontok
PKR Bónusz kódok Használja a linkünket

A póker játékosok dinamikusan változó anyagi helyzete nemegyszer megkívánja, hogy feltöltsék pénzeszközeiket a póker szobákban. Hogy a résztvevőknek ne kelljen rögtön az elején felhasználniuk az összes pénzüket, érdemes élni a játékot lehetővé tevő internetes szerviz által felajánlott bónuszokkal. Nagyon érdekesnek ígérkezik a PKR – bonus code 2018 ajánlat, ami lehetővé teszi, hogy a játékos maga válassza ki a promóciót.

Rating JohnnyBet
4.56 / 5
User ratings
0.0 / 5
Your rating

1. Mit ad a PKR 2018 bonus code?

pkr.com max bónusz (maximális bónusz Online)
PKR Bonus code szeptember 2018 PKR Bonus code október 2018 november 2018
december 2018 január 2019 február 2019
március 2019 április 2019 május 2019
június 2019 július 2019 augusztus 2019

Mindenek előtt, ha beírja a kódunkat a regisztráláskor a PKR-be, akkor bónuszokon kívül számíthat max. 32%-os rakebackre is, de erről néhány pillanat múlva. A kezdeti letét befizetésekor a játékosnak döntenie kell a prémium nagyságáról, amit ki fognak neki osztani. Beírva a PKR bonus code: „JB10”, majd befizetve legalább $10 összeget, a játékos kap $10-t ingyen, az első $5-t készpénzben, a következő $5-t tokenekben. Ez nem sok, de elég lehet a kezdő felhasználóknak, akik éppen meg szeretnének melegedni a professzionális póker szobában. Azonban még nincs vége, mivel a JohnnyBet és a PKR együttműködésének köszönhetően rakebackre is számíthat. A fenti kód beírása azt jelenti, hogy max. 32% havi rake-et kap.

2. Magasabb szintű prémiumot...

A fenti bónusz nem meríti ki ennek a szerviznek a prémium ajánlatát. A letétnél a „JB200” bonus code PKR már egész komoly bónusz programban való részvétellel jár együtt. Ennek a jelszónak a beírása azt jelenti, hogy további 200%-ot kap a befizetésből, maximum $1000 összegig. Vagyis például $150 befizetés $450 összeget jelent, amit befektethet a póker szobában stb. Mint látható, egy viszonylag kis összeggel el lehet érni egészen komoly számlaegyenleget. Csak néhány fontos formalitásra kell emlékezni. Ahhoz, hogy részt vehessen ebben a promócióban, legalább $10-t letétbe kell helyezni. A prémium a játékos számlájára részletekben kerül rá. Ezeket a következő módon állapítják meg: a részlet a bónusz teljes összegének 10%-a, és 400 PKR ponttért $1 promóció árfolyammal van átszámolva. Vagyis megkapja a pénzt, amint eléri a pontszámot, ami átszámítva egy részletnek felel meg.

3. Bónusz rakebackkel

Az ebben a szervizben lehetséges legmagasabb bónusz aktuális PKR bonus code-ja a „JB200” jelszó. Mint említettem a 32%-os, havi rakeback jár a játékosoknak, függetlenül attól, milyen kódot használtak. Egészen biztosan a PKR nagy előnye, hogy lehetővé teszi a játékosoknak az önálló döntést a saját bónuszára vonatkozóan. A prémium fajták ügyesen fokozva vannak, ennek köszönhetően minden felhasználó a saját igényeihez igazíthatja a prémiumot.

megjegyzés PKR Bónusz kódok

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly