Peru - Danmark Tipping Odds

Peru - Danmark Tipping Odds

Peru - Danmark Tipping Odds

Det blir ikke mer spennende enn under Fotball VM for fotball fans over hele verden og vi har nok et sør amerikansk lag som håper for seier mot et lag fra Europa i denne kampen i Gruppe C. JohnnyBet fortsetter med sine tips på alle kampene under Fotball VM og vi gir vår mening om Perus og Danmarks sjanser her.

Peru - Danmark
Fotball VM 2018
16. Juni, 18:00
Mordovia Arena, Saransk

1. Veien til VM

Peru har måttet vente 36 år for å kunne spille i en VM igjen og de klarte det ved å havne på femte plass i sin kvalifiserings gruppe for å vinne retten til å delta i inter-kontinentalsk play-off mot New Zealand. 2-0 sammenlagt mot Australias lille nabo var kanskje ikke den sterkeste prestasjonen noen gang, men Peru ble bare glad for at de kunne til slutt delta i sin første VM siden 1982.

Danmark trengte også play-off for å komme til Russland etter at de klarte kun andre plass i kvalik gruppen sin, bak Polen. Det var ingen feil i play-offene for danskene som slo Irland hele 5-1 sammenlagt. De gikk glipp av forrige VM i Brasil og ville definitivt ikke gjenta den skuffelsen.

2. Innbyrdes kamper og odds

Peru og Danmark er to lag som aldri har spilt mot hverandre før, i og med at det er en veldig lang tid siden Perus deltagelse. Lag fra Sør Amerika er ofte regnet med som verdens beste, men Peru er relativt ukjent på dette nivået og Bet365 har odds av 3,30 på dem. Du kan satse på uavgjort på odds av 3,25, mens Danmark er favorittene på 2,40.

Danmark har i hvert fall mye mer erfaring av å spille i store turneringer, og det er ikke så veldig overraskende at de har blitt tildelt favoritt-stemplet her.

Peru - Danmark Fotball VM 2018 - Antall mål (Over/Under) - Beste odds
Unibet 1XBET Bet365
Rull ned for å se mer
Over 2.5 mål Unibet: 2.28 1XBET: 2.34 Bet365: 2.14
Under 2.5 mål Unibet: 1.66 1XBET: 1.72 Bet365: 1.66
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Kampanjekode JOHNNYBET
Eksklusiv bonus 100% opp til €130 eller tilsvarende valuta
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Siste oppdatering: 1529052202

3. Peru - Danmark Betting Tips

Første runden av gruppespill kamper blir ofte fylt med forsiktig fotball og de fleste lag frykter tap mer enn de har lyst til å vinne. Det kan bli litt kjedelig for tilskuerne, med denne gruppen inneholder også Australia og Frankrike og både Peru og Danmark vil sikkert ha lyst til å få noen poeng på tavlen før de møter gruppens sterkeste motstandere i neste kampene.

Det begynner å bli lenge siden nå, men Danmark vant EM en gang og mens de ikke har så stor sjanse av å gjenskape den suksessen i denne turneringen, er det ikke umulig å tro at de kan gå videre fra denne gruppen. Med norske Åge Hareide som trener, som har en fortid i Danmark med Brøndby IF, har danskene en veldig bra mulighet til å ta tre poeng her. En dansk seier med odds av 2,40 på Bet365 er vårt tips for denne kampen. Ikke glem om den tidligere kampen den 16. Juni kl. 15:00 og sjekk Argentina - Island Tipping Odds.

Du kan vedde på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av våre lenker her på JohnnyBet. Når du oppretter en spillerkonto mottar du en fin velkomstbonus som du kan bruke til å vedde på vårt tips.

Se opp for våre tips her på JohnnyBet på hver eneste kamp under Fotball VM.

kommenter Peru - Danmark Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly