Panama - Tunisia Tipping Odds

Panama - Tunisia Tipping Odds

Gruppe G avslutter hele gruppespillet på årets VM og begge kamper i gruppen blir spilt samtidig. England møter Belgia i andre kampen og etter at disse kampene er ferdige blir 48 gruppekamper ferdigspilt. Her på JohnnyBet vurderer vi denne kampen for våre lesere og gir et betting tips. Ta en titt på våre England - Belgia Tipping Odds

Panama - Tunisia
Fotball VM 2018
28. Juni, 20:00
Mordovia Arena, Saransk

1. Det som står på spill

Det eneste som egentlig kommer til å stå på spill her er stolthet. Det er forventet at disse to lagene taper sine to første kamper mot Belgia og England og med 0 poeng hver foran denne kampen er koffertene allerede pakket. Tredje plass venter vinneren av denne kampen, men det er selvfølgelig ikke nok til å avansere og de må vente i hvert fall fire år til for en ny sjanse.

2. Innbyrdes kamper og odds

Panama og Tunisia er to lag som aldri har spilt mot hverandre tidligere. Dette er ganske vanlig under VM når to lag fra forskjellige verdensdeler som ikke har kvalifisert seg til altfor mange turneringer skal møtes.

Oddsene på begge lagene i denne kampen er mye mindre enn de du har sett på deres to første kamper i dette mesterskapet. Bet365 mener at Tunisia er det sterkeste laget og har kåret dem til favoritter. Det afrikanske laget har odds av 1,85. Panama er ikke helt sjanseløs heller, og deres odds er 4,50. Uavgjort er 3,75.

3. Panama – Tunisia Betting Tips

Hva er Panama - Tunisia spådommer? Dette blir en vanskelig kamp å tippe utfallet på. En ting vi tipper som nesten er garantert er at denne kampen kommer til å ha langt færre TV seere enn England-Belgia kampen. Denne kampen her blir sikkert ikke en klassiker og vi ser ikke verdens beste spillere på banen, men vi tror det blir underholdende.

Uavgjort blir nok til å sikre tredje plass for laget med beste målforskjell foran denne kampen. Målforskjellen blir ikke noe å skryte av og det kommer til å handle om hvem som slapp inn færrest mot de to europeiske gigantene. Betting odds av 3,10 kan bli fristende.

Det kan hende at begge lagene begynner denne kampen uten å ha scoret mål så langt i turneringen. Det kommer til å bli flere sjanser på begge ender av banen her, men Bet365 tilbyr kun 1,70 på at begge lag scorer.

Panama - Tunisia - Double Chance
Bet Odds
Odds: 2.06 Sett et bet
Odds: 1.29 Sett et bet
Odds: 1.22 Sett et bet
Siste oppdatering: 1530170274

Vi nevnte at uavgjort er veldig sannsynlig og når det kombineres med troen at begge lag scorer mål kan vi utelukke 0-0. 1-1 blir lite sannsynlig og, synes vi, og her på JohnnyBet har vi funnet en måte å satse på to resultater med store odds. 2-2 er 13,00 og 3-3 er 51,00 og vi anbefaler at du deler innsatsen din, 75% på 2-2 pg 25% på 3-3 for å dekke begge utfall.

4. Panama vs Tunisia live streaming

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet 365 ved å klikke på en av våre lenker her på JohnnyBet. Opprett en konto og bruk deres tilbud for å satse på våre sportsbetting tips. Du kan streame denne kampen direkte på Bet365s nettsted og følge med på begge omganger live. Alle VM kamper sendes også direkte på enten TV2 eller NRK i Norge.

Se opp for våre tips på hver eneste kamp under årets Fotball VM.

kommenter Panama - Tunisia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly