Odds, Tipping, Sports Betting - Toppscorer Fotball VM

Odds, Tipping, Sports Betting - Toppscorer Fotball VM

Odds, Tipping, Sports Betting - VM Toppscorer

I tillegg til å ville vinne mesterskapet med sitt land er det andre ting en spiller prøver seg på under en VM. Den såkalte ”golden boot” gis til spilleren som scorer flest mål og det er mange spisser som vil gjerne ha den pokalen til å ta med seg hjem. Vi tar en kikk på årets kandidater som fremdeles har muligheten til å stikke av med denne premien.

1. Antall mål så langt

Fotball VM i 2018 kan hverken beskrive som målrik eller målfattig så langt, men det har kun vært en målløs kamp så langt etter 56 kamper.

Det var store forventninger foran mesterskapet på spillere som Cristiano Ronaldo, Diego Costa og Timo Werner, men alle disse tre er på fly hjem helt uten muligheten til å score flest mål.

Etter åttendedelsfinalene så det slike ut blant spillere som fremdeles har muligheten til å score flere mål:

Spillere i spillet Antall mål
Harry Kane (England) 6
Romelu Lukaku (Belgia) 4
Kylian Mbappe (Frankrike), Antoine Griezmann (Frankrike) 3

2. Toppscorer på VM 2018 odds og vår tips

Bethard tilbyr fornyet odds på toppscorer etter åttendedelsfinaler og det er ingen overraskelse at Harry Kane er favoritten. Med sine 6 mål er han kanskje ikke uslåelig, men det antallet pleier å være nok til å vinne Golden Boot. Brasils Ronaldo scoret 8 mål i 2002, men du må se hele veien tilbake til nok et tysk mesterskap i 1972 for å finne en vinner som scoret mer enn 6. Rekorden er Frankrikes Just Fontaine som klarte et imponerende antall av 13 i Sverige i 1958.

Etter semifinalene var det ingen forandring på listen over antall mål at spillerne som fremdeles har muligheten til å bli toppscorer har scoret under dette mesterskapet. Englands Harry Kane leder fortsatt veien med sine seks mål. Belgias Romelu Lukaku er neste mann med fire og Frankrikes Antoine Griezmann og Kylian Mbappe har tre hver. Disse er nå de eneste spillere som har en realistisk mulighet til å ta premien.

Alle disse spillerne har en kamp igjen å spille og de to franskmennenes sjanser om å vinne er ganske små. En av dem må score minst tre mål i finalen mot Kroatia for å tvinge uavgjort mot Kane og det er veldig usannsynlig. I bronsefinalen blir det Kane mot Lukaku og begge menn blir nok sultne på flere mål – ingen av dem har scoret siden andre gruppekamp. Kane vet at et mål til hadde holdt, men en Lukaku hattrick er ikke umulig, og han får sikkert hjelp av lagkameratene sine for å forsøke dette. Odds av 23,00 hos Bethard betyr at det er lite sannsynlig at Lukaku vinner, men det er i hvert fall verdt en liten investering.

3. Betting tips for årets toppscorer

Bethard er stedet man skal besøke hvis man skal satse på toppscorere eller andre ting under årets VM. Denne bookmakeren tilbyr odds på hver eneste kamp og det er flere mulige utfall som kan veddes på. Disse inkluderer første målscorer, riktig resultat eller om det blir et rødt kort under kampen.

For JohnnyBet spillere er det en gledelig nyhet i form av en velkomstbonus. Sjekk Fotball VM 2018 Odds og sats med bonus på favorittlag. Tast inn vår eksklusive bonuskode ’JOHNNYBET’ under registrering og motta du et gratis veddemål til verdig av Kr. 50,-. Ditt første innskudd vil også dobles av bookmakeren opp til Kr. 1.000,-. Klikk på en av våre lenker på denne siden for å komme til Bethard og motta denne strålende og eksklusive bonusen.

kommenter Odds, Tipping, Sports Betting - Toppscorer Fotball VM

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly