Nigeria - Island Tipping Odds

Nigeria - Island Tipping Odds

Nigeria - Island Tipping Odds

Islendingene er i action nok en gang og laget som alle elsket på EM i Frankrike i 2016 vil se dette som en kamp de kan vinne. Nigeria kommer til å ha andre tanker og blir ikke lett til å slå.

Nigeria - Island
Fotball VM 2018
22. Juni, 17:00
Volgograd Arena, Volgograd

1. Varmt mot kaldt

Nigeria og Island er to veldig forskjellige land – Nigeria blir kokende varmt for mest parten av året og Island, som sitt navn tyder på, er dekket med is store deler av tiden. Har dette noe å si her? Egentlig ikke. En russisk sommer blir et temperatur som begge lag tåler veldig bra og det blir verken fordel eller ulempe for noen av dem.

Nigeria er et typisk afrikansk lag. De liker å angripe, men en svakhet er at spillerne ofte skyter med en gang de ser målet. Dette kan skje fra hvor som helst – ofte fra innenfor sin egen banehalvdel – og kan ofte ødelegge oppbygning til et godt angrep.

Island kjemper og kjemper helt til dommeren blåser i fløyta. De er kanskje ikke de beste spillere i verden og ville sikkert innrømme det selv, men de gir aldri opp. Du kan forvente å se et lag som prøver å score, muligens fra en dødballs situasjon og deretter setter 11 mann bak ballen for noe heroisk forsvarspill.

To veldig forskjellige lag med veldig annerledes spillestil blir ofte vanskelig når det gjelder å tippe et utfall, men vi her på JohnnyBet skal klare å gi deg et tips til slutt.

2. Innbyrdes kamper, historikk og odds

Overraskende nok har disse to lagene aldri spilt mot hverandre før. Dette er Islands første VM noensinne, og kun deres andre store turnering, og det har aldri vært en sak for dem å spille mot lag fra utenfor Europa. Men tro ikke på at de ikke kan takle presset av å spille på dette nivået. De slo England ut av EM og er ikke bare her for å ha det gøy.

Nigeria spiller her på sitt sjette VM siden USA i 1994. Av de fem de har spilt i hittil, kom de videre fra gruppespillet tre ganger. Hver gang Nigeria har kommet til cupspill har de blitt slått ut av et europeisk lag – Italia i 1994, Danmark i 1998 og Frankrike i 2014 – og det er en statistikk som gir håp til islendingene.

Unibet har følgende odds på denne kampen: Nigeria 2,85, uavgjort 3,15, Island 2,80.

3. Nigeria - Island Betting Tips

Mange kommer til å tro på at Island kan ta et skritt mot cupspill her, men vi tviler litt på det. Islands manglende erfaring mot afrikanske lag kan gjøre det vanskelig for dem og vi tror at uavgjort på 3,15 er den beste muligheten for veddemål. 0-0 hadde ikke vært umulig heller, hvis du vil tippe riktig resultat.

Sats på denne kampen på online bookmakeren Unibet ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet. Opprett en konto og motta en veldig bra velkomstbonus som inkluderer et risikofritt veddemål. Sjekk også tidligere kampen og Tyskland - Sverige Odds.

Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Fin ut hvor du kan gjøre det og les vår Fotball VM 2018 Live Streaming guide.

kommenter Nigeria - Island Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly