Multilotto Bónusz Kód

Multilotto Bónusz Kód

Multilotto Bónusz Kód

BÓNUSZ TÍPUSA BÓNUSZ LEÍRÁSA
Multilotto Bónusz Kód: JOHNNYBET
Lottó: 100% bónusz 50 €-ig
Kaszinó: Üdvözlő csomag 900 €-ig + 200 spin
Letét nélkül: 20 ingyenes spin a kaszinóban

A Multilotto.com szolgáltatás egy online kaszinó, a sorsjátékokon való pénznyerés lehetőséggel. Az ilyen konstrukció révén a felhasználók a szerencsejátékok igazán széles és változatos ajánlatát kapják. A Multilotto.com használatának kétségtelen előnyeihez azonban nemcsak a pénz tételének széleskörű ajánlata, de egy igazán jó bónusz ajánlat és a szolgáltatás általánosan könnyű igénybevétele is hozzátartozik, mely egyebek mellett a mobil berendezések támogatásával és számos fizetési móddal kapcsolatos. Mindezekről a témákról bővebben az alábbiakban olvashatnak.

Rating JohnnyBet
4.5 / 5

1. Online kaszinó: Sok jó Játék

multilotto.com max bónusz (maximális bónusz Online)
Multilotto Bónusz kód szeptember 2017 Multilotto Bónusz kód október 2017 november 2017
december 2017 január 2018 február 2018
március 2018 április 2018 május 2018
június 2018 július 2018 augusztus 2018

Kezdjük talán a kaszinós szekcióval, bár a látszat azt sejteti, hogy a Multilotto.com-nál a sorsjátékok a főszerepet játsszák, a valóságban azonban a kaszinós játékok semmiben sem maradnak le. Egy csomó slotunk van – a számuk 167! – és érdemes hangsúlyozni, hogy ezek igazán jó minőségű gépek. Bizonyítékul szolgáljanak a Multilotto.com-nál rendelkezésre álló olyan tételek, mint a Quickfire (vagyis a jól ismert Microgaming márka) által létrehozott Mega Moolah vagy 300 Shields alkalmazások. A szolgáltatás keretében megtalálunk mindent ahhoz, hogy a kaszinót nagyon jónak minősítsük. Magas jackpotjaink vannak, sok asztali játék, egy pár videópóker vagy „egyéb” kategóriájú alkalmazás. Ez az egész paletta néhány fülben áttekinthetően van elrendezve, a játékok szortírozhatók egyebek mellett népszerűségük szerint vagy a Multilotto.com ajánlatába való beiktatás napja szerint. Azt is érdemes hangsúlyozni, hogy a kaszinó nagyon barátságos a szerencsejátokokban kezdő felhasználók számára, ugyanis egy külön oktatási szekcióban nagyon egyszerű módon elmagyarázzák a szolgáltatás igénybevételének szabályait, ezzel türelmesen bevezetik a tapasztalatlan internet felhasználókat a pénzjátékok témájába. Ez egy nagy plusz!

2. Sorsjátékos Szekció

Az online kaszinóról van már egy bizonyos képünk, fókuszáljunk most a sorsjátékos szekción. Itt az igazán nagy halmozódásokat és az egész világról összeszedett sorsjátékok tömegét találjuk (egyebek mellett PowerBall, Mega Millions, Euromillions, Eurojackpot és sok, sok más). Multilotto.com egyfajta aggregátor ebben a szerencsejáték kategóriában. A szolgáltatásnak köszönhetően a részvétel a sorsoláson annyira barátságos, amennyire csak lehetséges. Elég megnézni az aktív játékok hatalmas listáját, utánanézni melyik mikor kezdődik és … játszani. Könnyű, gyors, kellemes és némi szerencsével nagyon jövedelmező – röviden így jellemezhető a lottó szekció. Biztosan klassz az, hogy ebben a lottó dzsungelben semmi nehézség nélkül mozoghatunk, ugyanis az összes sorsolás okosan kategorizálásra került abc sorrendben, jackpotok és indulási idők szerint („Closing soon”). Szuper, igazán.

3. Átvesszük az Exkluzív Bónuszokat

Jó, de mielőtt gazdaggá válunk egy jackpot találatával a sloton vagy helyesen tippeljük a sorsolási számokat, a szolgáltatásba be kell jelentkezni. És itt egy fontos dolog – a bónusz kód. Multilotto.com-mal egyeztetve egy exkluzív akciós ajánlatot készítettünk elő, melyet a JohnnyBet felhasználók vehetnek igénybe. Honnan tudja a szolgáltatás, hogy tőlünk jönnek és magasabb prémium jár Önöknek? Ez egyszerű, a regisztrálásnál meg kell adni a JOHNNYBET promóciós kód. Ennek révén mindkét szekcióban bónuszokat kapnak. Az online kaszinóban a 7 Sins automatánál 20 ingyenes spin jár letét nélkül, valamint ingyen 300% legfeljebb 300 €-ig plusz 100 free spin ugyanezen a sloton (20-ként kiadva 5 napon keresztül) az első befizetést követően, illetve 50% prémium legfeljebb 500 €-ig és 50 ingyenes játék a Book of Dead-nál (napi 10-es adag a megadott készlet kimerülésééig) a második befizetés után. Lottó szekcióban pedig és 100% prémiumot az eszközök átutalását követően maximum 50 €-ig. Csak ne feledje a fiók létrehozásánál a JOHNNYBET kódot megadni!

4. Érdemes a Multilotto.com-nál Regisztrálni?

A szolgáltatás szerzőinek igazán nehéz bármit is szemre hányni. Nemcsak sok játék és sorsolás, és a bónusz ajánlat is az egyik legjobb a piacon, a Multilotto.com többi funkciói is megérdemlik a dicséretet. A fizetési módok száma elegendően nagy – a pénzt kezelhetik bankkártyákkal, internetes portálokon keresztül ill. bankszámla segítségével. A befizetések és kifizetések szabályai áttekinthetők, a szolgáltatás pedig garantálja a tranzakciók biztonságát. Ezen kívül játszhatnak mobil berendezések segítségével, ami a honlapnak egy további előnye és nagymértékben bővíti az ajánlat igénybevételének lehetőségeit. Ha ehhez hozzáadjuk a tisztességes támogatást és a szolgáltatás precízen leírt működési szabályait, az egészből egy igazán szolid szerencsejáték ajánlat áll össze. Itt határozottan érdemes fiókot nyitni!

megjegyzés Multilotto Bónusz Kód

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly