Marokko - Iran Tipping Odds

Marokko - Iran Tipping Odds

Gruppe B sparkes i gang i dag med en kamp som mange mener blir ganske uinspirerende. Blir det saken her eller kan det muligens bli en klassiker? Les JohnnyBets mening om denne kampen og finn ut.

Marokko - Iran
Fotball VM 2018
15. Juni, 17:00
Saint Petersburg Stadium, Sankt-Peterburg

1. Veien til VM

Marokko er ikke akkurat kjent som en av de sterkeste lagene fra det afrikanske kontinentet, men de imponerte i hvert fall i kvalifiseringen. At de klarte å vinne en gruppe som også inneholdte Elfenbenskysten var rett og slett imponerende og dermed ble de klare for sitt femte mesterskap siden 1970.

Iran kom også gjennom kvaliken i ganske bra form. De toppet siste gruppen sin foran Sør Korea og var ubeseiret i 18 kvalifiserings kamper. Dette blir også femte gang vi ser Iran på en Fotball VM.

2. Innbyrdes oppgjør og odds

Her møtes to lag som aldi har spilt mot hverandre før. De skulle spille en privatlandskamp i januar i fjor, men av en eller annen grunn ble den avlyst, muligens av politiske grunner. Formen to hvert av lagene var veldig bra under kvalifisering og det kan lett sies at de er ganske like, både i spillestil og prestasjon.

Marokko har muligens overtaket i mesterskap sammenheng. Iran har vunnet kun en kamp i sin VM historie, 2-1 mot USA i 1998, og de har aldri kvalifisert seg til cupspill. Marokko, derimot, har prestert lite gran bedre og de har vunnet to gruppespill kamper før, mot Skottland og Portugal. I 1986 med to avgjort og en seier gikk de videre fra gruppen der de ble slått ut av Vest Tyskland, som for andre mesterskap på rad tok sølv medaljen.

Bookmakeren Bet365 har odds på denne kampen. De mener også at Marokko har litt overtak og tilbyr odds av 2.25 på en afrikansk seier. Iran er 3,90 og uavgjort er kun 3.10, som er ganske lav.

3. Marokko – Iran Betting Tips

Gruppe B inneholder også gigantene Portugal og Spania og etter all sannsynlighet kommer hverken Marokko eller Iran videre fra denne gruppen. Dette skal begge disse lagene se på som sin cupfinale. For å ha noe som helst mulighet å avansere fra gruppen er begge nødt til å vinne her. Etter det må vinnende laget ta i hvert fall ett poeng fra gjenstående kampene mot Spania og Portugal og det blir nærmest umulig.

I en kamp som begge lag må vinne er uavgjort ofte det mest sannsynlige utfallet og det er derfor at Bet365 mener at det er en 3,00 sjanse. Her på JohnnyBet ser vi på dette på en annerledes måte. Vi synes dette er en kamp hvor begge nasjoner må angripe mye og som resultat blir det mål. Begge lag til å score er tilgjengelig på odds av 2.20 og det er vårt solide tips.

Begge lag til å score - Marokko - Iran Fotball VM 2018 - Beste odds
ComeOn Unibet Bet365
Rull ned for å se mer
Ja ComeOn: 2.25 Unibet: 2.25 Bet365: 2.20
Nei ComeOn: 1.63 Unibet: 1.63 Bet365: 1.61
Referansekode JOHNNYBET
Velkomstbonus 1 - Bonus 100% opp til 5000 kr, Velkomstbonus 2 - Bonus 500% opp til 600 kr
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Siste oppdatering: 1529047501

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet nettsiden. Opprett en spillekonto og motta en veldig bra velkomstbonus. Du kan bruke denne bonusen til å vedde på våre sportsbetting tips. Se opp Sverige - Sør-Korea Tipping Odds her på JohnnyBet og sjekk anmeldelser på hver eneste kamp under turneringen.

kommenter Marokko - Iran Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly