Lottoland

Lottoland

Lottoland

Ajánlat leírás: Típusú ajánlat:
Keno Nyerjen 4 percenként
MegaMillions Világszerte legmagasabb főnyeremények
Azonnali nyeremény Növelje meg nyereményeit
Lottoland Promóciós Kód Használhatja a linket

A Lottoland szolgáltatás 2012 óta van jelen a piacon, 10 különböző nyelven működik és egy internetes közvetítő szerepét tölti be a világszerte egymástól távol lévő helyeken működő sorsjátékokban való fogadások vásárlásában. Mindenek előtt az európai sorsjátékok, de nem csak azok találhatók (erről bővebben a továbbiakban). Ez az üzleti ötlet igazán érdekes, mert a játokosoknak lehetőséget ad olyan sorsjátékokhoz hozzáférni, amikhez különben nem jutnának, ezen kívül az indulásnál lehetővé teszi egy érdekes akcióban való részvételt. Hogyan működik ez pontosan, milyen fogadások tehetők itt és vajon ajánlatra méltó-e a Lottoland szolgáltatás? – válaszoljunk most erre a néhány kérdésre.

Rating JohnnyBet
2.0 / 5

1. Milyen sorsjátékok találhatók a Lottoland-nál?

lottoland.com max bónusz (maximális bónusz Online)
Lottoland Bonus code október 2017 Lottoland Bonus code november 2017 december 2017
január 2018 február 2018 március 2018
április 2018 május 2018 június 2018
július 2018 augusztus 2018 szeptember 2018

Ez valószínűleg a legfontosabb kérdés, hogy precízen határozzuk meg, milyen sorsolások állnak rendelkezésre a szolgáltatás keretében, ezért ezzel kezdjük. Már a bevezetésben felmerült az információ, hogy az ajánlat fő „súlya” az európai sorsjátékokra jutott. Ez igaz, de nézzük meg részletesebben ezt a kérdést. A Lottoland ajánlatában természetesen szerepelnek a lengyel pénzjátékok, pl. lottó, multi, keno vagy extra napidíj. Azonban a hazai játékokon kívül a szolgáltatások között hatalmas amerikai sorsjátékok is találhatók (pl. Powerball vagy US Mega Millions közel 58,5 milliárd Ft összdíjazással), de van a lottó egyebek mellett Spanyolországból, Franciaországból, Írországból, Nagy Britanniából, Ausztriából, sőt a távoli Ausztráliából is. És ez csak néhány példa, ugyanis a Lottoland-nál rendelkezésre álló lehetőségek halmaza igen nagy. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy ennek révén a relatívan gyakori nyerésnek és igazán nagy összegek szerzésének a potenciálja óriási. Ez talán a Lottoland legnagyobb előnye.

2. Akciós ajánlat

Miután nyitottuk a fiókot a szolgáltatásnál, jön az idő a játék elkezdésére, tehát a pénz letételére (a pénzkezeléshez sok opció áll rendelkezésre, pl. kártyák, bankátutalások és e-walletek) és a sorsjáték kiválasztására, amiben a szerencsetalálatunkat keressük (ne feledjük ugyanis, hogy ezek mind szerencsejátékok és akár a játékrendszer alkalmazása sem biztosítja a nyereményt!). Lottoland az induló játokosoknak segítséget kínál és lehetővé teszi az érdekes akciós ajánlatban való részvételt. A bónusz abból áll, hogy azok a játokosok, akik a szolgáltatásnál még soha nem tettek fizető fogadást, választhatnak 1 ingyenes sorsjegyet az 5 rendelkezésre állóból. A következő kuponok választhatók. Önöktől függ, melyik bónuszt indítanak.

3. Lottoland a tudás adatbázisa

A Lottoland ajánlat méretét egy hatalmas tudás dózis követi, ami ettől a szolgáltatástól fogadható. Egy külön magazint találnak itt a szakmai hírekkel és tanácsokkal, ill. sok érdekes információt a csúcs nyereményekről, a lottó archív eredményeiről vagy a különböző sorsjátékok összehasonlításáról. Ami fontos, minden játék jól le van írva, így nem kell aggódniuk, hogy pl. PowerBall-t játszva vagy valamelyik karácsonyi sorsjátékon pénzt fogadva nem ismerik a szabályokat és figyelmetlenül a pénzüket elvesztik. A Lottoland szolgáltatással való játék óriási előnye az, hogy nem marad ki semmilyen értékes sorsjátékból és halmozódásból. A honlap ugyanis néhány helyen felajánlja a felhasználóknak a legérdekesebb vagy hamarosan induló sorsolásokra vonatkozó információkat.

4. Lottoland Voucher

A végén mondjuk ki őszintén: Lottoland nagyszerű szolgáltatás azoknak, akik sorsjátékokon akarnak pénzt nyerni. A sorsolások rajongóinak óriási lehetőségek állnak rendelkezésére és nem kell korlátozódniuk csak a saját országukban hozzáférhető játékokra. Nincs akadálya annak, hogy éljünk az óriási halmozódás lehetőségével USA-ban vagy Spanyolországban, azaz olyan országokban, ahol nagyok a nyeremények, a lakosok pedig szeretik a számsorsolásokat. Szembetűnő, hogy a Lottoland szerzői jól átgondolták az üzletüket. Következésképpen az internet felhasználók olyan honlapot kapnak, ami a sorsjátékokra vonatkozó tudás kompendiuma, ami kompletten a fogadáshoz szükséges valamennyi információt szolgáltat. Ez igenis ajánlatra méltó weboldal, mely a kuponok létrehozására vonatkozó egy csomó opciónak köszönhetően határozottan növeli az Önök játékának hatótávolságát.

megjegyzés Lottoland

valódi pénzben
készpénz, Pénzért
TV
TV Tévé
Newspaper
újság
Televíziós reklám
Televíziós reklám
Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly
Lottoland Web directory
+ ADD URL free, www, add url