League of Legends fogadási tippek és stratégiák

by JohnnyBet from by JohnnyBet
League of Legends fogadási tippek és stratégiák

A Riot Games által jegyzett League of Legends - röviden LoL - az egyik legismertebb játék, amely köré nagyméretű e-sport bajnokságot szerveznek. A játék, amelyet 2009 őszén adtak ki, 2011-ben rendezte első világbajnokságát, 99 500 dolláros nyereményalappal. Több mint 10 évvel később a játékot több mint 100 millióan játsszák, közel 75 millió dollárnyi nyereményt fizettek ki, és a League of Legends fogadások is rendkívül népszerűvé váltak.

A League of Legends egy bonyolult stratégiájú játék, és a League of Legends-re fogadás sem könnyű. A LoL-nak több mint 140 úgynevezett Bajnoka van, mindegyik saját kvalitásokkal. Az ötfős csapatban a Bajnok jellemzői és a Bajnokok erősségeinek kombinációja határozzák meg a játékot. Ezért fontos, hogy elsajátítsd az alapvető ismereteket a játékról, és kövesd a tapasztalt játékosok tippjeit, mielőtt a League of Legends-re fogadásokat tennél.

Ebben a cikkben szó lesz arról, hogy hogyan működik a játék, és hogyan fogadhatsz a League of Legends-re a JohnnyBet Tippadóinak ingyenes LoL fogadási tippjei felhasználásával.

A legjobb fogadóirodák a LoL-fogadásokhoz

LoL fogadóiroda Fogadási bónusz Bónuszkód
Bet365 Exkluzív üdvözlőcsomag JBVIP
Unibet 100%-os bónusz €50-ig JB-VIP
Pinnacle A legjobb szorzók és a legmagasabb limitek JOHNNYBET
LVBet 100%-os bónusz €125-ig + €5 befizetés nélküli bónusz JOHNNYBET
1XBIT Bónusz 7 BTC-ig + 500 bónuszpontig JOHNNYFS
1XBET 100%-os bónusz €130-ig JOHNNYBET
EnergyBet 100%-os bónusz €35-ig + €5 befizetés nélküli bónusz Használd linkünket

1. Fogadás a leghíresebb e-sportra - LoL

A League of Legends az egyik legismertebb játék, amely köré nagy e-sport bajnokságot szerveznek. A League of Legends Világbajnokság, ahol a legjobb 24 csapat versenyez egymással, az egyik legnagyobb e-sport esemény. Ez az éves esemény sok figyelmet vonz. Világszerte több mint 100 millió ember nézte a 2019-es LoL világbajnokságot, amelynek csúcsa 44 millió néző volt a döntő utolsó fordulójában, ahol a kínai és dél-koreai játékosokból álló győztes FunPlus Phoenix csapat több mint 800 ezer dollárt vihetett haza.

A LoL Világbajnokságon kívül egész évben számos más nagy torna és bajnokság is zajlik, így ez egy olyan e-sport, amelyre rendszeresen fogadhatsz. A League of Legends fogadások előtt tudnod kell, hogy mely e-sport fogadóirodánál fogadhatsz a LoL-ra a legjobban, és hogy hol találhatod a legjobb fogadási tippeket. Most ezekről lesz szó!

2. A legjobb League of Legends csapatok

Mindenekelőtt természetesen fontos tudni, hogy mely csapatok teljesítenek jól, és kik a legjobb játékosok. Például a FunPlus Phoenix úgy nyerte meg a 2019-es világbajnokságot, hogy azt az megelőző évben nem szerepeltek a League of Legends ranglistáin.

A koreai Lee "Faker" Sang Hyeok és Lee "Wolf" Jae Wan az SK Telecom T1 csapatából, illetve Lee "Duke" Ho Seong, az Invictus Gaming csapatából a világ 100 legjobb e-sportolói között vannak. Az Fnatic és a Cloud9 csapatok általában jól teljesítenek, de a League of Legends egy olyan játék, ahol bármi megtörténhet, és egy váratlan győztes mindenkit meglephet.

3. League of Legends fogadások

Az e-sportra történő fogadások, csakúgy, mint maga az e-sport ágazat, egyre népszerűbbek a széles közönség körében. Nagyon versenyképes játék, a mérkőzések pedig gyakran nagyon izgalmasak, de sokféle módon fogadhatsz is egy olyan játékra, mint a League of Legends.

A leghíresebb és legegyszerűbb fogadás a 'Money Line', ahol egyszerűen csak a mérkőzés győztesére fogadsz. Ehhez elemezheted mindkét csapat statisztikáit és beállításait, ugyanúgy, mint bármely más típusú fogadás esetén tennéd.

Más viszonylag könnyű fogadásokkal a helyes végeredményt jósolhatod meg, fogadhatsz a lejátszott mérkőzések számára, vagy a kiiktatások teljes számára, általában fölött/alatt formában. Fogadhatsz a League of Legends-re hendikeppel is, ahol fiktív vezetést adsz az egyik csapatnak.

Fontos tényező, amelyet online fogadóként figyelembe kell venni, hogy a League of Legends egy speciális játék, és a többi fogadáshoz komoly ismeretekre van szükség a játékról. Minden játékos számos különböző Bajnok közül választhat a LoL-ban, amelyek mindegyike bizonyos jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a jellemző tulajdonságok és a különböző Bajnokok kombinációi a csapaton belül nagy szerepet játszhatnak a mérkőzés végeredményében.

Ha jobban ismered a League of Legends szabályait, akkor nagyon érdekes és izgalmas fogadásokat tehetsz. Fogadhatsz például az első gyilkosságra és az első olyan csapatra, amely 10 kiiktatást teljesít, de arra a csapatra is, amely az első tornyot pusztítja el, arra, amely legyőzi az első sárkányt, de arra is, hogy az első sárkány milyen típusú lesz.

4. League of Legends fogadási tippek

A cikkben szereplő információkkal elkezdheted a League of Legends fogadásaid, de a bonyolultabb fogadásokhoz érdemes összegyűjteni néhány megbízható LoL fogadási tippet a profiktól.

A JohnnyBet oldalán nagyon sok ingyenes eSports fogadási tipp található meg minden nap, amelyek a League of Legends fogadásokat segítik. Ha szakértő vagy a LoL-fogadások területén, akkor részt vehetsz az ingyenes Tippadó Versenyen is. Oszd meg League of Legends fogadási tippjeid, és szállj harcba a 2000 eurós nyereményalapért!

Ha szereti az ingyenes versenyeket, ahol valódi nyereményeket nyerhet, a JohnnyBet a hely az Ön számára. Nézze meg például ingyenes FIFA 20 online versenyünket. Játsszon a világ minden tájáról származó játékosokkal és versenyezz a nagyszerű díjakért.

5. A legjobb League of Legends fogadóirodák

Végül természetesen azt is szeretnéd megtudni, hogy hol fogadhatsz a legjobban a LoL-ra. Korábban a cikkben két jó e-sport fogadóirodát említettünk, az LVBet-et és az EnergyBet-et, ahol bónuszkódunkkal - JOHNNYBET - nemcsak mérkőzésbónuszt, de befizetés nélküli bónuszt is igénybe vehetsz.

További nagyszerű online fogadóirodák a League of Legends fogadásokra a Pinnacle, ahol Pinnacle VIP bónuszkódunkkal - JOHNNYBET – használhatod ki a legjobb szorzókat és a legmagasabb limiteket, de az 1XBIT-nek is sokféle e-sport fogadása van, és fogadhatsz Bitcoinnal is. Az 1XBIT másik nagy előnye, hogy amellett, hogy a LoL-ra fogadhatsz, sok élő közvetítést is kínálnak, így élőben követheted a mérkőzést, miközben fogadsz. 1XBIT Promókódunkkal - a JOHNNYFS – itt is fantasztikus üdvözlőcsomagot kapsz, amely akár 7 BTC és 500 db ingyenes bónuszpont is lehet, melyek értéke $10.

De az összes League of Legends fogadásra az egyik legjobb fogadóiroda továbbra is a Bet365. A Bet365-nél nem csak a League of Legends-re fogadhatsz, hanem a mérkőzés élő közvetítését is élvezheted. Ezenkívül új játékosként bónuszt is igénybe vehetsz, ha Bet365 bónuszkódunkkal - JB-VIP - regisztrálsz.

Ugyanez vonatkozik az Unibet-re. Nemcsak a futballfogadások tekintetében az egyik legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon, de nagyszámú fogadást kínálnak az e-sportokra is, például a LoL-ra. Természetesen ide is van Számodra üdvözlőbónuszunk. Ne feledd fiókod létrehozásakor Unibet bónuszkódunkat használni.

Fogadjon az eSportra az Unibet bukmékeren
Menj az Unibetbe!

6. Fogadás a LoL-ra – Mit kell tudnom?

6.1 🔹 Hol fogadhatok legjobban a League of Legends-re?

Számos jó fogadóiroda kínál League of Legends fogadásokat. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a LoL-ról, de e-sport fogadásokkal kapcsolatos tippeket, és az e-sportra vonatkozó további általános információkat is kapsz.

6.2 🔹 Hol találom a legjobb LoL fogadási tippeket?

A legjobb ingyenes e-sport fogadási tippeket a JohnnyBet oldalán találod. Tippadóink naponta osztják meg fogadásaikat és tippjeiket, többek között a League of Legends-re vonatkozóan is.

6.3 🔹 Mi a League of Legends célja?

A League of Legends célja az ellenfél bázisának elpusztítása. Ezt a bázist tornyok és a csapat öt játékosa védi.

megjegyzés League of Legends fogadási tippek és stratégiák

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Waking up memes
Load more fun
Play responsibly