Kosárlabda fogadási tippek

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Fogadási tippek
Dátum
Esemény
Szorzó
Tét
Típus
Dátum: 29-09-2020 10:00
Szorzó: 10.00
Tét: 4
Típus: Home Away, Whole Match by fizz06
Dátum: 29-09-2020 11:30
Szorzó: 2.30
Tét: 10
Típus: Home Away, Whole Match by giannhs68
Dátum: 29-09-2020 11:30
Szorzó: 2.25
Tét: 10
Típus: Home Away, Whole Match by Monteiro12
Dátum: 29-09-2020 11:35
Szorzó: 1.83
Tét: 10
Típus: Over/Under 157.5, Whole Match by NMB2018
Dátum: 29-09-2020 11:35
Szorzó: 6.00
Tét: 6
Típus: Home Away, Whole Match by giannhs68
Dátum: 29-09-2020 11:35
Szorzó: 1.77
Tét: 10
Típus: Over/Under 161, Whole Match by chizua reysos
Dátum: 29-09-2020 12:00
Szorzó: 1.52
Tét: 10
Típus: Asian Handicap (-27), Whole Match by markus25
Kosárlabda fogadási tippek

A kosárlabda a világ egyik legismertebb sportága, és a legtöbb hazai online fogadási irodánál tippelhetsz az NBA, az EuroLiga, a Nemzeti Bajnokság I/A, a Magyar Kupa és egyéb sorozatok mérkőzéseire. A JohnnyBet-nél a kosárlabda tippadók közzétehetik kiválasztott tippjeiket a közelgő mérkőzésekre, és követheted tanácsaikat a jó profit elérése érdekében.

A JohnnyBet célja, hogy összehozza a játékosok közösségét, akik megoszthatják elképzeléseiket és szakértői ismereteiket, hogy az olvasók a legjobb tanácsokat kapják, és egyenletes profitra tegyenek szert. Amellett, hogy pénzt keresnek a saját tippjeikkel, és másoknak is segítenek, a tippadók a JohnnyBet Tippadó Ligát is megnyerhetik, amely havonta fizet díjakat a legsikeresebb tippadóknak.

1. Ingyenes kosárlabda fogadási előrejelzések mára és holnapra

A JohnnyBet sportszekcióban minden sportágra találhatsz tippeket a lóversenytől a golfon át a labdarúgásig, és természetesen a napi kosárlabda tippeket is megnézheted. A tippadók gyakran fölött/alatt fogadásokat tesznek közzé, amely az egyik leggyakoribb, és egyben legizgalmasabb kosárlabda-fogadás.

A JohnnyBet-nél a legjobb tippadók adnak kiváló minőségű tanácsokat minden egyes nap az olvasói közösségnek, napi kosárlabda fogadási tippek és egyebek formájában. A legfrissebbek megismeréséhez csak látogass el minden nap a weboldalra, és talán a kedvenc tippadódat is megtalálod, akit aztán követhetsz.

A legjobbak közreműködők és rendszeres tanácsaik sokkal jobb hozamot eredményezhetnek befektetéseid számára, mint ha a pénzed bankban, vagy részvényekben tartanád.

Ha látni szeretnéd, hogy a tippadóink választásai helyesek-e, akkor nincs jobb választás, mint a mérkőzés online követése. Vannak olyan weboldalak, amelyek ezt lehetővé teszik, például az M4 Sport csatornán a sportágak széles választéka elérhető, így a kosárlabda is.

2. Fölött/alatt kosárlabda előrejelzések és a nap tippjei

A fölött/alatt kosárlabda előrejelzés azt jelenti, hogy egyszerűen azt kell megtippelni, hogy az összpontszám a fogadóiroda által meghatározott szám alatt fölött lesz. A fogadóirodák az ilyen típusú fogadásokra összesítettként is hivatkoznak. A fölött/alatt leggyakrabban a két csapat összesített eredményét jelenti, de a kosárlabdában több statisztikát is lehet alkalmazni az ilyen fogadásokhoz: egy játékos által dobott pontok, egy csapat gólpasszai, lepattanók vagy lefordulások száma. Ha az összpontszám nagyobb, mint az a bizonyos szám, amelyet a fogadóirodák becsülnek meg, akkor a ‘fölött’ a nyertes, ha ez a szám alacsonyabb, akkor pedig az ‘alatt’ nyer.

Nagyon sok olyan statisztika áll rendelkezésedre, amely segíts eldönteni, hogy ez a szám fölött vagy alatt tippelj. Megnézheted a csapat vagy egy játékos pontszámainak történetét, vagy a két adott csapat közötti korábbi eredményeket. Tartsd szemmel a csapatok névsorát, és az esetleges sérüléseket. Az egyik csapat egyik kulcsjátékosának hiánya nagy hatással lehet a tipped végső kimenetelére.

Példánkban a Warriors és a Lakers közötti mérkőzése a vonal 223,5 ponton áll. Tehát a ‘fölött’ megnyeréséhez a két csapatnak 224 vagy annál több pontot kell szereznie. Ha az ‘alatt’-at választod, akkor két csapat összesített pontszámának 223-nak vagy annál kevesebbnek kell lennie.

A mai kosárlabda fogadási tippekért látogass el a JohnnyBet sportszekcióba, amely listázza a legfrissebb tippeket, részletesen leírva a fogadási eseményt, a szorzókat és a tét javasolt értékét. Rengeteg különféle sportágról van itt szó attól függően, hogy milyen események zajlanak világszerte, rengeteg napi kosárlabda tippel az egész szezon folyamán. A napi tippek mellett találhatóak ingyenes kosárlabda fogadási tippek holnapra is, hogy az olvasóknak legyen idejük arra, hogy a lehető legjobb szorzókkal tegyék meg tétjeiket.

Látogass el a JohnnyBet sportoldalaira, ahol megnézheted a legfrissebb táblázatot, amely a tippadók által elért hozamokat részletezi, valamint az egyes javasolt fogadások részleteit, amelyekkel legyőzheted a fogadóirodákat.

Összefoglalva, a válasz arra a kérdésre, hogy hol találod a legjobb kosárlabda fogadási tippeket, igazán egyszerű, miután elolvastad ezt a cikket. Ez ugyanis a holnapi kosárlabda-előrejelzések szekció a weboldalunkon.Még egy dolog, mielőtt beleveted magad a profi tippadók által közzétett válogatásokba: feltétlenül nézd meg a mai biztos fogadási tippeket!

3. Kosárlabda Tippadó Liga készpénzes díjakkal

Ha szeretnéd kosárlabda tippjeid megosztani, egyszerűen regisztrálj a JohnnyBet-nél, és tedd közzé tippjeid, hogy részesülj a havi 2000 eurós díjból. A díjat egyenesen a tippadók kapják, ezért ha van kosárlabda-fogadási előrejelzésed, vagy alapos ismereted van más sportokról, és ismered az okos fogadási előrejelzéseinket, regisztrálj ide a kosárlabda-előrejelzés oldalunkról, és oszd meg tudásod a közösséggel.

Ha mindenki együtt dolgozik, a fogadóirodák megverhetők, és a JohnnyBet olvasóinak teljes családja könyvelhet el folyamatos profitot, ráadásul a Tippadó Liga nyertesei nagy pénznyereményben is részesülnek. Azzal, hogy megosztják a biztos kosárlabda-előrejelzéseket a közösségi médiában, a legjobb tippadók extra pénzt is kereshetnek, amely a teljes nyereményük 10%-a, míg az olvasók, az adminisztrátorok és a szerkesztők az egyéb kategóriák mellett a Hónap Tippadójára, a Legjobb Elemzésre és a Legjobb Tétre is szavaznak.

Ingyenes billenőverseny 2000 euró nyereményben
Csatlakozzon a billenő ligahez!

megjegyzés KosárlabdaFogadásiTippek

Comments (0)
Play responsibly