JohnnyBet Tippverseny

by JohnnyBet from by JohnnyBet
JohnnyBet Tippverseny

Szeretnél extra pénzt keresni a sportfogadásokkal anélkül, hogy kockáztatnod kellene? Akkor az ingyenes JohnnyBet tippversenyt Neked találtuk ki! Jósold meg a napi 1X2 sportfogadásaink eredményeit, és versenyezz a heti 300 eurós nyereményalapért.

A JohnnyBet ingyenes 1X2 tippversenyén ingyen fogadhatsz, és pénzt kereshetsz sporttal kapcsolatos tudásod révén. Csak annyit kell tenned, hogy megjósolod a mérkőzések eredményét: hazai győzelem, döntetlen, vagy vendég győzelem. Vagyis minden fogadás esetén 33% esélyed van, hogy a tipped helyes lesz. Gyűjts össze minél több pontot a hét folyamán, és zsebeld be a 300 eurós nyereményalap rád eső részét.

1. Ingyenes 1X2 Tippverseny

Az ingyenes 1X2 tippverseny az egyik ingyenes tippverseny, amelyben részt vehetsz a JohnnyBet-nél, hogy valódi díjakat nyerj, ebben az esetben a nyereményalap €300.

A tippverseny szabályai egyszerűek. A verseny adminisztrátora naponta új 1X2 fogadásokat hoz létre a esélyeknek megfelelő szorzókkal. Ha helyesen jósoltad meg az eredményt, a szorzóval megegyező értékű pontokat kapsz. Ha a tipped helytelen, nem kapsz pontokat.

A cél az, hogy az adott héten minél több pontot gyűjts össze a kimenetelek helyes megtippelésével. A legtöbb pontot összegyűjtő játékosok között oszlik el a nyereményalap. Emellett naponta lehetőséged van arra is, hogy elnyerd a "Nap kuponja" díját azzal, hogy egy adott napon a legtöbb pontot szerzed. A nyertesek a díjakat közvetlenül PayPal számlára kapják.

Ahogy láthatod, ingyenes tippversenyünk egy szórakoztató módja annak, hogy költségmentesen keress extra pénzt pusztán azáltal, hogy a tippjeidet megosztod közösségünkkel. Ha többet szeretnél fogadni, és többet szeretnél nyerni is, akkor ezt megteheted az egyik legmagasabban értékelt fogadóirodánál, mint például a Bet365, vagy részt vehetsz az ingyenes Tippadó Ligában a JohnnyBet-nél, de erről majd később lesz szó.

2. Vegyél részt az ingyenes tippversenyben

A JohnnyBet ingyenes tippversenyéhez való csatlakozás egyszerű. Hozz létre egy ingyenes fiókot a JohnnyBet-nél - vagy jelentkezz be, ha már van fiókod -, majd válaszd ki a menüben a Tippverseny (Betting Competition) opciót, vagy egyszerűen kattints a fenti képre.

Ezután kattints az "Belépés a bajnokságba" (Enter league) gombra, és már kezdhetsz is! Válaszd ki a meccsek eredményét, majd mentsd el tippjeid az oldal alján. Gyere vissza naponta, hogy új tippeket adj le, és ellenőrizd a rangsort, hogy nyertél-e valamilyen díjat.

3. JohnnyBet Tippadó Liga valódi díjakkal

Ahogy arról már volt szó, a JohnnyBet-nél más ingyenes versenyekben való részvétellel is nyerhetsz valódi díjakat. A JohnnyBet leghíresebb versenye, ahol a legnagyobb díjak várnak rád, a Tippadó Liga.

Bárki, aki rendelkezik JohnnyBet fiókkal, részt vehet az ingyenes Tippadó Ligában. Csak annyit kell tenned, hogy aktív légy a tippadói közösségben, és legalább egy alkalommal fogadj. Tippjeid és elemzéseid megosztásával segítheted a tippadó közösség többi tagját a sikeres tippelésben, miközben 2000 eurós nyereményalapért játszol.

Nemcsak a legtöbb nyertes tipp megosztásával nyersz, hanem más felhasználók támogatásának megszerzésével, és a “Nap tippjei” cím elnyerésével is. Fogadási tippjeidet sok különböző sportággal kapcsolatban oszthatod meg, például labdarúgás, lóverseny, kosárlabda vagy motorsport, de ha az e-sportok szakértője vagy, akkor az ezzel kapcsolatos fogadási tippjeidet is megoszthatod.

Úgyhogy hozd létre gyorsan ingyenes JohnnyBet fiókod, oszd meg fogadási tippjeid más felhasználókkal, és versenyezz automatikusan a nagyszerű nyereményekért!

4. Ingyenes tippverseny - Mit kell tudnom?

4.1 🔹 Nyerhetek pénzt ingyenes fogadásokkal?

A JohnnyBet-nél pénzt nyerhetsz azzal, hogy ingyenes versenyeink egyikében fogadsz. Jósold meg mérkőzések 1X2 kimenetelét 300 eurós nyereményalappal rendelkező tippversenyünkön, vagy oszd meg tippjeid a 2000 eurós nyereményalapú Tippadó Ligában.

4.2 🔹 Mi az a JohnnyBet Ingyenes Tippverseny?

A JohnnyBet Ingyenes Tippverseny egy szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy extra pénzt keress sporttal kapcsolatos tudásod révén. Játssz ingyen, jósold meg napi 1X2 fogadásaink eredményét, és versenyezz a 300 eurós nyereményalapért.

4.3 🔹 Melyik sportágakhoz találok fogadási tippeket a JohnnyBet-en?

A JohnnyBet-nél számos különféle sportághoz találsz fogadási tippeket, például labdarúgás, jégkorong, lóverseny, motorsport és eSport. Meg is oszthatod saját fogadási tippjeid, ha részt veszel az Ingyenes Tippversenyben vagy az ingyenes Tippadó Ligában.

megjegyzés JohnnybetTippverseny

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Why did you memes
Load more fun
Play responsibly