Japan - Senegal Tipping Odds

Japan - Senegal Tipping Odds

Japan - Senegal Tipping Odds

Vi har kommet til andre runden av gruppespill i Gruppe H og er nesten halvveis gjennom mesterskapet. Her ser vi Asia mot Afrika i en kamp som kan bli ekstremt viktig for avansement for begge lag. Her på JohnnyBet vurderer vi denne kampen og se mulige utfallene.

Japan - Senegal
Fotball VM 2018
24. Juni, 17:00
Sentral Stadion, Jekaterinburg

1. VM historikk

Du tror kanskje at Japan er blant Asias største fotballnasjoner. De er det nå, men det var ikke alltid sånn. Russland 2018 er faktisk kun Japans sjette mesterskap. Deres første var i Frankrike i 1998 og de har ikke gått glipp av en eneste turnering siden den gang. DE har kommet videre fra gruppespill to ganger tidligere og offisielt sagt er deres beste VM en niende plass.

Senegal spiller her i kun sin andre VM mesterskap. Den eneste turneringen de har deltatt i tidligere var i Japan og Sør Korea i 2002 og litt av et mesterskap det var for dem. I åpningskampen spilte de mot Frankrike som var regjerende mester. Alle trodde Frankrike kom til å vinne ganske lett, men Senegal sjokkerte og vant 1-0. De viste at dette ikke var bare en en gangs hendelse og spilte uavgjort to ganger, mot Danmark og Uruguay, for så å gå videre. De slo Sverige i neste runde før Tyrkia, som tok bronse det året, trengte ekstraomganger for å slå dem ut i kvartfinalen.

2. Innbyrdes oppgjør og odds

Dette blir det første møtet mellom disse to lagene og Bet365 forventer en rimelig jevn kamp. Senegal er marginal favoritter med odds av 2,50 mens Japan er 3,00. Uavgjort kan backes på 3,00.

3. Japan - Senegal Betting Tips

Dette blir muligens en av de vanskeligste kampene å tippe utfallet på så langt i denne Fotball VM. Vi her på JohnnyBet mener at Bet365 er absolutt rett når de sier at Senegal er favoritter. Afrikanerne hadde en veldig imponerende kvalik kampanje og de var ubeseiret i seks kamper i slutten av 2017, der de holdt buret rent tre ganger. Japan derimot ble slått av Brasil og Belgia i treningskamper mot slutten av samme året som ikke er noe å skamme seg over, men 1-4 tapet mot naboene Sør Korea er litt mer bekymringsfull. De slapp også inn mål i hele sju kamper på rad mot slutten av året.

Vi kunne vel prøve å tippe noe mer en hvem som vinner, men vi skal ikke gjøre det vanskelig. Når det gjelder antall mål har de fleste kampene til Japan over 2,5 og de fleste til Senegal under 2,5. Da vil vi ikke våge å spå utfallet i det området.

Nei, dette blir lett. Akkurat som Bet365 har vi tro på Senegal i denne kampen. 2,50 er veldig bra odds på et lag som er sterkest på papir og vi tror at Senegal kommer videre fra denne gruppen og opplever nok et bra mesterskap.

Japan vs Senegal - Beste odds
Bookmaker 1 x 2 Bonus
1xbetlogo 1: 3.56 x: 3.24 2: 2.37
Kampanjekode JOHNNYBET
Eksklusiv bonus 100% opp til €130 eller tilsvarende valuta
Bet med bonus
Bet365 1: 3.50 x: 3.05 2: 2.30
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Bet med bonus
1409042261 expekt logo 1: 3.60 x: 3.20 2: 2.40
Kampanjekode JBVIP2
500% bonus opp til 500 kroner
Bet med bonus
Siste oppdatering: 1529669203

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av våre lenker her på JohnnyBet. Se opp for våre Fotball VM tips på hver eneste kamp under konkurransen.

Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Finn ut hvor du kan gjøre det og les vår Fotball VM 2018 Live Streaming guide.

kommenter Japan - Senegal Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly