Island - Kroatia Tipping Odds

Island - Kroatia Tipping Odds

Island - Kroatia Tipping Odds

Vi har kommet til avslutningen av Gruppe D i avspark kampene. Begge disse lagene kjemper for å havne på annen plass bak Argentina i gruppen og gå videre til cupspillet mot laget som vinner Gruppe C. Spenning blir det vel fra to lag som aldri gir seg.

Island - Kroatia
Fotball VM 2018
26. Juni, 20:00
Rostov Arena, Rostov-na-Donu

1. Kampen om play-offs for Island

Island begynte veldig bra med uavgjort kamp mot Argentina. Det var mye verre mot Nigeria hvor de tapte 2-0. Hvis de vil gå videre til play-offs må de sannsynligvis spille mot Kroatia som under den første kampen mot Argentina.

Kroatia sitter komfortabelt i en lederposisjon og er sikker på å gå videre til play-offs. Nå er det sannsynlig at den kroatiske treneren lar de største stjernene hvile litt...

2. Innbyrdes oppgjør og odds

Island og Kroatia var begge i samme kvalifiserings gruppe for denne VMIsland vant gruppen og Kroatia måtte beseire nok et tidligere overraskelseslag, Hellas, i playoffs. Begge vant hver sin hjemmekamp i gruppen og før det ble det spilt fire kamp, der Kroatia vant tre og det ble spilt uavgjort en gang. Island har bare blitt bra i cirka fire år og historikk teller ikke så veldig mye her. Ting har blitt ganske jevne mellom lagene siden forrige VM og det blir slettes ikke lett å spå en vinner her.

Unibet synes Island er en outsider og tilbyr 3.88 i odds for seier. Kroatia er favoritt med 1.90 og uavgjort kan backes på 3.85 foran denne kampen.

Island vs. Croatia - VM i Fotball 2018
Bet Odds
Odds: 4.00 Sett et bet
Odds: 3.75 Sett et bet
Odds: 1.95 Sett et bet
Siste oppdatering: 1530020641

3. Island - Kroatia Betting Tips

Favoritter vinner ikke alltid og det kan bli akkurat den situasjonen her og. Her på JohnnyBet har vi mest tro på Island – den gang under EM da de slo England i cupspill var en av tidenes prestasjoner på internasjonalt nivå og det er ingenting som tyder på at de ikke kan slå et fysisk lag som Kroatia heller. Vi anbefaler ikke at du vedder stort, men en liten innsats på islendingene kan være lønnsomt.

Med tanken på at dette blir en ganske hard kamp med mye som står på spill kan det lønne seg å se på andre markeder her. Det blir muligens ikke mange mål, men vi kan forvente mange harde taklinger. Dommeren kommer til å ha det travelt her og det hadde ikke vært tidenes sjokk hvis det røde kortet ble vist fram. En bedre måte å satse pengene dine kunne vært på antall kort som blir vist under kampen. Sjekk Unibet litt nærmere kampavspark for å finne odds på dette.

Sats på denne kampen på online bookmakeren Unibet ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet. Opprett en konto og motta en veldig bra velkomstbonus som inkluderer et risikofritt veddemål. Du kan bruke bonusen til å vedde på vårt sports betting tips.

Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Finn ut hvor du kan gjøre det og se Fotball VM 2018 live!

kommenter Island - Kroatia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly