Ingyenes lóversenyfogadási tippek és előrejelzések

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Ingyenes lóversenyfogadási tippek és előrejelzések

A lóverseny az egyik legrégibb sport, és az egyik első olyan sport, amelyre fanatikusan fogadtak. Angliában még 300 évesnél idősebb versenypályákat is találhatsz, amelyeket ma is használnak. A lóversenyfogadás nagyon jövedelmező lehet, de a siker sok tudást és türelmet is igényel.

Ismerned kell a zsokék állapotát, de figyelembe kell venned a ló állapotát, erősségeit és sok más tényezőt is, például a versenypályát és az időjárást is.

Ebből a cikkből megtanulhatod a lóversenyfogadások alapjait: a különböző fogadási típusokat, a legjobb stratégiákat, a legjobb lóversenyfogadási tippeket, és természetesen azt is, hogy melyik fogadóirodánál fogadhatsz bónuszokkal lóversenyekre.

A legjobb fogadóirodák a lóversenyfogadásokhoz

Fogadóiroda Lóversenyfogadási bónusz Bónuszkód
Bet365 Exkluzív üdvözlőcsomag JBVIP
Unibet 100%-os bónusz €50-ig JB-VIP
1XBIT Bónusz 7 BTC + 500 bónuszpontig JOHNNYFS
1XBET 100%-os bónusz €130-ig JOHNNYBET
Betway 100%-os bónusz €30-ig Használd linkünket

1. Lóversenyfogadási alapismeretek

Ha meg szeretnénk tanulni, hogy hogyan fogadjunk lóversenyre, természetesen a legelején kell kezdenünk. Mindenekelőtt szükség van alapvető ismeretekre a sportról, mielőtt a különböző fogadásokról és stratégiákról beszélhetnénk.

Az emberek a római idők óta fogadnak lóversenyre, az évek során azonban a sport természetesen sokkal profibbá vált. Ez alatt azt kell érteni, hogy csak a legjobb lovakat keresztezik egymással, és ezért csak a leggyorsabb és legerősebb lovak versenyeznek egymással, illetve azt is, hogy a versenyek sokféle típusa jött létre.

Háromféle lóverseny létezik: a síkversenyek (vagy galopp) két típusa a rövid- és a hosszúpályás verseny, illetve léteznek az ugróversenyek (gát- és akadályversenyek), ahol akadályok vannak a pályán. Mivel az akadályok miatt a verseny meglehetősen kiszámíthatatlan, at ugróversenyek nem ajánlottak a kezdő játékosoknak.

A lóversenyben a síkversenyeket tovább bonthatjuk bizonyos típusú versenyekre. Az alábbiak a leggyakoribb lóversenyek, rövid leírással.

  • Eladó lovak versenye – azonos áron eladásra kínált lovak versenyeznek
  • Derbiverseny - azonos korú (3 éves) lovak számára.
  • Kancaverseny – kancák számára.
  • Hendikep (esélykiegyenlítő) verseny – a lovak különböző mértékben súlyozottak (amelyek a ló tényleges súlyától függnek), az arányok pedig előre meghatározottak.
  • Nyeretlenek versenye – olyan lovak versenyeznek, amelyek még sosem nyertek elismert versenyt.
  • Hosszútávú verseny – egy mérföldes, vagy annál hosszabb távú verseny.
  • Sprintverseny – egy mérföldnél rövidebb távú verseny.
  • Tétverseny – magas szintű verseny, ahol csak a legjobb lovak versenyeznek.

2. Különböző fogadások a lóversenyen

A lóversenyeken sokféle fogadás létezik. Az egyszerű fogadásoktól kezdve, ahol azt tippeled meg, hogy melyik ló fog nyerni, az olyan fogadásokon keresztül, ahol azt kell megtippelni, hogy melyik öt ló ér célba elsőként, az olyan fogadásokig, ahol akár nyolc egymást követő verseny nyerteseit kell megtippelni.

Természetesen a bonyolultabb lóversenyfogadásokkal magasabb profitot lehet elérni, de szép pénzt hozhatnak az egyszerű fogadások is, ha a kutatásod - amelyre később visszatérünk - azt mutatja, hogy a lónak magas szorzóval is jó esélye van nyerni.

A fogadóirodáknál megtalálhatod a különböző típusú lóversenyfogadásokat, de az összes fogadáshoz a lóversenyfogadások három alapelvét kell megértened.

Amikor lóversenyre fogadsz, választhatsz, hogy "Tétre" vagy "Helyre" fogadsz, illetve választhatod a kettő kombinációját is, a "Győztesre-helyre" (vagy “Tétre + helyre”) fogadást (angolul "Each-Way").

A Tétre történő fogadáskor a verseny nyertesére fogadsz. Ebben az esetben csak arra a lóra fogadsz, amelyik először ér célba. A Helyre történő fogadás a lóverseny első három helyezettjére vonatkozik. Itt arra fogadhatsz, hogy egy ló az első, második vagy harmadik végez, és akkor nyersz, ha a ló az első három helyezett egyike lesz. A nyeremény értéke független attól, hogy a ló első, második vagy harmadik helyen ér célba.

A két fogadás kombinációja szintén lehetséges. Az úgynevezett „Győztesre-helyre” fogadással fogadsz arra a lóra, amelyik elsőként végez, és arra is, amely az első három helyezett között lesz. Teheted mindkét tipped ugyanarra a lóra, hogy nagyobb lehessen a profitod, de két különböző lóra is fogadhatsz, hogy csökkentsd a kockázatot.

3. Lóversenyfogadási stratégiák

A lóversenyfogadások során követett stratégia és a bankroll-menedzsment szintén két nagyon fontos tényező a sikeres fogadáshoz. Csak akkor tudsz hosszú távon jó profitot elérni, ha fenntartasz egy bizonyos struktúrát, és megfelelően ellenőrzöd a fogadásokra feltett összegeket.

Választhat progresszív fogadási elvet, de ez nem ajánlott, ha lóversenyre fogadsz, ahogy az sem, hogy egy futamra sok fogadást tegyél. Ezek növelik a kockázatot, a fogadások pedig ritkán lesznek jövedelmezőek.

A lóversenyfogadásoknál a legjobb stratégia az úgynevezett "tőkekövetéses bankmenedzselés" elve. Az első fogadás előtt meghatározod a fogadásokhoz felhasznált teljes összeget, vagyis a bankrollt, és minden egyes fogadáshoz a bankroll értékének egy előre rögzített százalékát használod fel. A kezdő fogadók számára az 1% és 1,5% közötti fix tét ajánlott. Amint nyersz, növekszik a bankroll, ami növeli az egyes fogadások értékét is, ami pedig lehetővé teszi nagyobb profit elérését.

Ez egy kipróbált és bevált módszer, amellyel a legjobb hosszú távú eredményeket érheted el a lóversenyfogadásokon.

4. A legjobb lóversenyfogadási tippek

Ahogy már szó volt róla a cikkben, nagyon fontos, hogy tisztában légy az összes olyan tényezővel, ami befolyásolhatja a verseny eredményét. Gondolj a zsokék állapotára, a ló formájára és súlyára, a verseny napjára érvényes időjárás-előrejelzésre, a ló és a zsoké előző versenyeken nyújtott teljesítményére, valamint az edzés közbeni teljesítményre.

Emellett megnézheted a verseny előtti szorzókat is. A szorzók hirtelen csökkenése vagy növekedése csapaton belüli problémákat jelezhet, és a ló értékére is figyelni kell. Azok a lovak, amelyekért sok pénzt fizettek, jó családból származnak, de ez óriási nyomást gyakorol a zsokéra is.

Ezen tényezők alapján el kell készíteni a legérdekesebb lovak és zsokék profilját. Ehhez sok lóversenyt kell elemezned, ami sok időt fog igénybe venni. Kezdő játékosként ezért tanácsos megfigyelni a profi játékosok fogadási tippjeit.

A JohnnyBet Tippadó Ligában tippadóink naponta sok száz ingyenes fogadási tippet osztanak meg, amelyeket felhasználhatsz a lóversenyfogadások megkezdéséhez. Ezek az ingyenes fogadási tippek elemzéseken alapulnak, és megnézheted a tippadó statisztikáit is, hogy megtudd, mennyire voltak jövedelmezőek a tippadó eddigi tippjei. Ez tehát nagyon hasznos, amikor először fogadsz lóversenyre, és még nem készítettél kiterjedt profilokat.

5. A legjobb fogadóirodák lóversenyfogadáshoz

Most, hogy rendelkezel az alapvető ismeretekkel a lóversenyfogadások megkezdéséhez, fontos, hogy kiválaszd a fogadáshoz a megfelelő fogadóirodát.

A lóversenyfogadások nem találhatók meg minden fogadóirodánál, de az olyan igazi brit irodáknál, mint Betway és William Hill, természetesen igen. Ha regisztrációkor megadod William Hill promókódunkat - BETEXVIP - két ingyenes fogadást igényelhetsz, egyenként €15 értékben, így kipróbálhatod a lóversenyfogadást.

Az 1XBIT-nél szintén hozzájuthatsz ingyenes fogadáshoz. Amikor regisztrálsz az 1XBIT-nél 1XBIT bónuszkódunkkal - JOHNNYFS – olyan üdvözlőcsomagot kapsz, amely akár 7 BTC és 500 db ingyenes bónuszpont is lehet, melyek értéke $10, amelyet extrákra, például ingyenes fogadásokra válthatsz be.

De a legjobb fogadóirodák Magyarországon, ahol lóversenyre fogadhatsz, egyértelműen a Bet365 és az Unibet Magyarország. Ez a két iroda nemcsak a lóversenyfogadások széles skáláját kínálja, de Európa legmegbízhatóbb fogadóirodái is.

A JohnnyBet-en keresztül természetesen mindkét fogadóirodánál fantasztikus üdvözlőajánlatot használhatsz ki. Regisztrálj a Bet365-en Bet365 bónuszkódunkkal - JBVIP - az exkluzív VIP üdvözlőcsomag előnyeinek kihasználásához, vagy regisztrálj az Unibet-nél Unibet promókódunkkal, hogy akár €50 értékű üdvözlőbónuszt kapj!

6. Fogadás lóversenyre - az első fogadásod

Ezzel megtanultad a lóversenyfogadások alapjait, és készen állsz az első fogadásodra.

Használd bónuszkódjainkat, hogy bónusszal fogadhass a lóversenyekre, és használd a Tippadóink által nyújtott ingyenes lóversenyfogadási tippeket a megalapozott tippek elhelyezéséhez, amíg nem gyűjtesz elegendő információt saját elemzéseid elkészítéséhez.

Standard bónusz itt: 1XBET Bónusz akár 30,500 Ft-ig
JB Exkluzív
Bónusz ezzel: JohnnyBet 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Fogadjon lovakra az 1XBET-en

7. Fogadás lóversenyre - Mit kell tudnom?

7.1 🔹 Hogyan nyerhetek a lóversenyfogadásokon?

A lóversenyfogadás időt és elemzést igényel. Ebben a cikkben megtalálod a legjobb fogadási tippeket, és megtanulhatod, hogyan lehet nyerni a lóversenyfogadásokon.

7.2 🔹 Hogyan működik a lóversenyfogadás?

Különböző módon fogadhatsz a lóversenyen. Sok különböző típusú fogadás és fogadási alapelv létezik, amelyekről ebben a cikkben mindent megtudhatsz.

7.3 🔹 Melyik fogadóirodáknál fogadhatok lóversenyre?

Nem minden fogadóirodánál érhetőek el a lóversenyfogadások. Ez általában a brit fogadóirodáknál lehetséges, de más online fogadóirodák is kínálják ezeket a fogadásokat. Ebben a cikkben áttekintést találsz a legjobb fogadóirodákról a lóversenyfogadásokhoz, illetve információkat az üdvözlőbónuszokról.

megjegyzés IngyenesLóversenyfogadásiTippekÉsElőrejelzések

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Nostalgy intensifies memes
Load more fun
Play responsibly