Ingyenes futballfogadási tippek és előrejelzések

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Ingyenes futballfogadási tippek és előrejelzések

A labdarúgó-fogadás nagy üzlet. Nemcsak sok pénzt lehet nyerni a futball-fogadásokkal, de a fogadási lehetőségek is végtelenek. Több száz különböző fogadási forma létezik, összetett, kombi és egyéb változatok találhatóak a szokásos futballfogadások esetében, lehetővé téve a végtelen kombinációt, hogy a focifogadások soha ne váljanak unalmassá.

A világszerte működő számos futballcsapat, versenysorozat és bajnokság lehetővé teszi, hogy egész évben fogadhass a focira. Szinte minden online fogadóirodánál találhatsz jó futballfogadásokat, és a fogadóirodák fő eseménye gyakran a focifogadás. A szorzók azonban irodáról irodára nagymértékben változhatnak, ezért tanácsos kideríteni, hogy mely fogadóirodák kínálják a legjobb szorzókat a futballfogadásokhoz. Természetesen megnézheted Tippadóink ingyenes futballfogadási tippjeit is.

Ebben a cikkben szó lesz a legjobb fogadóirodákról, akik futballfogadásokat ajánlanak, arról, hogy hol találod meg a legjobb futballfogadási tippeket, és megtudhatod, hol fogadhatsz bónusszal focira, de először ejtsünk szót arról, hogy miért szeretünk annyira a focira fogadni mindannyian.

A labdarúgó-fogadások legjobb bukmékerei

Unibet
Unibet
Bonus Sports 20 000Ft üdvözlő bónusz!
Bet365
Bet365
Bonus Sports 100% bónusz akár 15.000Ft összegig
Bónuszkód
JBVIP
Go to Bet365
1XBET
1XBET
Bonus Sports 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Promóciós Kódot
JOHNNYBET
Go to 1XBET

1. Miért fogadunk a focira?

A labdarúgás olyan sport, amely a legtöbbünk felnőtté válásában szerepet játszott, de emellett is számos oka van annak, hogy a focifogadások ekkora népszerűségnek örvendenek. Mindenekelőtt a hatalmas kínálat - mind a futballmérkőzések, mind a különböző futballfogadások tekintetében - az egyik fő oka annak, hogy a focifogadás ennyire népszerű. Tekintettel arra, hogy szinte minden országban fociznak, a nap bármely pillanatában zajlik olyan focimeccs, amire fogadhatsz.

A leghíresebb európai labdarúgó-sorozatok, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mellett fogadhatsz a Bundesliga, a Premier League, az Eredivisie, a Jupiler Pro League és a La Liga mérkőzéseire is. De Európán kívül is rendkívül népszerű a futball, és természetesen a nagy tornák, például a Világbajnokság, a Copa América és az Afrika Nemzetek Kupája is tökéletes események a fogadásokra.

Emellett a futball általános ismertsége nagyon széles, ezért sok ember beszélhet a focimeccsekre történő fogadásokról. Az olyan ismert futballklubokat, mint a Real Madrid, az FC Barcelona, a Bayern München, a Liverpool F.C, az Ajax és a Manchester City, mindenki ismer. Ez megkönnyíti a focimeccsekre történő fogadásokkal kapcsolatos tanácsok beszerzését.

A fogadási lehetőségek szintén végtelenek. Labdarúgó-mérkőzések esetében fogadhatsz különféle játékosokra, csapatokra, bajnokságokra és tornákra, gólokra, szögletekre és sárga vagy piros lapokra is. Ez nagyon sokrétűvé teszi a futballfogadásokat, ezért azok mindig érdekesek maradnak.

2. Mérkőzés előtti és mérkőzés közbeni, élő futballfogadások

Mindenekelőtt tudnod kell, hogy a focifogadások esetén különbséget lehet tenni a mérkőzés előtti fogadások és a mérkőzés közbeni, élő fogadások között. A mérkőzés előtti fogadásokkal csak a meccs kezdete előtt fogadhatsz. A szorzók változhatnak, ahogy közeledik a meccs kezdete, de ha nem történnek különösen furcsa dolgok, a szorzók nem változnak sokat. Ezen felül sok fogadóiroda kínál "garantált legjobb szorzót", ami azt jelenti, hogy a fogadásaid szorzói automatikusan módosulnak, ha azok a te javadra változnak.

A mérkőzés előtti fogadások száma gyakran magasabb, mint az élő fogadások száma, mivel például az első sárga vagy piros lapra való fogadás, vagy az első gólra történő fogadás idővel érvényét veszti.

Élőben akkor fogadhatsz focimeccsre, amikor az zajlik. Az ilyen típusú fogadások nagy előnye, hogy a mérkőzések követése még izgalmasabbá válik. Élő focifogadásoknál a szorzók a mérkőzés eseményeinek függvényében ingadoznak. Az eltelt idő, egy lap, egy sérülés vagy egy gól néhány olyan tényező, amelyek befolyásolják az élő szorzókat.

Az élő fogadás nem csak nagyon izgalmas, hanem nagyon jövedelmező is. Ha a meccs végén egy valószínűtlen eseményre fogadsz, és megnyered ezt a fogadást, azzal nagyon sok pénzt kereshetsz. De amellett, hogy izgalmas és potenciálisan jövedelmező időtöltés, az a tény, hogy szinte mindig követheted a mérkőzés élő közvetítését, miközben élőben fogadsz, az különösen szórakoztató. Nézd például a Bundesliga élő közvetítését, miközben fogadásokat teszel, és garantáltan remek estéd lesz!

3. Online fogadás futballmeccsekre

A focimeccsekre történő online fogadásnak számos előnye van a fizikai fogadóirodában történő fogadásokkal szemben. Mindenekelőtt az online fogadóirodák világosan összefoglalják az összes tippedet. Mivel világosan áttekintheted az összes mérkőzést, és a meccsekre elérhető különböző fogadási lehetőségeket is, nem kell végtelen ideig keresned a mérkőzések kódjait, hogy azok a fogadószelvényedre kerüljenek. Ez sokkal könnyebbé teszi a futballfogadásokat.

Emellett az online fogadás lehetőséget ad arra is, hogy a különféle sportágakra vonatkozó fogadásokat egyesítsd. Például a focin kívül kosárlabdára, baseballra, e-sportra vagy teniszre is fogadhatsz, és sok esetben ezeket kombinálhatod. Emellett számos online fogadóiroda kínál lehetőséget a lóverseny-fogadására is, gyakran játszhatsz online kaszinóban és rendszeresen játszhatsz online pókert. Az online fogadóirodák sokkal többet kínálnak, mint pusztán a sportfogadás.

Végezetül az online fogadóirodáknál történő fogadás egy másik nagy előnnyel is jár, amiről már beszéltünk. Az online fogadóirodák szinte mindig kínálnak élő fogadásokat minden labdarúgó-mérkőzésre. Ezek az élő fogadások természetesen különösen szórakoztatóak, ha élőben követheted a mérkőzést, és sok online fogadóirodánál élhetsz is ezzel a lehetőséggel. Fogadj néhány euróval a meccsre, amelyet meg szeretnél nézni, és tedd még izgalmasabbá azzal, hogy élőben is fogadsz. Ily módon anélkül követheted a mérkőzést ingyenes élő közvetítésen keresztül, hogy előfizetést kellene kötnöd, és a TV-hez kellene tapadnod. Az élő közvetítés és az élő fogadás az online fogadóirodánál a legtöbb focimeccs esetében elérhető a mobiltelefonodon. Tehát az online futballfogadás nem csak több élvezetet, de nagyobb szabadságot is biztosít!

4. Futballfogadás bónusszal

Az online fogadóirodáknál való futballfogadás másik nagy előnye, hogy a JohnnyBet-en keresztül általában nagyszerű bónuszokat és egyéb promóciókat vehetsz igénybe. Regisztrálj új játékosként, fizess be egy bizonyos összeget a számládra, és kapd meg ugyanezt az összeget ingyenes bónuszpénzként. Lehetséges például az is, hogy az első tippedet teljesen ingyen teheted meg. A bónusszal történő futballfogadások sok előnyt jelenthetnek. Ha bónusszal szeretnél fogadni focimeccsekre, ismerd meg a legjobb futballfogadási bónuszokat.

A Bet365 természetesen az egyik legjobb és legismertebb online fogadóiroda a focifogadások tekintetében Magyarországon. Ez nem ok nélkül van: a Bet365-nek nemcsak fantasztikus futballfogadási kínálata van, de élő közvetítéseket és nagyszerű üdvözlőcsomagot is kínál.

A Bet365 üdvözlőcsomag igényléséhez bónuszkóddal kell regisztrálnod, és szerencsére mi tudjuk Neked ezt biztosítani! Egyszerűen írd be Bet365 bónuszkódunkat - JBVIP -, és élvezd a fantasztikus exkluzív üdvözlőajánlatot, ami csak a JohnnyBet olvasói számára érhető el.

5. A legjobb ingyenes futballfogadási tippek

A sikeres labdarúgó-fogadások érdekében - különösen, ha még nem ismered az online focifogadások világát - tanácsos fogadási tippeket is felhasználni a fogadásokhoz. Különösen akkor, ha bonyolult kombinált fogadásokat szeretnél tenni, amelyekkel sok pénzt nyerhetsz, a jó focifogadási tippek sokat segíthetnek.

A legjobb ingyenes futballfogadási tippeket természetesen a JohnnyBet oldalán találod. Tippadó közösségünk naponta több száz ingyenes focifogadási tippet tesz közzé, amelyeket szabadon használhatsz a sikeres és jövedelmező focifogadások érdekében. Tippadóink nemcsak azt mondják meg, hogy milyen tippekkel van esélyed nyerni, de azt is, hogy hol találod a legjobb szorzókat az adott tipphez.

Ha sokat tudsz a futballról vagy bármilyen más sportágról, és szeretnéd megosztani tippjeidet, hogy esélyt kapj nagyszerű díjak megnyerésére, csatlakozz a JohnnyBet ingyenes Tippadó Versenyéhez. Csak annyit kell tenned, hogy megosztod (futball)fogadási tippjeid az online közösség többi tagjával, hogy automatikusan versenyezhess a 2000 eurós nyereményalapért. Tehát a JohnnyBet-nél ingyenesen nyerhetsz pénzt, csupán futballfogadási tippjeid megosztásával!

6. Élő futballfogadás élő közvetítéssel az Unibet-nél

Az Unibet a piac egyik leghíresebb résztvevője, ha futballfogadásokról van szó. A Unibet focifogadásai nagyon változatosak, így mindig izgalmasak maradnak. Mivel sokféle bajnokság meccseire lehet fogadni, a lehetőségek hatalmasak. Az Unibet lehetőséget kínál arra is, hogy élőben kövesd a mérkőzéseket, ha úgy döntesz, hogy élőben fogadsz. Az Unibet e-sport labdarúgó-mérkőzések, az úgynevezett e-labdarúgó-mérkőzések élő követésének lehetőségét is kínálja, amelyekre fogadhatsz is. Az Unibet szorzói általában jók, így magas nyereményeket eredményezhetnek.

A bónuszok és promóciók is a legjövedelmezőbbek között vannak az Unibet-nél. Például speciális fogadásokat tehetsz, és kihasználhatod a nagy üdvözlőbónuszt, ha a számla megnyitásakor beírod Unibet bónuszkódunkat.

7. Futballfogadások az LVBet-nél

Az LVBet - ahol a focifogadások központi szerepet játszanak - viszont egyértelmű áttekintést nyújt a sokféle fogadási lehetőségekről. A weboldal sötét színe misztikusságot köcsönöz, ami vonzóbbá teszi a további kutatást és a lehetőségek felfedezését.

Az LVBetnél különböző promóciókat is kihasználhatsz, hogy nyereségesebbé tedd a fogadásaid, és lehetőséged van élő focifogadásokra is, bár itt élő közvetítés nélkül.

Nagy plusz jár az LVBet-nek azért, hogy nemcsak 50 euró összegű üdvözlőbónuszt igényelhetsz, de 1,550 Ft értékű ingyenes fogadást is kaphatsz, ha a JohnnyBet-en keresztül nyitsz számlát, amelyre nem is kell befizetned. A bónusz igényléséhez be kell írnod LVBet promókódunkat - JOHNNYBET - fiókod megnyitásakor. Kövesd a bónusz feltételeiben szereplő utasításokat az 5 eurós befizetés nélküli bónusz igényléséhez.

8. Ingyenes futballfogadás az EnergyBet-nél

Az EnergyBet az utolsó fogadóiroda, amelyről szót ejtünk. Az EnergyBet egyértelmű áttekintést nyújt az összes olyan mérkőzésről, amelyekre fogadhatsz. A labdarúgó-mérkőzések országonként és földrészenként vannak elrendezve, amelyeken belül kiválaszthatod a versenysorozatot. Ez praktikus áttekintést biztosít a különböző lehetőségekről. A labdarúgó-fogadás az EnergyBet-nél nagyon intuitív, ami egyszerűvé teszi az oldal használatát.

Emellett a futballfogadások nagyon változatosak is. Fogadhatsz a meccs győztesére, hendikep fogadásokat tehetsz, tippelhetsz az első gólra, és még sok minden másra. Lehetőséged van fogadni a mérkőzés előtt és élőben is. Ha úgy döntesz, hogy élőben fogadsz, láthatod a folyamatosan frissülő szorzókat, amelyek a lehető legpontosabban tükrözik az éppen aktuális helyzetet.

Ebben az eseteben is az üdvözlőbónusz az, ami az EnergyBet-et érdekes fogadóirodává teszi. Nemcsak exkluzív 100%-os bónuszt kapsz 35 euróig a JohnnyBet-en keresztül, de 5 euró értékű befizetés nélküli bónuszt is igényelhetsz az első focifogadásod kockázatmentes megtételéhez! Kattints az alábbi gombra, és használd EnergyBet promókódunkat az üdvözlőcsomag igényléséhez.

9. Fogadás futballmérkőzésekre

Most, hogy birtokába kerültél az alapvető ismereteknek a futballfogadásokkal kapcsolatban, fogadhatsz valódi focimeccsekre. Most már tudod, hogy hol találod meg a legjobb futballfogadási tippeket, melyik online fogadóirodánál fogadhatsz focira a legjobb szorzókkal - általában egy klassz bónusz mellett -, és melyik fogadóirodánál élvezheted az élő közvetítéseket, hogy élő fogadásokat is tegyél.

Már csak annyi van hátra, hogy sok sikert kívánjunk Neked a focifogadásokhoz. Kezdj el fogadni, és verd meg a fogadóirodákat!

Kérje be sportfogadási bónuszát
Menj az Unibetbe!

megjegyzés IngyenesFutballfogadásiTippekÉsElőrejelzések

Comments (0)
Play responsibly