Ingyenes FIFA 20 online bajnokság

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Ingyenes FIFA 20 online bajnokság

Most, hogy a világ, és ennek következményeképp a sportvilág is leállt, mindannyian alternatív időtöltést keresünk. A FIFA játék természetesen logikus választás a legtöbb futballszurkoló számára. Tegyük ezt még szórakoztatóbbá a JohnnyBet ingyenes FIFA 20 online bajnokságával, amiben ingyen vehetsz részt, és még fantasztikus díjakat is nyerhetsz!

A tavalyi évhez hasonlóan a JohnnyBet ingyenes FIFA 20 online bajnokságán ismét bemutathatod FIFA-képességeid, miközben a 200 eurós heti nyereményalapért és olyan egyéb nagyszerű díjakért is versenyezhetsz, mint a Playstation 4 Pro, vagy utazás egy Bajnokok Ligája mérkőzésre, és ami talán a legfontosabb: elbüszkélkedhetsz FIFA készségeiddel!

FIFA 20 bajnokságaink világszerte nagyon népszerűek, úgyhogy olvass tovább, hogy többet megtudj a FIFA 20 bajnokságról, illetve arról, hogy hogyan csatlakozhatsz.

Ingyenes FIFA 20 online bajnokság
Játék ingyen!

1. A JohnnyBet versenyei és bajnokságai

Az online játékok rendkívül népszerűek, így a FIFA 20 is. Miután elsajátítottad az igazi trükköket, mindenképpen csatlakozz a JohnnyBet online FIFA 20 versenyéhez és bajnokságaihoz.

Mit ajánlunk számodra? Nos, sok nagyszerű díjat, többek között egy PS4 Pro-t, menő eszközöket, FIFA 20 bajnokság pénznyereményeket, és még egy utazást is egy Bajnokok Ligája meccsre. Emellett feljebb léphetsz a ranglistán, és elérhetsz Globális Rangsorunk tetejére; nagyszerűen egészítheted ki önéletrajzod, ha azt tervezed, hogy teljes munkaidőben, fizetésért fogsz a FIFA 20-szal online játszani. A helyzet az, hogy a többi eSport és a kapcsolódó fogadások népszerűsége is gyorsan növekszik, a profi klubok pedig FIFA-játékosokat szerződtetnek e-csapataikhoz.

Van bajnokság- és kupaformátum, egy az egy elleni versenyek és még sok minden más. Így ahelyett, hogy elrejtenéd a FIFA 20 képességeidet, globális közönségnek mutathatod be tehetséged azzal, hogy a legjobbak ellen versenyzel a JohnnyBet FIFA 20 bajnokságában.

Idén FIFA 20 online bajnokságok és versenyek várnak rád PS4-n, fantasztikus díjakkal a győztesek számára. Nyertél díjat a tavalyi FIFA 20 versenyen? Az új díjak garantáltan felülmúlják azokat!

A JohnnyBetnél egyébként képességeid függvényében más ingyenes versenyeken is részt vehetsz. Ha például nagyon jól tippeled meg focimeccsek eredményeit, akkor az ingyenes Tippadó Liga 2000 eurós nyereményalapja lehet érdekes számodra.De a labdarúgó tudását pénzre is konvertálhatja, ha az 1X2 verseny napi kérdéseire válaszol.

Nincsen jó saját tippjeid, de látsz lehetőséget abban, hogy más tippadók tippeinek felhasználásával nyerj? Akkor természetesen más e-sportolók meccseire is fogadhatsz. Olvasd el itt, hogy hogyan és hol fogadhatsz eSport eseményekre.

2. JohnnyBet ingyenes FIFA 20 bajnokság

Csatlakozz a JohnnyBet FIFA20 online bajnokságához ingyenesen, és mutasd meg mindenkinek, hogy ki a főnök. Játssz barátaiddal vagy ismeretlenekkel a világ bármely pontjáról hivatalos FIFA 20 online versenysorozatban. Nincs jobb módja annak, hogy FIFA 20-at játssz online, mint komoly, szervezett versenyen való ingyenes részvétel, és a valódi nyereményekért történő versengés.

Ebben az évben a FIFA 20 online versenyek a tavalyinál is nagyobb nyereményalappal indulnak, úgyhogy ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és játssz ingyen! Mit nyerhetsz? Belépőt egy Bajnokok Ligája mérkőzésre, Playstation 4 PRO-t, Diablo székeket és játékkiegészítőket!

3. Hogyan csatlakozhatsz a FIFA 20 bajnoksághoz?

Ha még nem rendelkezel fiókkal, akkor elsőként regisztrálnod kell a JohnnyBet-en. A JohnnyBet-en a fiók létrehozása mindig ingyenes. Ezután válaszd ki a FIFA 20 bajnokságot a JohnnyBet versenyek oldalon, és írd be a PSN-azonosítód. A játékhoz rendelkezned kell a FIFA 20 eredeti verziójával.

És már kezdhetsz is! Rendszerünk automatikusan talál neked egy véletlenszerű ellenfelet, ezután kattints a gombra az új meccs elkezdéséhez. Ennyire egyszerű.

A meccs végén az eredményed hozzáadódik a Globális Rangsorhoz, amelyben fordulóról fordulóra versenyzel, és harcolsz a fantasztikus díjakért, amelyeket FIFA 20 versenyünkön lehet nyerni.

4. FIFA 20: az eddigi legjobb?

A játék legfontosabb kiegészítője idén a Volta mód. Ezt úgy lehet leírni, mint "a kispályás játék autentikus kultúrájának, kreativitásának és stílusának" ünnepe. Nagyon hasonlít a FIFA Street-hez, amelyet utoljára 2012-ben adtak ki, és testreszabható karaktereket, kislétszámú meccseket és futsal opciót kínál.

A standard játékban nehezebb a befejezés, és a kapusok mozgása is kevésbé hatékony. Az egy-egy elleni szituációk a támadók számára előnyösebbek, többszörös cseleket pedig nehezebb végrehajtani. Az egy-egy elleni szituációkban a kapusoknak választaniuk kell, hogy az egyik vagy a másik irányba mozdulnak, az emberfeletti reakciók pedig a múlt homályába vesznek.

FIFA20 hivatalos kiadású utánfutó

A beállítások most megújultak, és ez megkönnyíti a gólszerzést olyan szituációkban, mint például a közvetlen szabadrúgás. A labda csavarásának meghatározása mind a szögletrúgások, mind a szabadrúgások esetében fontosabb lett.

A hosszú átadások és a nyomás alatt történő passzok nehezebbé váltak. Másrészről az egyszerű passzok pontosabbak lettek, így a megfelelő típusú passz kiválasztása és időzítése kritikussá vált, különösen a középpályán. A kézi vezérlésű „Dinked” passz és a „Driven Pass-and-Go” két új passzolási lehetőség a FIFA 20-ban.

Bevezetésre került a funkciók egy olyan, új kombinációja, amelyben testreszabható a játék fizikája, akár labdával, akár anélkül. A labdát birtokló játékosnak több ideje és tere lesz, ennek eredményeként pedig többször kerülhet ziccerbe a kapussal szemben. A kézi védelem fejlesztésének köszönhetően a játékosok labda nélkül autentikusabban helyezkednek el a pályán. Ez azt jelenti, hogy a játékosok többet érnek a kézi szereléssel, mintha a mesterséges intelligenciára hagynák az irányítást.

A legjobb eSportos bukmékerek

1XBET
1XBET
Bónusz Sportágak 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Promóciós Kódot
JOHNNYBET
Menj ide: 1XBET
Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak 100% bónusz akár 15.000Ft összegig
Bónuszkód
JBVIP
Menj ide: Bet365
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak 20 000Ft üdvözlő bónusz!
Promóciós kód
JB-VIPHU
Menj ide: Unibet
LVBET.com
LVBET.com
Bónusz Sportágak 100% bónusz 50€-ig fogadásokra +3000Ft betét nélkül
Bónusz kód
JOHNNYBET
Menj ide: LVBET.com

megjegyzés IngyenesFifa20OnlineBajnokság

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
No champion memes
Load more fun
Play responsibly