Ingyenes darts fogadási tippek és előrejelzések

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Ingyenes darts fogadási tippek és előrejelzések

Lehet, hogy a darts nem a legnyilvánvalóbb sport, amivel fogadni lehet, de határozottan nagyon szórakoztató és izgalmas erre a kocsmasportra fogadni. A darts olyan sport, amelyet egész évben játszanak, gyakran látható kocsmákban, a nagy mérkőzéseket pedig élőben közvetítik. Tehát úgy fogadhatsz dartsra, hogy közben a barátaiddal élvezitek a sört a kocsmában.

Az év folyamán számos nagy torna és verseny zajlik, mint a UK Open selejtezők, a Players Championships és a European Tour eseményei, illetve a Darts Premier League és a Masters, amelyek mindegyikén számos csúcsmeccset láthatunk, amelyekre nagyszerű fogadások találhatóak.

Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a darts fogadásokról, arról, hogy milyen fogadásokat tehetsz erre a sportra, mely játékosokra érdemes figyelni, és melyik fogadóirodánál fogadhatsz a legjobban dartsra. Természetesen arról is szó lesz, hol találhatóak a legjobb darts fogadási tippek, és melyik fogadóirodánál fogadhatsz dartsra fogadási bónusszal!

A legjobb darts fogadási bónuszok

Darts fogadóiroda Darts fogadási bónusz Bónuszkód
Bet365 Exkluzív üdvözlőcsomag JBVIP
Unibet 100%-os bónusz €50-ig JB-VIP
1XBET 100%-os bónusz €130-ig JOHNNYBET
William Hill €30 értékű ingyenes fogadás BETEXVIP
LVBet 100%-os bónusz €125-ig + €5 befizetés nélküli bónusz JOHNNYBET
1XBIT Bónusz 7 BTC-ig + 500 bónuszpontig JOHNNYFS
EnergyBet 100%-os bónusz €35-ig + €5 befizetés nélküli bónusz Használd linkünket

1. Fogadás dartsra - Kire érdemes fogadni?

Miután Phil Taylor visszavonult a játéktól, Michael van Gerwen vezeti a darts világranglistát, a PDC Érdemrendet. Phil Taylor után ő második játékos, aki több mint egymillió fontot keresett profi darts karrierje során.

A ranglista a Pro Tour-on és a PDC Darts Világbajnokság, World Matchplay, World Grand Prix, Darts Grand Slam, UK Open, Európa-bajnokság és a Players Championship Finals televíziós versenyeken elért pénznyereményeken alapul. A meghívásos versenyek, mint a Masters és a Darts World Series, nem számítanak bele a ranglistába, viszont nagyszerű események a darts fogadásra.

Amikor dartsra fogadsz, számos nagy név van, akiket érdemes figyelemmel kísérni. Természetesen van Gerwen, mivel a világ első számú játékosa, nyilvánvaló választás, de Mighty Mike-ot sem könnyű megverni, illetve más játékosok, például Peter Wright, Gerwyn Price, Nathan Aspinall és Rob Cross szintén nagyon jól teljesítenek.

Ezekre a nagy nevekre való fogadás azonban nem a legjövedelmezőbb, a szorzók gyakran túl alacsonyak. Tehát ahhoz, hogy sikeresen fogadhass dartsra, lehetőségeket kell keresned, és ügyesen kell kombinálnod fogadásaid. A rövidebb mérkőzések különösen érdekesek ebből a szempontból. Egy olyan darts játékos, aki valahol a ranglista közepén áll, legyőzheti a legjobbakat egy néhány fordulóból álló meccsen.

2. A darts fogadások különböző típusai

A darts fogadás nem csak azért érdekes, mert a mérkőzések gyakran nagyon izgalmasak, és élőben közvetítik őket, hanem azért is, mert sok tucat különböző fogadást kínálnak a nagyobb darts mérkőzésekre.

Különösen a William Hill-nél, amely természetesen egy igazán tipikus brit fogadóiroda, sok különböző darts fogadást találsz, gyakran a legmagasabb szorzókkal. Ha William Hill bónuszkódunkkal - BETEXVIP - regisztrálsz, két ingyenes fogadásból álló bónuszt kapsz, melyek értéke egyenként €15.

A legegyszerűbb és leggyakoribb darts fogadások azok, amikor a meccs győztesére, egy adott forduló győztesére, bizonyos számú forduló utáni állásra, a kiszállás módjára és arra fogadsz, hogy dobnak-e 180-at egy adott fordulóban.

De sokkal érdekesebb fogadásokat is találhatsz a nagyobb darts mérkőzéseken és tornákon, amelyekkel jelentősen több pénzt kereshetsz. Gondolj a kiszállás pontszámára történő fogadásra, annak eldöntésére, hogy a forduló bull-lal végződik-e, vagy hogy egy játékos bizonyos számú alkalommal száll-e ki bull-lal. Ezek, és ezek kombinációi a legérdekesebb darts fogadások.

Így a meglehetősen valószínű fogadásokhoz is könnyen találhatsz 8,00 feletti szorzót, néhány szélsőséges esetben pedig akár 1000,00 felettit is. A darts olyan sport, ahol bármi megtörténhet, ezért meglepetésekre is érdemes a dartsban fogadni.

3. A legjobb ingyenes darts fogadási tippek

Természetesen tanácsos megbízható darts fogadási tippeket keresni, hogy sikeres és jól megfontolt fogadásokat tegyél dartsra.

A JohnnyBet-nél minden nap több száz ingyenes fogadási tippet találsz, amelyek segítségével dartsra fogadhatsz. Ezek a tippek a JohnnyBet Tippadó Verseny tippadóitól származnak, és a játékosok elemzésein, illetve a korábbi tornák eredményein alapulnak. A legjobb tippeket kiválasztjuk, és külön bemutatjuk a JohnnyBet fogadási tippek „A nap tippjei” szakaszában.

4. A legjobb fogadóirodák darts fogadásokhoz

Mivel a darts különösen népszerű az Egyesült Királyságban, az angol fogadóirodák kínálják a legtöbb darts fogadást. Ahogy már szó volt róla, a legtöbb darts fogadás a William Hill-nél található, de a Bet at Home-nak is jó választéka darts fogadásokra. A Bet at Home-nál egy kedves üdvözlőbónuszt is kihasználhatsz, ha  Bet at Home promókódunkkal regisztrálsz.

Befizetés nélküli bónuszokat is kaphatsz különböző fogadóirodáknál, így ingyen próbálhatod ki a darts fogadást, mielőtt saját pénzzel kezdenél fogadni. Ezen fogadóirodák közül kettő az LVBet és az EnergyBet. Mindkét fogadóirodánál használhatod promókódunkat - JOHNNYBET - a befizetés nélküli bónuszhoz, amelyet darts fogadására használhatsz fel. A bónusz igénylésének feltételei és instrukciói megtalálhatóak a bónusz felhasználási feltételeiben.

További jó opciók az Unibet, a Bet365 és az 1XBET. Használja az 1XBET Magyarország linket, hogy kihasználhassa a legfrissebb fogadási akciókat. Mindhárom nagyszerű fogadóiroda, amelyek sok élő darts közvetítést is kínálnak a darts fogadásokhoz. Ne felejtsd el ellenőrizni az exkluzív üdvözlőbónuszokat, amelyeket Számodra készítettünk mindegyik fogadóirodánál, mielőtt létrehozod a számlád.

Standard bónusz itt: 1XBET Bónusz akár 30,500 Ft-ig
JB Exkluzív
Bónusz ezzel: JohnnyBet 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Fogadjon az 1XBET-re!

5. A darts fogadások elkezdése

Most, hogy tudod, hogyan kell dartsra fogadni, hol találhatod meg a legjobb darts fogadási tippeket, és melyik fogadóirodánál fogadhatsz dartsra bónuszokkal, eldöntheted, hogy hol teszed meg darts fogadásaid.

Áttekintettük a darts fogadások legfontosabb pontjait, de a biztonság kedvéért az alábbiakban összeszedjük a darts fogadásokkal kapcsolatos leggyakrabban ismételt kérdéseket.

6. Fogadás dartsra - mit kell tudnom?

6.1 🔹 Hol fogadhatok a legjobban dartsra?

Szinte mindegyik fogadóiroda kínál darts fogadásokat, és a szorzók gyakran hasonlóak. Ezért fontos, hogy olyan fogadóirodát válassz, ahol biztonságosan fogadhatsz, és ahol nagy a különféle darts fogadások száma.

6.2 🔹 Hol fogadhatok dartsra bónuszokkal?

Sok online fogadóiroda ad bónuszt az új játékosoknak, néhány esetben befizetés nélkül is. Ebből a cikkből megtudhatod, hol szerezheted meg a legjobb bónuszokat a darts fogadásokra.

6.3 🔹 Melyek a legjövedelmezőbb darts fogadások?

A darts fogadások a potenciálisan legjövedelmezőbb fogadások között vannak. Találhatóak olyan valószínű darts fogadások, amelyek szorzója 8,00 felett van, de 1000,00 feletti szorzókkal is találhatsz fogadásokat. Hogy hol találhatók ezek a szorzók, megtudhatod ebből a cikkből.

megjegyzés Ingyenes darts fogadási tippek és előrejelzések

Comments (0)
Play responsibly