Gametwist Utalványkód

Gametwist Utalványkód

Gametwist Utalványkód

Bónusz típus Bónusz leírás
Kaszinó: 30000 ingyenes twist
Versenyek: Mindennapi versenyek
Gametwist utalványkód: Használja a linkünket

Az utóbbi években az ajándék kártyák egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a különféle hagyományos és internetes boltokban. Az ingyenes szerencsejátékokat kínáló Gametwist weboldal érdekes módon közelíti meg az ilyen kupon átadásának témáját. Ennél a szolgáltatásnál olyan ajándék bónuszt vásárolhatunk, mely „twist” nevű, virtuális valutát képező egységeket tartalmaz, amelyeket felhasználhatunk – nyerve vagy veszítve - az itt elérhető alkalmazásokban, egyebek mellett póker játékokban, kártyajátékokban, táblás és természetesen slotokban, köztük az egyik legnépszerűbb Super Dice. Itt olvashatja el a Super Dice Review.

Rating JohnnyBet
4.7 / 5
User ratings
4.25 / 5
Your rating

1. Így működik a Gametwist utalványkód

gametwist.com max bónusz (maximális bónusz Online)
Gametwist Utalványkód december 2018 Gametwist Utalványkód január 2019 február 2019
március 2019 április 2019 május 2019
június 2019 július 2019 augusztus 2019
szeptember 2019 október 2019 november 2019

Hogyan szerezzen Gametwist Utalványkód? A működési elv nagyon egyszerű. A twist utalványok legjobban olyan személyeknek való ajándékként válnak be, aki legszívesebben az ingyenes online kaszinókat veszik igénybe vagy az online szerencsejátékos kalandnak csak az elején járnak és az első lépéseiket inkább a free üzemmódban teszik. Ahhoz, hogy valakinek twist utalványt adjunk át, meg kell vásárolni a kupont Gametwist internetes boltban (figyelem: ehhez regisztrálás szükséges!), majd a hozzátartozó kódot annak a személynek küldjük, akinek Ön szerint hasznos lehet. Az átvevőnek pedig a „Utalvány beváltás” nevű opciót kell választania és a megfelelő mezőbe a kapott kódot kell bevinnie. A következő lépés már csak a játék és a twistekkel való fogadás úgy, mintha valódi pénzről lenne szó. Így jó eredmények esetén igazán sokat lehet belőlük összegyűjteni a számlán. Rosszabb a helyzet, ha vesztes a sorozat …

2. A twistek kezelése

Hát igen – mit csináljunk, ha elfogytak a twistek, és még mindig van kedvünk játszani? Ekkor igénybe vehetjük az online boltot és egyszerűen pótolhatjuk a készletet vásárlással. Emellett a twisteket a mindennapi aktivitásért is kapunk. Már maga a regisztrálás az e-mail visszaigazolásával 5,000 egységet jelent a számlán. Adott napon egy játék befejezése a következő 1,000 twistet biztosítja, a következő napi 500 twistre azzal tehetünk szert, hogy bejelentkezünk akkor, amikor a számlánk egyenlege kevesebb mint 100. Ezen kívül igénybe veheti az Arany Előfizetést 1, 3 vagy 12 hónapra, ha legalább 10 felhasználó számára versenyt szervez vagy sikerrel részt vesz a mások által szervezett játékokban. Mint látható, a Gametwist számla feltöltésének számos módja van.

3. És talán a pénzjáték Stargames-nél?

Egy másik ajánlatom is van Önök számára. Ha elfogynak a twistek, átmehetnek a Gametwist „iker” kaszinójába, azaz a Stargames kaszinóba. Itt a regisztrálásért sztárokat kapnak (ugyanolyan virtuális valuta, mint a twist), de mint a szolgáltatásunk felhasználói (regisztráljanak a weboldalunkon található linken keresztül) kap exkluzív bónuszt.

Mellesleg a Stargames azért is érdekes szolgáltatás, mert a Gametwist-tel szemben az igazi pénzjátékot tesz lehetővé. Ráadásul a kezdő befizetésedre akár 100% bónuszt is kaphatsz 200 euróig. Talán érdemes tehát egy kicsit twistekkel gyakorolni, hogy egy bizonyos idő után igénybe vehessék a Stargames online kaszinót és az igazi pénz próbáljanak nyerni? Önöké a döntés, de részemről melegen ajánlom. Minden esetre ne felejtsék, hogy a Stargames-nél csaknem azonos játék ajánlatra találnak, mint a Gametwist-nél, már csak azért is érdemes ezt az opciót fontolóra venni.

megjegyzés Gametwist Utalványkód

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly