Frankrike - Kroatia Tipping Odds

Frankrike - Kroatia Tipping Odds

Frankrike - Kroatia Tipping Odds

Etter 63 kamper har vi kommet til den største kampen av alle under årets mesterskapet. Flere millioner mennesker skal se på denne kampen over hele verden og det er forventet at de fleste fotballinteresserte nordmenn skal se på denne finalen på søndag ettermiddag. JohnnyBet vurderer kampen og gir tips på utfallet.

Frankrike - Kroatia
Fotball VM 2018
15. Juli, 17:00
Luzjniki Stadion, Moskva

1. Veien til finalen - Frankrike

Frankrike havnet på annen plass i EM for to år siden på hjemmebanen og etter den prestasjonen var det mange som mente at franskmennene kunne gå et skritt videre i denne turneringen. Nå står de kun nitti minutter fra å ta gull for andre gang på Fotball VM – landets første siden 1998 som var på hjemmebanen.

Frankrike viste at de var sterke ved å toppe en kvalifiseringsgruppe som inneholdte også Nederland og Sverige. En kombinasjon av Frankrikes styrke og Nederlands svakhet gjorde gruppen litt lettere og Frankrike fikk automatisk kvalifisere seg til sluttspillet etter å ha havnet fire poeng foran Sverige på andre plass.

VM åpnet bra for franskmennene med en 2-1 seier over Australia. De var kanskje ikke på sitt imponerende beste og det ble ett mål til hvert av lagene fra straffemerket og vinnermålet var kreditert som selvmål, men seier er seier. I neste kamp var de sterkere mot Peru og unge Kylian Mbappe scoret kampens eneste mål. VMs dårligste kamp fulgte – en kjedelig 0-0 mot Danmark da avansement allerede var sikret. Merkelig nok slo Frankrike Argentina 4-3 i neste kamp som muligens ble den beste kampen som noensinne har blitt spilt på en VM. Kvartfinalen var en rutinert 2-0 seier over Uruguay og i semifinalen slo de Belgia 1-0 i en kamp der begge lag hadde mange sjanser. Hugo Lloris var Frankrikes helt den kvelden.

2. Veien til finalen - Kroatia

Frankrike
vs
Kroatia
1531666800
Hva er din prediksjon?
Frankrike vil vinne 0%
Uavgjort 0%
Kroatia vil vinne 0%

Kroatias beste prestasjon noensinne var tredje plass på VM i Frankrike i 1998. De slo Nederland 2-1 i bronsefinalen. I siste mesterskap, EM i 2016 (også i Frankrike) ble Kroatia slått i første cupspill runde av eventuelle vinnerne Portugal.

Kvaliken for VM 2018 var ikke lett heller. Kroatia havnet på andre plass i sin gruppe bak Island og måtte gjennom to play off kamper mot Hellas. De vant 4-0 på hjemmebanen og spilte 0-0 i Aten for å komme til Russland.

Turneringen begynte bra for Kroatia da de slo Nigeria 2-0 da Argentina slet samtidig og spilte uavgjort mot Island. Kroatia var strålende mot dårlige Argentina i neste kamp og slo sør amerikanerne 3-0. De fikk hevn for kvalifiseringskampene mot Island i siste gruppekamp og vant 2-1 i en kamp da de egentlig kunne tapt eller spilt uavgjort siden de var videre uansett. Mot Danmark tok det straffekonk for å gå videre og det ble det samme mot vertene i kvartfinalen. En semifinale mot England var alt som sto i veien for kroatene. England tok en tidlig ledelse, men Kroatia utlignet og kampen gikk til ekstraomganger da de scoret vinnermålet i andre halvdel for å sikre en finaleplass. Kroatia mot Frankrike skal være en spennende kamp!

3. Tidligere kamper og odds

Frankrike og Kroatia har kun spilt mot hverandre fem ganger tidligere. Frankrike har vunnet tre ganger, det er to avgjort og Kroatia ikke har vunnet en eneste kamp. Siste VM møte var i Frankrike i 1998 da franskmennene vant 2-1 i semifinalen. De to siste kampene de har spilt mot hverandre endte 2-2 og 0-0. Sjekk Frankrike - Kroatia Tipping Odds for finalen fra Unibet:

Fotball VM 2018 - Vinner
Bet Odds
Odds: 1.95 Sett et bet
Odds: 3.25 Sett et bet
Odds: 4.70 Sett et bet
Siste oppdatering: 1531382354

4. Frankrike - Kroatia Betting Tips

Frankrike jublet sikkert da de fikk den letteste mulige motstanderen, men det er ikke ferdig ennå. Kroatia er sikkert slitne etter å ha vært gjennom ekstraomganger tre ganger under dette mesterskapet og Frankrike har hatt et døgn av ekstra hviletid. Kroatia har bevist at de kan slå hvem som helst og i en VM av sjokkresulmtater er vårt endelige tips et lite veddemål på Kroatia.

Sats på VM i fotball på online bookmaker, Unibet, ved å bruke lenken her på JohnnyBet for å registrere deg. Opprett en konto og bruk deres fantastiske velkomstbonus for å satse på våre sports betting tips.

Du kan også se VM kampene live hos bookmakere! Finn ut hvor du kan gjøre det hos 1xBet i vår artikkel om Fotball VM 2018 live stream!

kommenter Frankrike - Kroatia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (1)
Last comment Firig1941 Firig1941 Frankrike vinner denne kampen ganske lett. Det er på tide at Griezmann og Mbappe virkelig viser seg frem. 4 months ago ...
Play responsibly