Fotball VM 2018 Odds

Fotball VM 2018 Odds

Hvem vinner VM 2018?

Dette blir Russlands første gang som vertsnasjon og de kommer til å vise resten av verden at de klarer seg bra. Det blir 32 landslag, 8 grupper av fire lag, og 63 kamper før finalen på Luzhniki Stadion i Moskva den 15. Juli.

Det er kun to lag igjen i VM, Frankrike og Kroatia. Hvem blir årets vinner?

1. Fotball VM 2018 Odds – Finalistene

Fotball VM 2018 - Vinner
Bet Odds
Odds: 1.95 Sett et bet
Odds: 3.25 Sett et bet
Odds: 4.70 Sett et bet
Siste oppdatering: 1531382354

Frankrike
Frankrike kom gjennom sine tre gruppekamper uten å imponere mange folk og i den siste kampen, en kjedelig 0-0 mot Danmark, spilte de helt elendig til tider og mange nøytrale fans var klare til å avskrive franskmennene totalt.
I neste runde var det helt motsatt og de slo Argentina i en 4-3 thriller som mange mener var den beste kampen av denne VM og kanskje noensinne på et mesterskap. En ganske rutinert 2-0 seier mot Uruguay og en tøff 1-0 seier mot et belgisk lag som aldri gir seg var nok til å sende franskmennene til sin første finale siden 2006.

Kroatia
Kroatia er et lag som mange mener fortjener å vinne noe og nå har de endelig sjansen. Kroatene vant alle tre av sine gruppekamper: mot Island, Nigeria og mest imponerende av alle, en 3-0 seier mot Argentina.
Da cupspillet begynte og Kroatia fikk en kamp mot Danmark var det mange som spådde en rutinert kroatisk seier. De vant til slutt, men det tok straffekonk og begge keepere holdt på å bli helter. Det ble straffer nok en gang i kvartfinalen mot Russland og kroatene vant nok etter russisk bom. I semifinalen mot England lå Kroatia under 0-1 etter kun fem minutter, og det så ille ut. Men de utlignet og tvang frem ekstraomganger og scoret seiersmålet ti minutter før slutt for å komme til sin første VM finale noensinne.

Frankrike
vs
Kroatia
1531666800
Hva er din prediksjon?
Frankrike vil vinne 0%
Uavgjort 0%
Kroatia vil vinne 0%

2. VM 2018 Betting Tips

Det er mange lag som har blitt slått ut og favoritter som Spania, Portugal og Argentina som mange hadde satset på har fylt bookmakernes lommer med masse penger. Kan dette bli et år der det er en sjokk vinner av denne turneringen? Vi tror ikke det her på JohnnyBet. Noen av lagene som gjenstår har blitt bedre etter gruppespill og Frankrike er det laget som har imponert mest. Brasil har vunnet tre kamper på rad med 2-0 og tapte mot Belgia. Belgia var vår favoritten i denne VM, men Frankrike viste seg å være enda sterkere. Frankrike er vårt tips til å vinne det hele på odds av 1.65 hos Unibet.

Sats på VM i fotball på online bookmaker, Unibet, ved å bruke lenken her på JohnnyBet for å registrere deg. Opprett en konto og bruk deres fantastiske velkomstbonus for å satse på våre sports betting tips.

Du kan også se VM kampene live hos bookmakere! Finn ut hvor du kan gjøre det hos 1xBet i vår artikkel om Fotball VM 2018 live stream!

kommenter Fotball VM 2018 Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly