Fotball VM 2018 Final Odds

Fotball VM 2018 Final Odds

Fotball VM 2018 Final Odds

Det har blitt spilt 63 kamper og vi har endelig kommet til finalen i Moskva. Det er 206 landslag som er i FIFAs rangering og 32 lag kom til årets turnering i Russland. Nå gjenstår det kun to lag og et av dem skal løfte det berømte trofeet på søndag 15. juli.

Hvilke lag spiller for gull er ennå ikke kjent, men en ting er sikkert, det vil være mulig å satse på denne kampen ved online bookmakere. Hvor kan du satse på det viktigste spillet i VM? Hvilken bookmaker bør du velge?

1. Hvem vinner Fotball VM 2018?

Frankrike kvalifiserte seg til finalen først etter en imponerende seier mot Belgia i semifinalen, og Kroatia var like imponerende i sin kamp mot England.

Begge lagene har vist at de kan vinne når det gjelder mest og dette blir garantert spennende. Frankrike har overtaket, men Kroatia bør ikke avskrives heller. Se på kampen når det utvikler og sats på utfallet hos en av våre anbefalte bookmakere ’in-running’.

Frankrike
vs
Kroatia
1531666800
Hva er din prediksjon?
Frankrike vil vinne 0%
Uavgjort 0%
Kroatia vil vinne 0%

2. Hvor kan jeg satse på VM finalen?

Det er mange online bookmakere og de fleste av dem tilbyr odds på VM finalen. Her på JohnnyBet anbefaler vi flere bookmakere og disse er de beste for nye spillere:

Unibet

Unibet er et skandinavisk betting selskap som tilbyr odds på de fleste fotballkampene fra alle verdens topp ligaer. Det er blant de få bookmakerne som tilbyr odds på norsk fotball og det er flere veddemål muligheter på hver kamp – riktig resultat, antall mål, osv.

Nye spillere på Unibet kan benytte et eksklusivt tilbud som er tilgjengelig til alle JohnnyBet spillere. Du mottar en 100% bonus på ditt første innskudd opp til Kr. 1.000,-. Det er ingen Unibet bonuskode som må brukes og du må bare klikke på en av våre lenker før registrering for å kunne motta bonusen.

Bethard

Bethard er veldig populær blant våre norske spillere. De tilbyr et veldig godt utvalg av veddemål muligheter på mange kamper.

Det er en eksklusiv bonus hos Bethard som kan benyttes av alle JohnnyBet spillere. Ved registrering skal du taste vår eksklusive bonuskode ’JOHNNYBET’ for å motta et gratis veddemål med verdi av Kr. 50,-. Deretter er det en 100% første innskuddsbonus på alle beløp opp til Kr. 1.000,-.

Bet365

Bet365 er blant de største navnene i online bookmaker verden. Denne bookmakeren tilbyr odds på stort sett alle kamper i hver divisjon i hvert land og det pleier å være mange utfall som kan veddes på innen hver kamp.

1xBet Live Streaming

Alle VM kamper sendes direkte på enten TV2 eller NRK i Norge og online på 1xBet. Russisk bookmakeren tilbyr Fotball VM live stream av høy kvalitet. Du kan også satse på favorittlag i løpet at sendingen.

kommenter Fotball VM 2018 Final Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly