Fortuna Cod Promoțional

Fortuna Cod Promoțional

Fortuna Cod Promoțional

Tipul de bonus Descrierea bonusului
Sports: Un bonus de 25 RON Free Bet
Casino: Un bonus 100% do 800 RON
Fortuna Cod Promoțional: Foloseşte linkul nostru

Istoria Grupului Fortuna datează din 1990 când patru antreprenori din Praga, sub conducerea lui Michael Horacek, au decis să înceapă o activitate economică în industria jocurilor de noroc. În cele 25 ani de activitate, Fortuna s-a extins în Europa Centrală și de Est, activând în Republica Cehă, dar și în Polonia sau Slovacia. În 2017, compania a primit licență pentru operarea serviciului pe teritoriul României, acordată de National Office of Gambling (ONJN). Iată câteva cuvinte despre Fortuna românească.

Rating JohnnyBet
3.4 / 5
User ratings
4.47 / 5
Your rating

1. Pariurile Fortuna

fortuna.com max bonus (maxim online bonus)
Fortuna Bonus code Aprilie 2018 Fortuna Bonus code Mai 2018 Iunie 2018
Iulie 2018 August 2018 Septembrie 2018
Octombrie 2018 Noiembrie 2018 Decembrie 2018
Ianuarie 2019 Februarie 2019 Martie 2019

Faptul că serviciul constituie o noutate pe piața jocurilor de noroc în România nu înseamnă că Fortunei îi lipsește experiență. Chiar și o scurtă introducere ne demonstrează că avem de a face cu un serviciu profesional care a decis să-și utilizeze în România abilitățile dobândite pe alte piețe. Așadar, primim oferta de exact aceeași calitate, însă „croită” conform nevoilor pieței noi (mă refer aici în primul rând la bonusuri enumerate mai jos). Oferta de pariuri online include o mulțime de discipline printre care poți naviga cu ușurință. Datorită unui dicționar, chiar și utilizatorii mai puțin avansați vor stăpâni terminologia aferenta pariurilor, găsirea unui pariu adecvat neprezentând nicio dificultate. În partea centrală a ecranului vedem pariuri live. În opinia mea, Fortuna a reușit cu măiestrie să prezinte cât mai multe tipuri de pariuri, menținând în același timp transparența serviciului. Modalitatea de a paria nu se distinge de ceea ce cunoaștem din alte companii – putem paria în mod complex pe diverse evenimente dinaintea unui meci, în mai multe combinații, tipurile live fiind actualizate foarte eficient.

2. Bonusuri pentru jucătorii din România

Pentru început, Fortuna a pregătit un bonus sub forma unui pariu gratuit (free bet) cu o valoare de 25 RON. Pentru a utiliza bonusul, trebuie să creezi contul jucătorului pe Fortuna și să depuni o sumă de bani. O altă promoție pentru jucători înseamnă un bonus de până la 60% gratis aferent unui cupon câștigător cumulativ care conține 13 evenimente (cota minimă este de 1.2 pentru fiecare pariu) care trebuie să includă 12 ligi europene de fotbal (printre altele: La Liga, Premier League, Bundesliga, Seria A, Liga 1 sau Eredivisie). Pariurile trebuie să fie de 1, X sau 2. Pentru a câștiga, trebuie să pariezi pe toate evenimentele, fără să pierzi, cota minimă a unui pariu fiind de 5 RON. Prima respectivă demonstrează creativitatea serviciului Fortuna, pe care o vom vedea, probabil, de mai multe ori.

2.1 Bonusul în cazinou de până la 800 RON

De altfel, pentru jucătorii unui cazinou Fortuna a pregătit un bonus de 100%, până la 800 RON. Mărimea bonusului este impresionantă, însă ne-am obișnuit deja cu faptul că bonusurile oferite la cazinou sunt mai mari decât primele oferite în cadrul pariurilor sportive. Cu toate acestea, merită să profiți de ofertă.

3. Câteva soluții interesante

Oricum, serviciul este foarte ușor de utilizat. Cei interesați pot urmări comentariile de pe blog, sau consulta dicționarul sus-menționat; puteți utiliza mai multe metode de plată (printre altele: carduri de credit/debit, Skrill sau Neteller). De asemenea, extrem de interesantă pare a fi opțiunea Turbo Cashout care permite plata imediată a unei părți din suma depusă în cadrul pariurilor deschise. Acest lucru permite ex. minimizarea pierderilor în cazul în care se preconizează că pariurile se vor dovedi ineficiente. Toate acestea – oferta, bonusurile și alte funcții ale serviciului – face ca Fortuna să fie foarte eficientă în realitate. Putem spune că pe piața românească a apărut tocmai un agent de pariuri foarte bun.

Tags: Fortuna Cod Promoțional 2018, Codul Bonusului, cod de bonus, codul de bonus

comenta Fortuna Cod Promoțional

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly