FIFA 21 Spletni Turnir

by JohnnyBet from by JohnnyBet
FIFA 21 Spletni Turnir

Kljub vsemu, kar se trenutno dogaja, je to čas v letu, ko se vsi začnemo navduševati nad naslednjo generacijo FIFE.

EA Sports je na spletu izdal napovednik za FIFA 21, dodatno navdušenje pa letos prinaša dejstvo, da bo vedno priljubljena nogometna tekma ena izmed vodilnih objav za PS5 in Xbox Series X-EA obljubljajo, da bo nova tehnologija FIFA popeljala na naslednjo stopnjo.

In ne skrbite, če ne poberete konzole naslednje generacije, ko bodo prišle v trgovine, lahko še vedno uživate v FIFA 21 na vašem PS4 ali na Xbox One.

Še vedno čakamo več novic o značilnostih igre, o spremembah, načinu igre in kako bo izgledal Ultimate Team - EA obljublja več novic o igranju in drugih zanimivih posodobitvah različic v avgustu.

Da bi spodbudili vaše zanimanje, je EA Sports objavil podrobnosti o tehnologiji 'Next Level', ki bo z uporabo krmilnikov na PS5 prinesla nekaj res zanimivih novosti. Ti haptiki obljubljajo bolj realistično izkušnjo z večjimi vibracijami in odzivom, kar nam bo zagotovo pomagalo, da se bomo popolnoma potopili v dogajanje na igrišču.

Za vas imamo še nekaj dobrih novic: ponovno bomo prikazali svoj FIFA 21 turnir urnik, kar pomeni, da lahko svoje sposobnosti pokažete svetovni publiki in na poti osvojite tudi nekaj denarnih nagrad!

Med čakanjem na FIFA 21 sodelujte na JohnnyBet FIFA 20 Turnirju!
Preverite!

1. Kako igrati Spletni Turnir FIFA 21

Če vedno premagate svoje prijatelje, ko igrate FIFA doma ali na spletu, je morda zdaj čas, da s svojimi veščinami poskušate prevzeti svet.

Že leta prirejamo FIFA dogodke in obljubljamo, da bo naš spletni turnir FIFA 21 naš največji in najboljši doslej!

Zadnjih nekaj nogometnih sezon izvajamo tekmovanja, v katerih lahko za svojo igro osvojite prave denarne nagrade. Na voljo je nagradni sklad v višini 200€ za vsak krog (105€ razdeljenih za prvih 7 mest + 95€ v bonusnih igrah), tako da vsakič, ko izvajamo naš turnir, obstajajo igralci, ki osvojijo pravi denar, ki jim bo izplačan takoj, ko je to mogoče.

Torej, zakaj bi se trudili igrati FIFA 21 PS4 spletne turnirje proti svojim prijateljem ali neznancem na spletu, ko bi pa lahko bili za svoje sposobnosti plačani… v vsakem pomenu besede!

2. Kako se pridružiti JohnnyBet FIFA Turnirju

Če se želite pridružiti našemu turnirju FIFA 21 PS4 ali celo različici PS5 in če si pridobite novo konzolo, se ne bi bilo lažje prijaviti in začeti.

Najprej morate ustvariti račun pri JohnnyBet - pritisnite gumb 'Sign Up', ki ga lahko vidite na naši strani. Brez skrbi, vse vaše osebne podatke varujejo naši zasebni strežniki.

Ko se prijavite, se pridružite našemu spletnemu natečaju FIFA 21 s svojim PSN-ID-om.

Za začetek bo naše lastno orodje za pripravo tekem izbralo nekaj potencialnih nasprotnikov, s katerimi boste igrali, da boste izboljšali svojo zmagovalno oceno.

Na koncu vsakega kroga (ki traja 7 dni) najboljši igralci osvojijo svoj delež nagradnega sklada 200€ (95€ v bonusnih igrah) - kdo ve, to ste nekoč lahko vi.

3. Najboljši Turnir FIFA 21 z nagradami

Torej želite igrati na turnirju FIFA 21 z nagradami?

Ne zapravljajte časa na turnirjih, na katerih operater ni vreden zaupanja glede nagrad, ali če nagrade potrebujejo mesece, da pridejo na vaš bančni račun.

Ne zapravljajte časa, če igrate proti tistim, ki prenehajo, ko padejo 0-3 navzdol.

Ne zapravljajte časa za igranje turnirja FIFA 21 PS5, ki je slabo organiziran ali traja mesece, da se zaključi.

Namesto tega pridite in se pridružite spletnemu turnirju FIFA 21 PS5 pri operaterju, ki že leta izvaja takšna tekmovanja in kjer so nagrade zagotovljene.

Kot smo že omenili, je nagradni sklad 200€ za vsak krog našega turnirja in občasno tudi številne druge nagrade, vključno s pripomočki in vstopnicami za prireditve. Celoten seznam nagrad si lahko ogledate spodaj.

Nagrade za zmagovalce sezone 2020/21 (TOP 7):

1. Izlet na tekmo Lige prvakov

2. Konzola PS5

3. Igralni stol Diablo

4. Creative igralni dodatki

5. Creative igralni dodatki

6. 12-mesečna naročnina na PlayStation Plus

7. Majica nogometne tekme izbranega kluba

Torej, kaj čakate? Pridružite se našemu BREZPLAČNEMU turnirju FIFA 21 in poskusite osvojiti naše fantastične denarne nagrade.

FIFA 21 Reveal Trailer

4. Pogosta vprašanja o Spletnem Turnirju FIFA 21

Želite več informacij o spletnih turnirjih FIFA 21? Tukaj preberite naš vodič.

4.1 Kako se pridružim turnirju FIFA 21?

Če se želite pridružiti JohnnyBet FIFA 21 turnirju, se preprosto prijavite za račun pri nas, vnesite svoj PSN ID in kmalu boste začeli delovati kot registrirani igralec.

4.2 Ali lahko igrate turnir FIFA 21 brezplačno?

Da! Medtem ko nekateri turnirji FIFA 21 zahtevajo vstopnino, bo naš vedno brezplačen - in še vedno lahko osvojite ugodne denarne nagrade.

4.3 Ali lahko osvojim denarne nagrade, če igram FIFA?

Če želite vsak teden osvojiti svoj delež v nagradnem skladu 200€, se še danes pridružite JohnnyBet FIFA turnirju.

comment Fifa21SpletniTurnir

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Here anymore memes
Load more fun
Play responsibly