FIFA 19 Online Turnering

FIFA 19 Online Turnering

FIFA 19 Online Turnering

Hvis du er en som er glad i både fotball og dataspill, gleder du sikkert deg til at det nye FIFA spillet slippes ut. Det er forventet at det kommer den 28. september som er en dato som du kanskje allerede har skrevet på din kalender – det er rundt den tiden hvert eneste år at det nyeste spillet kommer. Det nye spillet skal ha verdens beste spilleren (diskuter dette om du vil, men det stemmer), Cristiano Ronaldo, på forsiden.

I tillegg til spenning over spillet er det ekstra spenning fordi nok en gang skal JohnnyBet gi deg muligheten til å delta i en stor FIFA 19 turnering. Her blir det premier som inkluderer penger for å vinne ligaer, turneringer, cups, head to head og flere andre ting.

1. Nye utviklinger

EA Sports har hatt det travelt etter at det kom også en ny versjon av FIFA 18 som var laget til Fotball VM i sommeren. Hvis du spilte det kjenner du at gameplay har blitt enda bedre og at alt og alle ser mer realistiske ut. Du kan forvente mer av det samme med FIFA 19 – det blir stadig nye forbedringer som EA Sports klarer hver eneste gang de slipper ut et av disse spillene.

Lagene har blitt oppdatert med alle nye spillere som har kommet i de diverse stallene og det ser enda mer Ultimate Team Icons (legender) enn du noen gang har sett på FIFA spill. Det blir også avslutningen til FIFA spillets første historie, The Journey. Stjernen fra historien, Alex Hunter, skal spille for Real Madrid denne sesongen og det skaper en ny dimensjon i spillet.

FIFA 19 | Official Reveal Trailer

2. Finjuster dine ferdigheter

Du må øve for å forbedre dine ferdigheter. En bra måte å gjøre dette på er å spille fjorårets spill eller den nye VM versjonen frem til det nye spillet slippes ut. Du kan til og med praktisere online.

Når du har blitt skikkelig god på spillet kan du være i stand til å konkurrere mot andre spillere. Dette kan være en mot en (head to head) eller i turneringer (cups, ladder).

Meld deg på i JohnnyBets FIFA 19 Turnering og du kan spille mot noen andre spillere. Det er programvare som vi bruker som skal arrangere kamper for deg mot spillere med like ferdigheter. Alle resultatene blir lagt til i Global Rankings og der er mulig å vinne penger hver eneste måned at turneringen pågår.

Ukens Lag (Team of the Week eller TOTW) er noen ting hvor du kan skaffe nye spillere i den spennende FIFA 19 Draft.

Om du vil spille på PC eller PlayStation 4 – alle kan kobles til nettverket for online spill helt gratis – kommer du til å ha det veldig gøy med FIFA 2019 ligaen. Meld deg på vår FIFA 19 online turnering i dag for å ha muligheten til å vinne og bli en mester.

kommenter FIFA 19 Online Turnering

Comments (2)
Last comment Fiess1938 Fiess1938 Jeg deltok i fjor og det gikk ikke fullt så bra :p Jeg har blitt flinkere håper jeg! 8 months ago ...
Play responsibly