Eurovision 2019 Odds Tipping

Eurovision 2019 Odds Tipping

Selv om Eurovision har nettopp blitt avgjort for 2018 er det allerede tid å se frem til neste års konkurranse. Hvem skal delta og hvem kommer til å vinne? Finn ut alt du trenger å vite i JohnnyBets guide til Eurovision 2019 og bli med i Eurovision 2019 odds tipping!

1. Hvem vant MGP i 2018?

2018s Eurovision ble vunnet av Israel, et land som teknisk sett ikke er en del av det europeiske kontinentet. De vant med imponerende 529 poeng, foran favoritten Kypros som klarte 436. Låten ‘Toy’ var den som viste seg til å være den mest populære.

På andre enden av skalen var det Portugal som havnet på 26. plass, som viste at det er mulig å vinne et år og ende på bånn året etter. Finland og Storbrittania var ikke langt foran. Storbrittanias SuRie fikk sin fremførelse av låten ‘Storm’ ødelagt av en idiot som løp på scenen og rappet mikrofonen. Hun kunne fått opptre sangen en gang til, men takket nei til muligheten.

2. Land som deltar i 2019

Når det snakes om land som ikke er en del av Europa må Australia nevnes. Det er ikke mulig å komme lengre vekk fra Europa enn ‘down under’ og landet som kun ble invitert til å delta en gang skal sikkert være med en gang til.

Vinneren av 2018s Eurovision Song Contest får æren av å bli vert neste gang, og dermed skal Israel også delta.

Utenom det er det de såkalte ’store fem’. Disse fem nasjonene er de som bidrar mest pengemessig til arrangementet og får automatisk deltagelse. Landene er Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og Storbrittania.

Siden Storbrittania er involvert i Brexit og skal forlate EU før 2019s sangkonkurranse er det mange som sier at de kanskje ikke burde delta. Etter en uoffisiell avstemning er det mer enn 50% av britiske innbyggerne som mener at landet skal slutte å bidra penger til konkurransen og slutte å delta.

Det er fremdeles tidlig og det er ingen land som har bekreftet om de skal definitivt delta i Eurovision 2019 eller ikke ennå.

3. Hvem kan vinne?

Ingen av landene har bekreftet artist eller låt til neste års Eurovision ennå heller. Det er alltid spennende å høre låtene for aller første gang og innen slutten av 2018 skal vi få vite litt mer om noen av dem. Her i Norge skal hjemmepublikum bestemme hvem som skal representere oss ved å velg vinneren av Melodi Grand Prix som starter i januar 2019. Vi venter på Eurovision 2019 Tipping Odds og skal sannsynlig ha de beste av dem så snart de kommer ut!

En ting er garantert når det kommer til finale i Israel neste mai, og det er at det blir underholdningsrikt. Om du liker låtene eller ikke, er det alltid et bra show med mange smilende ansikter, og det er en veldig bra unnskyldning for å drikke vin med venner mens dere ser på TV.

Du kan vedde på Eurovision hos online bookmakeren Bet365. De har alltid bra odds på de fleste hendelsene og et veldig godt utvalg av veddemålsmuligheter. Sjekk også interessante tilbudet på online bookmakeren 1xBet. De har unike odds som er ikke tilgjengelige hos andre bookies. De har alltid veldig høye Eurovision odds. I tillegg kan du satse på arrangementer og se streamet på samme tid. Sjekk også andre populære bookmakere i Norge.

kommenter Eurovision 2019 Odds Tipping

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly