eSports fogadások: a legjobb e-sport fogadási tippek

by JohnnyBet from by JohnnyBet
eSports fogadások: a legjobb e-sport fogadási tippek

Az eSports egy viszonylag új jelenség, ám az utóbbi időben népszerűsége hatalmas mértékben nőtt. Ennek eredményeképp az e-sportra történő fogadások napról napra népszerűbbek, mi pedig az újonnan csatlakozók kedvéért összegyűjtöttük a legjobb eSports fogadási tippeket, tippadóink pedig megalapozott előrejelzéseket biztosítanak a legjobb szorzókkal.

Azoknak, akik már ismerik az e-sportot, és fogadnak is, ez a cikk csak egy útmutató a legjobb bónuszokról és fogadóirodákról, hogy minél többet kihozhass a hobbidból.

Az e-sportra történő fogadás világszerte az egyik leggyorsabban növekvő szerencsejáték-tevékenység. A Statista szerint az e-sportokra történő fogadások teljes összege 2020 végére eléri a 23,5 milliárd dollárt.

1. Különböző e-sportok, amelyekre fogadni lehet

Játékosok a világ összes sarkából fogadnak a League of Legends (LoL) eredményére, fogadnak a Counter-Strike: GO-ra (CS:GO), az Overwatch-ra, a Dota 2-re és egyebekre. Ezen kívül rengeteg új cím van, amelyek 2020-ban és azt követően jelennek meg. Ezt szem előtt tartva nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eSports piaca tovább fog növekedni, és ennek Te is részese lehetsz azáltal, hogy ingyenes FIFA 20 bajnokságunkban játszol. A bajnoksághoz ingyenesen csatlakozhatsz, és versenyezhetsz a fantasztikus díjakkal járó legjobb helyekért. Minden fordulóban 200 euró a nyereményalap, a szezon végén pedig a nyertesek olyan ajándékokat kapnak, mint egy PS4 Pro, és egy utazás egy Bajnokok Ligája meccsre.

A PUBG (Playerunknown's Battlegrounds) letöltések száma és a játék népszerűsége is gyorsan növekszik, így a jövőben ez lehet az eSports versenyek legsikeresebbike. Szeretnél te is a PUGB-vel játszani? A letöltést és a Steam letöltési kulcsát a hivatalos weboldalon találod meg.

A Fortnite szintén jól ábrázolja a gyorsan növekvő e-sport piacot. A Fortnite csak 2017-ben jelent meg, ma pedig világszerte már több mint 250 millióan játsszák. A Fortnite 2019-ben Fortnite Világbajnokságot is szervezett, amelynek hihetetlen nyereményalapja nem kevesebb, mint 100 millió dollár volt.

A legjobb eSportos bukmékerek

1XBET
1XBET
Bónusz Sportágak 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Promóciós Kódot
JOHNNYBET
Menj ide: 1XBET
Bet365
Bet365
Bónusz Sportágak 100% bónusz akár 15.000Ft összegig
Bónuszkód
JBVIP
Menj ide: Bet365
Unibet
Unibet
Bónusz Sportágak 20 000Ft üdvözlő bónusz!
Promóciós kód
JB-VIPHU
Menj ide: Unibet
LVBET.com
LVBET.com
Bónusz Sportágak 100% bónusz 50€-ig fogadásokra +3000Ft betét nélkül
Bónusz kód
JOHNNYBET
Menj ide: LVBET.com

2. Hogyan működik az e-sportokra történő fogadás?

Azt gondolhatod, hogy az e-sportfogadás csak két játékos vagy két csapat mérkőzésének kimenetelére történő fogadásokból áll, de ennél többről van szó.

Az e-sportra való fogadásnak számos módja van. A legnépszerűbb és legegyszerűbb módszer az, ha egy online fogadóirodánál fogadsz. Ez az a fogadási mód, amelyet ma megvitatunk.

Ma már sok fogadóirodánál fogadhatsz eSports eseményekre, például a bet365-nél, az LVbet-nél, a Pinnacle-nél és az Unibet-nél, de a fogadások köre és a szorzók szolgáltatónként változnak. Az online fogadóirodáknál történő e-sport fogadások egyik legnagyobb előnye, hogy újoncként gyakran bónusszal kezdhetsz. Vegyük például az LVbet üdvözlőbónuszát, ahol promóciónkkal - JOHNNYBET - 100%-os üdvözlőbónuszt kapsz, akár 125 euróig.

Számos különféle típusú fogadás létezik az e-sportban vonzó szorzókkal attól függően, hogy milyen játékra szeretnél fogadni. Ilyenek a mérkőzések végeredményére vonatkozó rendszeres fogadások, a hendikep-fogadások, a lejátszott fordulók számával kapcsolatos fogadások, de más típusú fogadások is, például a játék győztese, az első kiiktatás (first kill), az első gyilkosság (first blood) és a legtöbb kiiktatás (most kills).

Az eSports ipar egyre népszerűbb, és ezért egyre szabályozottabb is, ami azt jelenti, hogy a fogadók teljes nyugalomban lehetnek, hogy ez egy olyan terület, ahol bizalommal fogadhatnak.

A fogadások típusai nagyban különböznek az egyes fogadóirodáknál. Például a Melbet-nél olyan fogadásokat lehet tenni a LoL-ban, hogy ki legyőzi az első sárkányt, ki iktatja ki az első tornyot, de arra is lehet fogadni, hogy milyen típusú lesz az első sárkány, vagy hogy a következő körben melyik térképen játszanak. A Melbetnél ráadásul 130%-os exkluzív bónusszal kezdhetsz, akár 130 euróig. Csak másold ki a Melbet promóciós kódot - JBVIP -, és illeszd be a regisztrációs űrlapba.

3. A legjobb eSports fogadási tippek

Ha teljesen új vagy az eSports fogadásoknál, érdemes szakértői tanácsokra támaszkodni, hogy kicsit jobban megismerkedhess az egyes játékokkal. Szerencsére nagyon sok segítség érhető el a JohnnyBet tippadó közösségétől.

A JohnnyBet Fogadási tippek szekciójában rengeteg új e-sport fogadási tippet találsz minden nap - teljesen ingyen. Független fogadási tippeket találsz átfogó elemzéssel a StarCraft 2, Dota 2, LoL, Overwatch, CS: GO játékokhoz, és sok máshoz is. Azt is megtudhatod, hogy hol találod a legjobb szorzókat az adott tippre. Használd egy ideig tippadóink e-sport fogadási tippjeit és előrejelzéseit, amíg kényelmesnek nem érzed, hogy a saját tippjeidet tedd meg.

Ha tapasztaltabb e-sport fogadó vagy, akkor saját e-sport tippjeiddel is játszhatsz, és csatlakozhatsz a Tippadók Ligájához. Ez segíthet abban, hogy szenvedélyed pénzé tedd anélkül, hogy egyetlen fillért kellene költened. A legjobb tippadók minden hónapban valódi pénznyereményekben részesülnek a JohnnyBetnél csupán azáltal, hogy megosztják a közösséggel tippjeiket, előrejelzéseiket és a legjobb szorzókat! A nyert pontokkal a verseny élére kerülhetsz, de a közösség is jelölhet a hónap legjobb és leghasznosabb tippadójának címére. Mindkét esetben megnyerheted a havi 2000 eurós nyereményösszeg egy részét.

4. eSports fogadások Bitcoin-nal

A sport új formája természetesen magával hozza a fogadás új formáját is. Most már egyre gyakrabban fogathatsz olyan kriptovalutákkal, mint a Bitcoin, és ez természetesen az e-sport fogadásokra is vonatkozik.

A kriptovalutával történő fogadás egyik előnye, hogy így könnyen extra pénzt kereshetsz. Az e-sporthoz hasonlóan a kriptovaluták népszerűsége is növekszik, és az ilyen digitális valuták értéke gyakran nő. Tehát ha egy olyan eSports fogadással nyersz, amelyet például Bitcoinban fizetnek ki, akkor a fogadás megnyerésén kívül még az szerencse is érhet, hogy a valuta értéke jelentősen nő.

Jó példa a széles skálájú e-sport fogadásokat ajánló Bitcoin fogadóirodára az 1XBIT. Itt csakis kriptovalutával játszhatsz. A JohnnyBet természetesen egy nagyszerű regisztrációs ajánlatot hozott tető alá az 1XBIT-tel. Az 1XBIT promóciós kódunkkal - JOHNNYFS - akár 7 Bitcoin értékű üdvözlőbónuszt, és 500 ingyenes pont kaphatsz az 1XBIT Promóciós Kód Boltban, amelyeket készpénzre, ingyenes pörgetésekre, ingyenes fogadásokra és egyebekre válthatsz.

5. Fogadás e-sportokra – Mit kell tudnom?

5.1 🔹 Hol fogadhatok e-sportokra?

Egyre több és több fogadóiroda kínál fogadásokat e-sportokra. Ebben a cikkben megismerheted az e-sporttal kapcsolatos fogadások alapjait, és bemutatunk néhány jó fogadóirodát. Megtekintheted az e-sport fogadások tekintetében legjobb bukmékerekről szóló áttekintésünket is.

5.2 🔹 Melyek a legjobb e-sportok, amikre fogadni lehet?

Most már egyre növekvő számú e-sportra fogadhatsz, de az ajánlatok fogadóirodánként változnak. Szinte minden, e-sport fogadásokat kínáló iroda kínál fogadásokat a Dota 2-re, a League of Legends-re és a Counter Strike-re: GO-ra.

5.3 🔹 Hol találom a legjobb e-sport fogadási tippeket?

A legjobb fogadási tippeket természetesen a JohnnyBet-en találod, és ez az e-sport fogadási tippekre is vonatkozik. Tippadóink napi rendszerességgel osztják meg fogadási tippeiket, és elemzéseiket is.

megjegyzés eSports fogadások: a legjobb e-sport fogadási tippek

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Like this anymore memes
Load more fun
Play responsibly