Belgia - England Tipping Odds

Belgia - England Tipping Odds

Belgia - England Tipping Odds

Av en eller annen grunn avsluttes gruppespillet på årets VM med Gruppe G kamper. Begge kamper i denne gruppen spilles samtidig i dag og mens disse to europeiske gigantene braker sammen er det også en kamp mellom Panama og Tunisia. Vi har betting tips for deg foran denne kampen her på JohnnyBet.

Belgia - England
Fotball VM 2018
14. Juli, 16:00
Krestovskij stadion, St. Petersburg

1. Belgias veien til tredje plass playoff kampen

Belgia er ofte blant favorittene til å vinne store internasjonale turneringer, selv om de aldri har vunnet en av dem, men denne gangen så det ut til å være med god grunn – i hvert fall frem til semifinalen.

Kvaliken til årets VM gikk veldig bra, selv om Belgias gruppe var sett på som en av de letteste. Gruppen inneholdte Hellas, Kypros, Bosnia, Estland og Gibraltar som alle var teoretisk sett lett slåelig. Belgia vant gruppen komfortabelt, hele ni poeng foran Hellas.

Belgias gruppe i VM var ganske lett med Tunisia, Panama og England. Panama ble slått 3-0 og Tunisia ble feid vekk hele 5-2. I siste kampen mot England var begge land videre og resultat hadde egentlig ingen betydning. Belgia vant 1-0 og dermed gikk inn i den ”vanskelige” siden av trekningen. Etter å ha plutselig havnet på 0-2 mot Japan i neste runden snudde Belgia kampen og vant 3-2 med kampens siste spark av ballen. Brasil var neste lag og det var forventet at Belgia skulle slite. Det gjorde de ikke og de vant 2-1 over sambaguttene. Før semifinalen var Belgia det eneste gjenstående lag som hadde klart å vinne alle kampene sine innen 90 minutters spill. Frankrike slo dem 1-0 i en kamp der begge lag hadde mange muligheter og Belgias drømmer ble knust nok en gang.

2. Englands veien til bronsefinalen

Belgia
vs
England
1531576800
Hva er din prediksjon?
Belgia vil vinne 0%
Uavgjort 0%
England vil vinne 0%

Forventninger til det engelske landslaget er alltid skyhøye, men denne gangen var det litt annerledes. Det var mye tvil om Gareth Southgate var den rette mannen for jobben og etter England ble dumpet ut av EM i 2016 av Island hadde mange fans sluttet å drømme.

Kvaliken til årets VM gikk veldig bra. England kom ubeseiret gjennom en gruppe med Slovakia, Skottland, Slovenia, Litauen og Malta – ikke verdens vanskeligste gruppe – og havnet på toppen av treet, hele åtte poeng foran andre plass.

Men det går alltid bra med England under kvaliken. Det er turneringer som pleier å være problematiske. Det så sånn ut i åpningskampen mot Tunisia da det var 1-1 like før slutt, men Harry Kane dukket opp og headet inn vinnermålet på overtid. I neste kamp mot Panama fikk England sin største VM seier noensinne med imponerende 6-1 over Panama. Siste gruppekamp mot Belgia hadde lite betydning og England tapte 0-1 (kanskje med vilje?) for å sikre en såkalt lett vei til semifinalene. Colombia var neste motstander og det ble 1-1 etter 120 minutter. England hadde aldri vunnet en straffekonk på VM sluttspill og det var 22 år siden de hadde vunnet en i det hele tatt, men de ble historisk mot sør amerikanerne, mye takket være keeperen Jordan Pickford. Sverige ble slått 2-0 i neste runde og da sto det bare Kroatia mellom Three Lions og en finaleplass, men det ble et skuffende 1-2 tap på ekstraomganger Ok, så hva med England - Belgia betting tips?

3. Tidligere kamper og Belgia - England Odds

Belgia og England har spilt mot hverandre sju ganger tidligere. England har vunnet to, det har blitt spilt uavgjort fire ganger og Belgia har vunnet kun en gang – siste gruppekamp på årets VM. De eneste kampene England har vunnet på ordinær tid mot Belgia har vært privatlandskamper og det har endt med uavgjort etter 90 minutter hver gang de to har spilt mot hverandre på et mesterskap. Unntak er årets gruppekamp. England slo Belgia etter ekstraomganger på Italia 90 VM.

Unibet tilbyr Belgia - England Tipping Odds på denne bronsefinalen:

4. Belgia - England Betting Tips

Dette blir andre møte mellom disse to lagene på årets VM og Belgia har overtaket etter at de vant 1-0 over England i gruppespill. Som sagt er det ofte i hvert fall et av lagene som blåser i denne kampen. Det er ofte mål i bronsefinalen, da, og vårt tips er å satse på over 3,5 målodds av 2,55 hos Unibet.

Totalt antall mål - Belgia - England - Bronsefinalen i Fotball VM 2018
Bet Odds
Odds: 1.19 Sett et bet
Odds: 1.61 Sett et bet
Odds: 2.55 Sett et bet
Odds: 4.75 Sett et bet
Siste oppdatering: 1531394227

Sats på VM i fotball på online bookmaker, Unibet, ved å bruke lenken her på JohnnyBet for å registrere deg. Opprett en konto og bruk deres fantastiske velkomstbonus for å satse på våre sports betting tips. Husk å sjekke våre tipping odds for Fotball VM 2018 Finalen!

Se Bronsefinalen på 1xBet live i høy kvalitet! Sjekk 1xBet streaming online og se på kampen og spill på samme tid!

kommenter Belgia - England Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (2)
Last comment Thiped Thiped Dette blir Kane mot Lukaku og det burde være mål. 4 months ago ...
Play responsibly