Egypt - Uruguay Tipping Odds

Egypt - Uruguay Tipping Odds

Det blir Afrika mot Sør Amerika i denne kampen i Gruppe A. Vi her på JohnnyBet har tips på denne kampen og alle andre kamper som spilles under årets Fotball VM i Russland.

Egypt - Uruguay
Fotball VM 2018
15. Juni, 14:00
Sentral Stadion, Yekaterinburg

1. Veien til Russland

Gruppe A er en av bare to grupper som inneholder fire lag fra fire forskjellige kontinenter. Russland og Saudi Arabia er de to andre lagene i gruppen.

Egypt slo Tsjad 4-1 sammenlagt for så å komme i en kvalikgruppe med Uganda, Ghana og Congo. Det var slettes ikke tidenes mest vanskelig gruppe i afrikansk fotball historie og det egyptiske laget toppet gruppen med 13 poeng etter seks spilte kamper.

Uruguay, derimot, hadde det litt mer vanskelig. Den søramerikanske kvalikgruppen inneholder ti lag og det blir ni hjemmekamper og ni bortekamper på hvert land. Uruguay klarte å havne på andre plass, ti poeng bak Brasil, men det er ganske imponerende når Argentina, Colombia og vinneren av de to siste Copa America turneringer, Chile, var alle forventet å bli bedre enn dem.

1.1 Lagstatistikk

Statistikk for siste 10 kamper Egypt/Uruguay
Antall seiere 2/5
Antall uavgjorte 3/3
Gjennomsnittlig scorete mål per kamp 0.6/1.3
Gjennomsnittlig tapte mål per kamp 1.1/0.6
Kampen uten scorete mål 5/4
Lagform (siste 5 kamper) LLDDL / LWWLW

2. Odds og forrige kamper

Egypt og Uruguay har kun spilt mot hverandre en gang tidligere og det var en privatlandskamp i august 2006. Uruguay vant kampen 2-0. Et mål av Diego Godin og et uheldig selvmål av Abdelzaher El Saqqa var nok den dagen.

Dette er Egypts tredje Fotball VM. De kom til gruppespill i 1934 og 1990 men gikk ikke videre til cupspill. Uruguay, derimot, spiller i turneringen for 13. gang. De vant det hele i 1930 og 1950 – begge mesterskap ble holdt i Sør Amerika – og har tatt fjerde plass tre ganger – den siste var i Sør Afrika i 2010.

Med tilgang til historikken er det ikke overraskende å se at Bet365 beregner Uruguay som favoritt her. Oddsen på en seier til det søramerikanske laget er 1,53. Hvis du har tro på mennene fra landet med pyramidene er oddsen 8,00 og uavgjort kan satses på på odds av 4,00.

Antall mål i kampen - Egypt - Uruguay Fotball VM 2018 - Beste odds
ComeOn Bet365
Rull ned for å se mer
Under 2.5 mål ComeOn: 1.75 Bet365: 1.70
Over 3.5 mål ComeOn: 3.85 Bet365: 3.75
Referansekode JOHNNYBET
Velkomstbonus 1 - Bonus 100% opp til 5000 kr, Velkomstbonus 2 - Bonus 500% opp til 600 kr
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Siste oppdatering: 1529046842

3. Egypt - Uruguay Betting Tips

Vi ble ganske overrasket her på JohnnyBet da vi så Egypt - Uruguay Tipping Odds til denne kampen. Uruguay og Russland er egentlig de to lagene som kommer til å gå videre fra denne gruppen og etter å ha sett Russland - Saudi Arabia Tipping Odds av 1,30 på Russland til å slå Saudi Arabia forventet vi noe lignende her. 1,60 er ganske stor odds for et lag som scoret 32 mål under kvalifisering og som har Luis Suarez i stallen. Spiller Suarez blir det stort sett alltid mål og han kan lett åpne kontoen sin her. Vi anbefaler Suarez som toppscorer i turneringen og Bet365 gir sjenerøse 26,00 i odds på det utfallet. Hvis ikke det gir deg nok interesse for denne kampen vil vi absolutt ikke prøve å stanse noen som vil satse stort på Uruguay. 1,53 er nesten for bra til å være sant i dette tilfellet.

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av lenkene våre her på JohnnyBet nettsiden. Opprett en spillekonto og motta en veldig bra tilbud. Du kan bruke det til å vedde på våre sportsbetting tips. Se opp Sverige - Sør-Korea Tipping Odds her på JohnnyBet og sjekk artikler om hver eneste kamp under turneringen.

kommenter Egypt - Uruguay Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly