Dota 2 fogadási tippek és stratégiák

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Dota 2 fogadási tippek és stratégiák

Az e-sportok rendkívül népszerűek, és az e-sport fogadások népszerűsége is gyorsan növekszik. Az egyik legnépszerűbb eSport, amire fogadni lehet, a Dota 2-en. De mire kell figyelned és mit kell tudnod, mielőtt a Dota 2-ra fogadsz? Erről és másról is olvashatsz ebben a cikkben.

Az e-sportok nem ugyanolyanok, mint a hagyományos sportok, és az e-sportok fogadások is némileg különböznek. Például, ha a Dota 2-ra fogadsz, akkor nemcsak 1X2 és hendikep fogadásokat választhatsz, de fogadhatsz arra a csapatra, amelyik először ér el 15 kiiktatást, a játék időtartamára és az első gyilkosságra is.

Ezért nagyon fontos, hogy az e-sportra való fogadások megkezdése előtt megszerezd az alapismereteket. Tudd meg, hogyan működik a játék, milyen e-sport fogadások léteznek, és mely csapatokra kell figyelned. Ebből a cikkből elsajátíthatod az alapismereteket, mielőtt a Dota 2-re fogadsz.

A legjobb fogadóirodák a Dota 2 fogadásokhoz

Dota 2 fogadóiroda Fogadási bónusz Bónuszkód
Bet365 Exkluzív üdvözlőcsomag JBVIP
Unibet 100%-os bónusz €50-ig JB-VIP
Pinnacle A legjobb szorzók és a legmagasabb limitek JOHNNYBET
LVBet 100%-os bónusz €125-ig + €5 befizetés nélküli bónusz JOHNNYBET
1XBIT Bónusz 7 BTC-ig + 500 bónuszpontig JOHNNYFS
1XBET 100%-os bónusz €130-ig JOHNNYBET
EnergyBet 100%-os bónusz €35-ig + €5 befizetés nélküli bónusz Használd linkünket

1. Fogadás a legnagyobb e-sportokra - Dota 2

A Dota 2 az egyik legnagyobb e-sport, amelyre fogadhatsz. Amellett, hogy természetesen sokat lehet keresni a Dota 2 fogadásokkal, a Dota 2 köré szervezett versenyek nagy nyereményalapot is kínálnak. Ez az utóbbi években azt eredményezte, hogy több mint 30 millió dolláros nyereményalappal zajlott az év legnagyobb e-sport versenye, a Nemzetközi Dota 2 Bajnokság. A győztes csapat több mint 15 millió dollárral tért haza 2019-ben, de még a vesztes csapatok is több mint 85 000 dollárt nyertek. A Dota 2-ben különösen a skandináv játékosok jók.

2. A legjobb Dota 2 csapatok

Ezen a rangos Dota 2 versenyen 18 csapat vehet részt, akik egész évben kvalifikálhatják magukat. Ezek a csapatok két, 9 csapatból álló csoportban versenyeznek, és a csoportok négy legjobb csapata jut tovább

.

A Dota 2 csapatok öt játékosból állnak. A dán N0tail és az ausztrál ana, az OG csapat tagjai, a világ legjobb játékosai közé tartoznak, és az OG csapata nyerte a 2019-es Nemzetközi Bajnokságot. A Team Liquid, a PSG.LGD és az Evil Geniuses szintén jó csapatok, és erdemes figyelni rájuk.

3. Különböző típusú Dota 2 fogadások

A szokásos sportokhoz hasonlóan sokféleképpen lehet fogadni a Dota 2-re is. Ott van mindenekelőtt természetesen a jól ismert "győztesre fogadás", ahol egyszerűen a két ötfős csapat közötti mérkőzés győztesére fogadhatsz. Fontos, hogy ismerd mindkét csapat minőségét és múltbeli eredményeit.

A gyakorlottabb fogadók megpróbálhatják megjósolni nemcsak a győztes csapatot, hanem a játék kimenetelét is. Erre általában magasabbak a szorzók, de nehezebb is a fogadás.

Fogadhatsz a Dota 2-re hendikeppel is, ekkor az egyik csapatnak fiktív vezetést adsz. Az egyik csapat bizonyos számú kiiktatással kezdi a játékot az ellenfélhez képest, és ezt a fogadást gyakran térképenként külön is megteheted.

A kiiktatások számára vagy sorrendjére is lehet fogadni a Dota 2-ben. Például fogadhatsz a több kiiktatást végző csapatra, a mérkőzésen elkövetett összes kiiktatásra, vagy arra a csapatra, amelyik először ér el meghatározott számú kiiktatást. Fogadhatsz arra a csapatra is, amely az első kiiktatást vagy az „első gyilkosságot” végzi, vagy arra, hogy melyik csapat pusztítja el az első barakkot vagy az első tornyot.

A Dota 2 játék célja az ellenfél "Anceint"-jének megsemmisítése erődjükben. Mivel ez nem mindig ugyanannyi idő alatt történik, a Dota 2-ben fogadhatsz a mérkőzés időtartamára is. Sok esetben rögzített számú percek vannak megadva, te pedig kiválaszthatod, hogy a mérkőzés hosszabb vagy rövidebb időtartamú lesz-e, vagyis ez egy fölött/alatt fogadás.

Mindezek a fogadások a Melbetnél találhatók. Ha a Melbetnél a Dota 2-re fogad, akkor regisztráljon mindenképpen a Melbet promóciós kódot - JBVIP -, így mindig kihasználhatja a legújabb ajánlatokat.

4. Ingyenes Dota 2 fogadási tippek

Az ebben a cikkben található információk és helyes Dota 2 fogadási tippek kombinációjával elkezdheted a Dota 2 fogadásokat.

A legjobb ingyenes fogadási tippeket természetesen a JohnnyBet-en találod meg, ahol Tippadóink közössége naponta oszt meg Dota 2 fogadási tippeket. Tudj meg mindent Tippadó Ligánkról, és találd meg a legjobb ingyenes tippeket a Dota 2 fogadásokhoz.

Ha valódi nyereményekkel járó ingyenes versenyeken vesz részt, akkor ellenőrizze ingyenes FIFA 20 online versenyünket is. Játsszon a többi játékos ellen a világ minden tájáról, és versenyezz a hűvös díjakért!

5. A legjobb Dota 2 fogadóirodák

Természetesen az is fontos, hogy tudd, hogy hol lehet a legjobban a Dota 2-re fogadni. Sok különböző fogadóirodánál fogadhatsz a Dota 2-re, de az ajánlat szolgáltatónként eltérő.

Mindenesetre az 1XBIT jó opció minden Dota 2 fogadásra. Az 1XBIT nemcsak a különféle fogadások széles skáláját kínálja, de fogadhatsz Bitcoinnal, szinte az összes mérkőzést élő közvetítésben követheted, és egy fantasztikus fogadási bónuszt élvezhetsz. Regisztrálj a promókóddal - JOHNNYFS -, és élvezd az üdvözlőcsomagot, amely akár 7 BTC és 500 db ingyenes bónuszpont is lehet, melyek értéke $10.

A Bet365 is megbízható oldal minden sportfogadásra, ideértve az e-sport fogadásokat is. Abban az esetben, ha Dota 2-ra szeretnél fogadni a Bet365-nél, feltétlenül írd be Bet365 promókódunkat - JBVIP - fiókod létrehozásakor, hogy ezt a kalandot exkluzív VIP üdvözlőcsomaggal kezdhesd meg.

Egy másik jó lehetőség az összes Dota 2 fogadásra az Unibet. Az Unibet természetesen az egyik legismertebb fogadóiroda Magyarországon és Európában, és az e-sport fogadások területén is kitűnőek. Ha új játékosként regisztrálsz az Unibetnél, ne felejtsd el használni Unibet promókódunkat, hogy üdvözlőbónuszt használhass az első Dota 2 fogadásaidnál.

Standard bónusz itt: 1XBET Bónusz akár 30,500 Ft-ig
JB Exkluzív
Bónusz ezzel: JohnnyBet 100% akár 39,650 Ft-ig Üdvözlő Bónusz (30%-kal több)
Elértem az 1XBET-t!

6. Fogadás a Dota 2-re – Mit kell tudnom?

6.1 🔹 Hol fogadhatok legjobban a Dota 2-re?

Számos jó fogadóiroda kínál fogadásokat a Dota 2-re. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz erről a játékról, és a legjobb e-sport fogadóirodákról, ahol a Dota 2-re fogadhatsz.

6.2 🔹 Hol találom a legjobb Dota 2 fogadási tippeket?

A legjobb ingyenes fogadási tippeket a JohnnyBet-nél találod. Tippadóink naponta osztják meg fogadási tippjeiket, a Dota 2-ről is.

6.3 🔹 Mi a Dota 2 célja?

A Dota 2 játék célja az ellenfél "Ancient"-jének megsemmisítése erődjükben. Az erődöt több torony védi.

megjegyzés Dota 2 fogadási tippek és stratégiák

Comments (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
The fun for today
Subbed memes
Load more fun
Play responsibly