Counter Strike: GO fogadási tippek és stratégiák

by JohnnyBet from by JohnnyBet
Counter Strike: GO fogadási tippek és stratégiák

A Counter Strike: GO 2012-ben jelent meg, és a Valve eredeti, 1999-ben kiadott Counter Strike játékának negyedik verziója. A Counter Strike: GO a világ egyik legtöbbet játszott játéka, és a hivatásos e-sport egyik úttörője. Nem meglepő, hogy a Counter Strike: GO fogadások is rendkívül népszerűek.

A Counter Strike: GO egy akciódús játék, és a profik nagy nemzetközi versenyeken versenyeznek egymás ellen, sok milliós nyereményalappal. De nemcsak a CS:GO játékkal lehet sok pénzt nyerni, de a CS:GO fogadással is jó pénzt kereshetsz.

Természetesen a fogadás olyan e-sportra, mint a Counter Strike: GO, nem ugyanolyan, mint a futball- vagy teniszfogadások, és fontos, hogy ismerd a játék alapjait. Ezért ebben a cikkben megismerkedhetsz a játékkal, és szó lesz arról is, hogy hogyan és hol lehet a CS:GO-ra fogadni, illetve hol találhatod meg a legjobb Counter Strike: GO fogadási tippeket. Ha még nem ismeri az eSports fogadásokat, kérjük, olvassa el az eSports fogadási útmutatónkat.

A legjobb fogadóirodák a CS:GO fogadáshoz

CS:GO fogadóiroda Fogadási bónusz Bónuszkód
Bet365 Exkluzív üdvözlőcsomag JBVIP
Unibet 100%-os bónusz 20.000Ft-ig JB-VIP
Pinnacle A legjobb szorzók és a legmagasabb limitek JOHNNYBET
LVBet 100%-os bónusz €125-ig + €5 befizetés nélküli bónusz JOHNNYBET
1XBIT Bónusz 7 BTC-ig + 500 bónuszpontig JOHNNYFS
1XBET 100%-os bónusz €130-ig JOHNNYBET
EnergyBet 100%-os bónusz €35-ig + €5 befizetés nélküli bónusz Használd linkünket

1. Fogadás a CS:GO-ra, a profi e-sport úttörőjére

A Counter Strike: GO jelentése Counter Strike: Global Offensive (Ellencsapás: Globális Offenzíva), és különböző játékmódokban lehet játszani. Beszéljünk most a Bomb Defusal (bomba-hatástalanítás) módról. A Bomb Defusal egy profik által játszott játékmód.

A Bomb Defusal során két csapat, a terroristák és a terrorizmus elleni egység versenyeznek egymással egy mérkőzésen, összesen 30 fordulóban. A terroristáknak a két kijelölt hely egyikére bombát kell elhelyezniük, amely 40 másodperccel az elhelyezés után felrobban, a terrorizmus elleni egységnek pedig meg kell próbálnia ezt megakadályozni. Ha a terroristák el tudnak helyezni egy bombát, ami fel is robban, akkor megnyerik a fordulót. Ha a terrorizmus elleni egység ezt megakadályozza, ők nyerik a fordulót. Az első csapat, amely 16 fordulót nyert, lesz a győztes. Röviden ez Counter Strike: GO.

2. A legjobb Counter Strike: GO csapatok

Mivel a Counter Strike: GO ennyire páratlan játék, nagyon izgalmas nézni, és nagy versenyeket szerveznek köré, amelyeket "Majors"-nek hívnak. Az első Counter Strike Major Bajnokságot 1999-ben tartották, 150 000 dolláros nyereményalappal, amelyet a Ninjas in Pyjamas csapat nyert.

Azóta évente több versenyt rendeznek a világ minden táján, és már 95 millió dollárnyi nyeremény kifizetésére került sor.

A dán Astralis csapat Andreas "Xyp9x" Højsleth-tel és Peter "dupreeh" Rasmussen-nel messze a legsikeresebb a Counter Strike: GO-ban, őket követi a Team Liquid az amerikai Nick "nitr0" Cannella-val és Jonathan "ELiGE" Jablonowski-val, illetve a Fnatic a svéd Jesper "JW" Wecksell-lel és Freddy "KRiMZ" Johansson-nal. Ezeket a neveket tehát mindenképpen figyelned kell, amikor Counter Strike: GO fogadást teszel.

3. Counter Strike: GO fogadások

Most tekintsük át, hogy milyen fogadásokat tehetünk a CS:GO-ra.

Más sportfogadásokhoz hasonlóan a Counter Strike: GO-nál is fogadhatsz a csapatra, amely szerinted nyerni fog. Ez egy egyszerű fogadás, amelyet gyakran minimális tapasztalattal is megtehetsz, és egy egyszerű módja annak, hogy megismerkedj az elérhető online e-sport fogadásokkal. Ez az úgynevezett “Money Line”, vagyis a “győztesre fogadás”.

A CS:GO-ban dönthetsz úgy is, hogy hendikeppel fogadsz. Ekkor fiktív vezetést adsz az egyik csapatnak a másik ellenében.

Fogadhatsz a lejátszott körök számára is. Ez általában egy fölött/alatt fogadás. Egy másik általános fogadás a CS:GO-ban az igen/nem fogadás, amely különféle tényezőkön alapul. Például ez lehet késsel való „kiiktatás”, lesz-e hosszabbítás, vagy melyik játékos éri el az „ászt”. Ászt akkor kap egy játékos, amikor egyedül veri meg az ellenfél csapatát.

Természetesen van lehetőség több CS:GO fogadás kombinálására is, például a győztesre fogadás kombinálva a győzelemhez szükséges fordulók számával, és azzal, hogy páros vagy páratlan számú fordulót fognak-e játszani.

Ahogy láthatod, a Counter Strike: GO jó kiindulási pont az e-sport fogadások elindításához. A játék nem bonyolult, és a rendelkezésre álló fogadások is meglehetősen egyszerűen megtehetőek anélkül, hogy túl mély CS:GO ismeretre lenne szükség.

4. Counter Strike: GO fogadási tippek

Amik segíteni fognak a Counter Strike: GO fogadások elkezdésekor, azok a JohnnyBet Tippadóitól származó megbízható CS:GO fogadási tippek. Közösségünk naponta több száz fogadási tippet oszt meg mindenféle sporttal kapcsolatban, beleértve az e-sportokat is, például a Counter Strike: GO-t.

Ezeket a tippeket ingyenesen használhatod, hogy a lehető legtöbb haszonhoz juss a CS:GO fogadásokkal. Ha pedig szakértő vagy az e-sport fogadások terén, akkor vegyél részt Tippadó Versenyünkön, melynek nyereményalapja €2.000.

5. A legjobb Counter Strike: GO fogadóirodák

Végül természetesen tudnod kell, hogy hol fogadhatsz a Counter Strike: GO-ra. Mivel ez az egyik legnépszerűbb e-sport, a CS:GO fogadásokat szinte minden fogadóirodánál megtalálhatod ahol e-sport fogadásokat kínálnak.

Az egyik legjobb fogadóiroda az e-sportok, így a CS:GO tekintetében is a Bet365. Nemcsak a CS:GO-ra fogadhatsz a Bet365-nél, de a mérkőzés élő közvetítését is élvezheted, az első fogadásaid pedig bónusszal teheted meg, ha Bet365 bónuszkódunkkal - JB-VIP - regisztrálsz. Ugyanez vonatkozik az Unibet-re is, és természetesen itt is felhasználhatod üdvözlőbónuszunkat. Csak győződj meg arról, hogy fiókod létrehozásakor használod Unibet bónuszkódunkat.

Egy másik nagyszerű lehetőség a Pinnacle, ahol Pinnacle bónuszkódunkkalJOHNNYBET - a legjobb szorzókat és a legalacsonyabb jutalékokat használhatod ki. Az 1XBIT-en is sok e-sport fogadást találsz, és nagyszerűen tippelhetsz a Counter Strike: GO-ra. Az 1XBIT-en sok élő közvetítést is találsz, és fogadhatsz Bitcoinnal is. Ha 1XBIT promókódunkkal - JOHNNYFS - regisztrálsz, akkor kapsz egy izgalmas fogadási bónuszt, amely akár 7 BTC és 500 db ingyenes bónuszpont is lehet, melyek értéke $10, hogy elkezdhesd a CS:GO fogadást.

Standard bónusz itt: 1XBIT Bónuszpont nélkül
JB Exkluzív
Bónusz ezzel: JohnnyBet Üdvözlőbónusz 7 BTC-ig + 500 bónuszpont!
Fogadjon CS-re: GO 1XBIT-en!

6. Fogadás a CS:GO-ra – Mit kell tudnom?

6.1 🔹 Hol fogadhatok legjobban a Counter Strike: GO-ra?

Ebben a cikkben mindent megtudsz a Counter Strike: GO-ról, arról, hogy hol és hogyan lehet fogadni erre az e-sportra.

6.2 🔹 Hol találom a legjobb CS:GO fogadási tippeket?

A JohnnyBet Tippadói naponta több száz fogadási tippet osztanak meg mindenféle sporttal, így a Counter Strike: GO-val kapcsolatban is. Ezeket a tippeket ingyenesen használhatod jól jövedelmező fogadásokra.

6.3 🔹 Mi a Counter Strike: GO célja?

A Counter Strike: GO profi játékaiban két csapat versenyez egymással. Az egyik csapat megpróbál egy bombát elhelyezni és felrobbantani, a másik csapat pedig megpróbálja ezt megakadályozni.

megjegyzés Counter Strike: GO fogadási tippek és stratégiák

Comments (0)
Play responsibly