Champions League Final 2018 Tipping

Champions League Final 2018 Tipping

UEFA Champions League 2018 Final betting odds

Det har vært en bra sesong av Champions League fotball og det har blitt spilt 124 kamper til sammen.

Det er snart klart for finalen og da kan vinneren kåres på NSC Olimpiyskiy Stadion i Kiev på den 26. mai 2018.

1. Finalistene

Man kan trygt si at det har vært et par overraskelser underveis – at Roma snudde 1-4 på Nou Camp og slo Barcelona var en av dem – men nå har vi kommet til de to siste gjenstående lagene.

Real Madrid

Det burde ikke vært noe sjokk at Real har kommet til nok en finale og de står nå kun en kamp unna å vinne denne turneringen for tredje år på rad. Hvis de vinner denne gangen blir det fire av de fem siste årene at de har blitt mestre. Real har aldri tapt en Champions League finale og de har sikkert ikke tenkt å endre den statistikken nå heller.

Et par ganger har de vært nærme på å kaste inn håndkleet denne sesongen. De hadde tremåls ledelse mot Juventus etter kampen i Torino og Juve kom tilbake på Santiago Bernabeu. Det tok en Ronaldo straffe like før slutt for å sikre avansement. I semifinalen mot Bayern kom de videre etter en tabbe av det tyske lagets keeper og måtte motstå ekstremt press mot slutten av kampen.

Liverpool

Liverpool hadde stormet til en 5-0 ledelse i første semifinale kamp på Anfield og Roma fikk et trøstemål. Det ble nok en scoring etter et straffespark som kanskje aldri burde vært straffe og Liverpool reiste til Italias hovedstad med en 5-2 ledelse. De ledet 2-1 en stund og Roma snudde kampen. Fire minutter på overtid ledet Roma 4-2 og trengte kun et mål for å ta kampen til ekstraomganger. Det engelske laget klarte å stå imot, men det var ikke komfortabelt til slutt.

Liverpool hadde allerede slått ut engelske rivalene Manchester City på imponerende vis og de har scoret hele 40 mål i 12 kamper så langt.

Real Madrid - Liverpool - Champions League 2018 Final - Beste odds
Rull ned for å se mer
Real Madrid
2.20
2.29
2.20
Uavgjort
3.85
3.78
3.75
Liverpool
3.15
3.22
3.10
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Kampanjekode JOHNNYBET
Eksklusiv bonus 100% opp til €130 eller tilsvarende valuta
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Bet med bonus Bet med bonus Bet med bonus
Siste oppdatering: 1527060819

2. Champions League Betting Tips

Med kun to lag som gjenstår er det faktisk ikke så lett å tippe hvem som kommer til å vinne. Blir Real Madrid historisk nok en gang med tre mesterskap på rad? Eller kan Liverpool gjenskape ”Spirit of Istanbul” da de slo Milan i sin siste finale i 2005?

Det kan bli enlang kveld mellom disse lagene. Real Madrid er 2.20 hos Bet365 til å løfte trofeet og Liverpool er 3.10. Vi tror Real Madrid er sterkeste og tipper at de vinner i ekstraomganger. Odds av 10,00 er tilgjengelig på det utfallet og det er tipset.

Hos JohnnyBet anbefaler vi sterkt at du bruker online bookmakeren Bet365 for å satse på Champions League kamper. Bet365 og 1xBet gjør det også mulig til å streame fotballkamper og du kan se på de fleste kampene fra alle de største ligaene i verden direkte på nettsiden til bookmakeren når du satser penger på en kamp. Finn ut mer om Champions League final live streaming i Norge her!

kommenter Champions League Final 2018 Tipping

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly