Belgia - Tunisia Tipping Odds

Belgia - Tunisia Tipping Odds

Belgia - Tunisia Tipping Odds

Belgia som alltid er blant favorittene under et VM mesterskap, til tross for at de aldri har vunnet, fortsetter med Gruppe G spill i en kamp mot et lag fra Afrika som kan muligens overraske. Her på JohnnyBet vurderer vi denne kampen.

Belgia - Tunisia
Fotball VM 2018
23. Juni, 14:00
Otkrytije Arena, Moskva

1. VM historie

Dette blir Belgias trettende VM sluttspill i deres historie. De røk ut i kvartfinalene i Brasil i 2014 – et mål av Higuain var nok til å avgjøre kampen mot Argentina – og deres beste prestasjon under et VM mesterskap var da de havnet på fjerde plass i Mexico i 1986.

Russland 2018 blir Tunisias første VM i tolv år. Den gang hadde de spilt i tre mesterskap på rad – i år blir det deres femte Fotball VM. Tunisia har aldri gått videre fra gruppespill og har vunnet kun en kamp under VM sluttspill noensinne. Det var en 3-1 seier mot Mexico i Argentina i 1978 – imponerende nok lå de under 0-1 ved pause. To tap etter det og de havnet på tredje plass i gruppen og måtte dra hjem.

2. Innbyrdes kamper og odds

Det er ekstremt jevnt mellom disse to lagene. De har spilt mot hverandre tre ganger tidligere og har en seier hver og det var en kamp som endte uavgjort. I privatlandskamper har de hver sin hjemmeseier og den eneste gangen de har møttes under et mesterskap var i Japan og Sør Korea i 2002 da det endte 2-2.

Bet365 ser ikke på denne kampen som en mellom to jevne lag og har Belgia som klare favoritter. Odds på det europeiske laget er 1.33 Tunisia er beregnet som sjanseløse med odds av 11.00 og hvis du tror at historie gjenta seg og det blir uavgjort kan du satse på utfallet på odds av 5.50.

Belgia vs Tunisia - Beste odds
Bookmaker 1 x 2 Bonus
Bet365 1: 1.33 x: 5.50 2: 11.00
Bonuskode JBVIP
Sports Startbonus
Bet med bonus
1xbetlogo 1: 1.37 x: 5.30 2: 11.00
Kampanjekode JOHNNYBET
Eksklusiv bonus 100% opp til €130 eller tilsvarende valuta
Bet med bonus
Siste oppdatering: 1529663524

3. Belgia - Tunisia Betting Tips

Belgia og England går videre fra denne gruppen. Det er det vi her på JohnnyBet mener og det at de fleste som tipper utfall på fotball kamper og turneringer over hele verden også mener.

Belgia vil håpe på å ta seks poeng fra de to første kampene for så å bli i en god posisjon mot England i ”finalen” neste uke.

Tunisia kan helt klart stå imot, men ikke for 90 minutter. Uansett resultatene som har skjedd tidligere er Belgia helt klart det sterkeste av disse to lagene. Belgisk seier er nesten en selvfølge, men odds av 1,33 frister ikke oss her på JohnnyBet.

Hvis vi ser på handicap markedet derimot, blir det mye mer fristende. Belgia (-1) er 2.05 hos Bet365 og vi tror at de kan lett overkomme det forspranget som blir gitt til det afrikanske laget. Vinner Belgia med to eller flere mål er vårt tips en vinner og vi synes det er den bestemåten å vedde her.

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av våre lenker her på JohnnyBet. Se opp for våre Fotball VM tips på hver eneste kamp under konkurransen.

Har du lyst å satse på favorittlag og se på kampen live på same tid? Finn ut hvor du kan gjøre det og les vår Fotball VM 2018 Live Streaming guide.

kommenter Belgia - Tunisia Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly