Belgia - Panama Tipping Odds

Belgia - Panama Tipping Odds

Belgia - Panama Tipping Odds

Gruppe G sparkes i gang med denne kampen i Sochi. Belgia blir store favoritter, men blir kampen en klassiker eller en lett treningsøvelse for europeerne? Les JohnnyBets til kampen og finn ut mer.

Belgia - Panama
Fotball VM 2018
18. Juni, 17:00
Olympiastadion, Sotsji

1. Kvalifisering til Russland 2018

Belgia kom gjennom kvalifisering ubeseiret. De vant ni ganger og spilte uavgjort en gang – i hjemmekampen mot Hellas. Med 28 poeng var de andre lagene sjanseløse – Hellas havnet på annen plass med ni poeng mindre.

Panama sjokkerte fotballverden da de kvalifiserte seg. Sammen med Costa Rica gikk de videre fra en lett gruppe i første runde av gruppespill, men at de klarte å havne på tredje plass i neste runden og gå videre til mesterskapet til bekostning av USA er nesten som et eventyr.

2. Odds foran kampen og statistikk

Ifølge FIFAs rangeringssystem er Belgia nummer 5 og Panama nummer 53. Dette blir Panamas første VM mesterskap mens Belgia er veteraner og spiller i VM nummer 13, forhåpentligvis ikke et uheldig tall. Forskjellen er enda større når vi ser på Bet365s odds for å vinne mesterskapet. Belgia kan satses på på odds av 10,00, som er ganske liten for et lag som aldri har vunnet tidligere. Panama, derimot, er den store outsideren og du kan satse på odds av hele 1001,00 hvis du har tro på det lille landet fra Sentral Amerika.

Bet365 har også Belgia - Panama Tipping Odds på denne kampen. Det er ingen overraskelse å se at Belgia er favoritter og deres odds er 1,18. Det er 7,50 for uavgjort og Panama er store 21,00 for å sjokkere videre i åpningskampen.

3. Belgia - Panama Betting Tips

Noe annet enn belgisk seier hadde vært en sensasjon som kommer til å sende sjokkbølger rundt hele fotballverden. Men det blir ikke noe annet enn seier til Belgia her – det er umulig å tenke at det blir sånt heller. Uansett hva FIFAs rangeringssystenm sier, er det langt mer enn 48 plasser mellom disse to lagene. Under kvalifisering spilte Belgia mot et annet land som er på omtrent samme nivå som Panama – Gibraltar – og de scoret hele 15 ganger mot dem i to kamper.

1,16 er ikke odds vi på JohnnyBet vil involvere oss i og vi måtte grave litt dypere for å finne et veddemål som gir valuta for pengene. Vi kunne valgt et riktig resultat, men blir det 6, 7 eller åtte mål for Belgia? Istedenfor ser vi på handikapp markedene. Belgia -3 er 4,33 i odds og Belgia -4 er 8,50. Vi tror at de kan overvinne Panama ganske lett og å gi det lille laget 3 eller 4 måls forsprang burde ikke vært problematisk. Et lite innsats på de kan vi anbefaler, men vårt store tips er at Belgia vinner men ikke slipper inn mål. Det utfallet kan du satse på hos Bet365 på odds av 1,57 – et solid tips.

Du kan satse på denne kampen hos online bookmakeren Bet365 ved å klikke på en av lenkene våre her på JohnnyBets nettsiden. Opprett en spillekonto og da vil du motta en veldig bra velkomstbonus. Denne bonusen kan brukes til å vedde på våre sportsbetting tips. Sjekk våre Sverige - Sør-Korea Tipping Odds for denne dagens tidligere kampen og alle andre artikler om VM 2018 i Russland.

kommenter Belgia - Panama Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly