Argentina - Island Tipping Odds

Argentina - Island Tipping Odds

Argentina - Island Tipping Odds

Argentina er et lag som alle forventer å se på Fotball VM og de kommer sikkert til å glede mange nøytrale fans med sine fantastiske pasninger og er blant favorittene til å løfte pokalen i juli. Island derimot er et nytt lag på dette nivået, men de fikk mange beundrere etter sine innsats på EM for to år siden er lar seg ikke skremme så veldig lett. Les JohnnyBets tips foran denne kampen her.

Argentina - Island
Fotball VM 2018
16. Juni, 15:00
Otkrytije Arena, Moskva

1. Veien til VM

Selv om Argentina er et lag mange mener er blant de beste, gjorde de ikke det lett for seg selv under kvalifiseringen. Etter å ha prestert ganske dårlig mot noen lag i en gruppe som ble fullstendig dominert av Brasil, måtte de vente til den aller siste kvalik kampen for å kunne bestille hotellrom og flybilletter. Det ligner ikke Argentina i det hele tatt å slite så mye under kvalik og det kan muligens tyde på at dette er ikke deres beste lag noensinne.

Island imponerte mange under Fotball EM i Frankrike for to år siden, ikke minst da de slo ut England i cupspillet. Mange tenkte det var en en gangs hendelse, men nordiske laget klarte å toppe en vanskelig kvalikgruppe som inneholdte Kroatia, Ukraina, Tyrkia og Finland og de kan definitivt ikke avskrives.

2. Innbyrdes Kamper og Odds

Dette blir Islands første Fotball VM noensinne og derfor har de ikke spilt mot mange lag som ikke er fra Europa før. De har i hvert fall aldri spilt mot Argentina og dette blir en helt ny opplevelse for vikingene. Bet365 mener at Island er helt sjanseløse i denne åpningskampen fra Gruppe D og tilbyr odds av hele 12.00 på et sjokkresulat. Argentina er 1.33 til å vinne i 90 minutter og uavgjort er tilgjengelig på 5.25.

Totalt antall mål - Argentina - Island - Beste odds
Expekt ComeOn Unibet
Rull ned for å se mer
Over 1.5 Expekt: 1.25 ComeOn: 1.26 Unibet: 1.27
Over 2.5 Expekt: 1.78 ComeOn: 1.86 Unibet: 1.88
Over 3.5 Expekt: 2.95 ComeOn: 3.05 Unibet: 3.35
Kampanjekode JBVIP2
500% bonus opp til 500 kroner
Referansekode JOHNNYBET
Velkomstbonus 1 - Bonus 100% opp til 5000 kr, Velkomstbonus 2 - Bonus 500% opp til 600 kr
Bonuskode Kode er ikke nødvendig
200% bonus opp til 1000 kr eller 500% bonus opp til 500 kr
Siste oppdatering: 1529051292

3. Argentina - Island Betting Tips

Det hadde overrasket absolutt ingen hvis Argentina vant denne kampen, men de stoler muligens litt for mye på Lionel Messi for å skape magi i storkamper. Det er ofte at Messi ser litt anonymt ut i en blå og hvit drakt og han er definitivt bedre når han spiller for Barcelona. Argentina kan og bør vinne denne kampen, men det blir absolutt ikke en målfest, og det er ingen selvfølge.

Island var outsidere i hver eneste kamp de spilte i EM og alle vet hvordan det gikk. De frykter ikke storlagene og temperaturen i Russland kommer til å passe dem ikke bedre enn sør-amerikanerne. De er ikke redd for å angripe og hvis de scorer kommer de til å sette hver mann bak ballen. Vi har ikke så mye tro på Argentina og derfor tipper vi at Island for en pangstart til sin Fotball VM historie med en seier over dem. Dette kan du vedde på hos Bet365 på odds av 12,00.

Sats på denne kampen på online bookmakeren Bet365 ved å bruke en av våre lenker her på JohnnyBet. Opprett en konto og bruk velkomstbonusen til å vedde på vårt tips. Se opp for våre tips på hver eneste kamp under Fotball VM.

kommenter Argentina - Island Tipping Odds

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly