1XBET промотивен код

by JohnnyBet from by JohnnyBet
1XBET промотивен код

1XBET промотивен код

бонус категорија бонус опис
1XBET промотивен код JOHNNYBET
Обложување Ексклузивен бонус 100% до €130 (или еквивалент во националната валута на земјата)
Казино Бонус €1950 + 150 бесплатни врти
Покер Голем број покер-турнири

1XBET е млада, но многу солидна компанија која нуди онлајн забава. Основниот дел на овој сајт е спортско обложување, но освен тоа корисниците исто така добиваат голем број на други опции, вклучувајќи лото-тип игри, Кено, живо казино или виртуелни спортови. Ги има навистина многу. Можете, дури и треба да ја искористите промотивната понуда во форма на 1XBET бонус по впишување на нашиот уникатен промотивен код. Тековниот промотивен код за 1XBET е JOHNNYBET.

Ова е ексклузивна понуда наменета за нашите корисници, благодарејќи на што тие добиваат бонус од 30% повисок во споредба со стандардниот бонус на страницата на букемејкерот. Значи, наместо 100% do €100 (6000 MKD), по регистрацијата преку нашата веб страница и внесувањето на кодот JOHNNYBET ќе добиеме бонус во форма 100% до €130 (7800 MKD), или еквивалент во валутата на земјата.

Standard bonus on 1XBET 100% до €100 (6000 MKD)
JB Exclusive
Bonus with JohnnyBet Ексклузивен бонус 100% до €130 (7800 MKD)
Регистрирај се сега!
Rating JohnnyBet
4.2 / 5
User ratings
5.0 / 5
Your rating

comment 1xbetПромотивенКод

Recommended articles:
Comments (0)
Play responsibly